Manžela som podviedla s cudzím chlapom

evagy
20. máj 2020

Ahojte potrebujem sa zdôveriť. Podviedla som muža s nejakým neznámym chlapom. Neurobila by som to keby nám to doma klapalo ale my s mužom sexuálne nežijeme už roky. Potrebovala som to a veľmi. Teraz mi je z toho na nič. Mužovi som to povedala. Myslím ze to pochopil a nerobil scény. Aj tak mi je z toho zle čo sa stalo. Hlavne ten pocit ze ja natrafila na klamár a cudaka,

fatimuska
20. máj 2020

@evagy ten s kým si ho podviedla je klamár a cukdak?

miadi
20. máj 2020

Ta posledna veta mi nie je jasna.. klamar a čudak je kto? Tvoj muž či ten s ktorym si ho podviedla či ty? Tak z one night stand nema clovek (žena) dobry pocit ani ked je single nie je to milovanie iba sex. A aka bola otazka? Preco s mužom sexualne roky nežijete? Už sa nemate radi? Mozno by bolo lepsie Keby urobil scenu hneval sa trpel Lebo toto je uz co za vztah ? Nejake mrtve nie?

sara07
20. máj 2020

to že ti to chýba je normálne, pokial spolu nespávate, by som mu to ani nehovorila, stalo sa , bol to sex nie láska
kopu báb, kopu chlapov funguje že maju niekoho len na sex, čisto priatelia, sex, rodina je zachovaná,
nerieš a nerob si vyčitky vôbec

pininka1
20. máj 2020

Neviem prečo máš výčitky keď s mužom nežijete ako manželia. A jeho reakcia je jasná že aj on to má bokom, a že nemá k tebe žiadne city, keď to takto zobral.

ovaaa
20. máj 2020

Klamar, cudak....ved ine si nechcela len sex ci? Nuz stalo sa, tuzba zazit nieco ine bola vacsia ako to co mas doma.Otazka je ako vas to oboch ide v zivote posunut. Zapracujete na sex. zivote alebo si obaja pojdete po svojom? Co vas viedlo k tomu, aby ste stopli sex. zivot a preco je muz z nevery taky kludny? Otazky na kt. by ste mali hladat odpovede...

sunny8
20. máj 2020

To Nič. Dôležité je že si chybu uvedomuješ a už ju neurobíš 🙂 ale prečo ostavas vo zväzku ktorý ťa nenapĺňa ?

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenuliatko84
20. máj 2020

Keby muz s tebou sexoval nehladala by si inde.a on akoze nepotrebuje sex ci ma tiez bokovku?

katkati
20. máj 2020

Prečo si mu to povedala? Chcela si sa pochváliť? Keď nie je z jeho strany záujem o sex už roky, tak máš na to plné právo a bez výčitiek.

petkaaa
20. máj 2020

🙈🙈🙈 To nič, nemaj výčitky, máš na to právo, ak z jeho strany nie je záujem .... ženy, to myslíte vážne??? 🙄 Ja sa fakt nestačím čudovať, čo sa zmes sprostostí je tu popísaných. Odkedy je správne problémy v manželstve riešiť v cudzej posteli? Takže ak žena prestane mať chuť na sex a nespáva s manželom, on má tiež plné právo podvádzať? Lebo podľa tejto vašej logiky asi áno. Či opačne to už neplatí a iba žena môže podviesť bez výčitiek, ak s ňou muž nespáva?
Ak nefunguje manželstvo, treba to riešiť, komunikovať, hľadať možnosti, ak je vôľa, snažiť sa, ak nevidím riešenie, ako manželstvo zachrániť, tak sa rozvediem, ale nebudem podvádzať. Nevera nikdy nie je riešenie.

uskrnica
20. máj 2020

@evagy pokial nezijete s manzelom sexualne dlhe roky, tak si bud ista, ze aj tvoj manzel ma ine bokovky! Ved chlapi to potrebuju este viac ako my zeny.

