Ahojte manžel zmenil prácu .. predtým pracoval 8 hodín a o 3 poobede bol doma.. teraz ide o piatej ráno z domu a príde až okolo 20 večer ale zasa zarobí no. Viem keď chceme peniaze treba si zvyknúť veď aj ich potrebujeme ide o to že či to ma niektorá podobne s čo robíte počas dňa ? Ako ste si zvykli ?dakujem.
Tak drvivu vacsinu dna si tiez v praci, nie? Potom deti, domacnost... zvyknut si zvyknes, o to intenzivnejsie si treba poriesit vikendy, proste - len pre rodinu - pokial sa to akokolvek da... rozplanuj si kamosky, rozplanuj si volnocasove aktivity, nech nemas pocit, ze na neho cakas ako