janickacrazy
20. máj 2020

@uskrnica no vačšina áno, ale nájdu sa aj výnimky

katkati
20. máj 2020

@janickacrazy Tak si to robí sám. A to tiež nie je pre ňu žiadna výhra.

evagy
autor
20. máj 2020

Dievčatá ďakujem muž to nepotrebuje ma problémy určite nemá bokovku skôr sa robí sám a tak mu to vyhovuje. Ja to potrebujem pravidelne. Ináč však viete žena nevie fungovať 😆 potrebujem občas aj lichotky alebo objatie a on mi nedáva len keď sa pritulim sama aj tak len leží ako pri kovaný. 😕😕

janickacrazy
20. máj 2020

@evagy prečo sa nerozvedieš? máte deti?

iinuska
20. máj 2020

Tak na čo ste spolu?????

evagy
autor
20. máj 2020

Baby nie je to ľahké s chlapmi.. Tento aspoň ma robotu a stará sa o malú dcéru.

petkaaa
20. máj 2020

@evagy A skočiť cudziemu chlapovi do postele bolo ľahké?

evagy
autor
20. máj 2020

@petkaaa skočiť bolo ľahké len teraz mi je toho nanič

petkaaa
20. máj 2020

@evagy Nečudujem sa. Mala si rozmýšľať predtým, nie lamentovať potom. Keby ti toto urobil tvoj muž, zniesla by si ho pod čiernu zem a ostatné ženy tu tiež.

kittykat22
20. máj 2020

@evagy vsetko co si napisala chapem. Len nerozumiem, preco si mu to povedala? Aky malo zmysel mu to zavesit na nos?

taga
20. máj 2020

Ja nechapem, co cakas od tohto fora? Ze ti odobrenie a potlapkanie od cudzich zien vycisti svedomie? Vies, co mas doma, vies, co si spravila, vies, co citis. Poriadok si v tom musis spravit sama.

zuzubb007
20. máj 2020

to čo je za chlapa, keď to tak zobral sú len dve možnosti buď má aj on druhú alebo bude čudný

lija22
20. máj 2020

stalo to za to?

janickacrazy
20. máj 2020

@evagy No podľa mna by si sa mala s mužom rozviesť, ved spolu nespávate už roky ako píšeš, to načo je dobré takýto vzťah? Určite si ešte mladá a potrebuješ nielen sex, ale aj pritúliť, pomaznať, atd. Nevedela by som takto fungovať. To chceš celý život takto strádať?

zuzkaz91
20. máj 2020

@sara07 čože??? Ako nič sa nedeje veď aj druhý...otras!!!

nistika
20. máj 2020

tak ak sa robí sám, asi problémy nemá, že by nemohol robiť aj teba. ak vyslovene odmieta sex, máš nárok na bokovku. jemu to asi tiež tak príde, keď ani scény nerobí. nemyslím si, že máš dôvod na výčitky, skôr je škoda že to bola len jednorazovka. a rozviesť sa asi nieje také lahké (financie deti atd) niekedy je lepsie najst si niekoho a žiť nadalej v spoločnej domácnosti

petkaaa
20. máj 2020

@sara07 No tak ty si dobre mimo 🙄

evagy
autor
20. máj 2020

@nistika presne tak ako píšeš to je. Dobrého, milujúceho partnera je ťažké nájsť. Preto som to takto po riešila ved aj sexuálneho partnera pomimo je umenie nájsť keď sa chlapovi niečo z nepáči už sa neozve.

miadi
20. máj 2020

Takze si muzom funguješ Uz len koli $ lebo o dieta sa moze starat aj po rozvode. Bojis sa byt chvilku sama bojiš sa hladat funkčny vztah . Uberas si pravo na štastie a lasku. Žijes v nefunkčnom vztahu a ked ti Niekto povie ze je to ok lebo vela takych pàrov funguje. .. no to je smutne. Čo tam po nevere. Takto chces prežit život?Kym nestretneš niekoho koli komu sa rozvedieš? .. dovtedy budes trpiet.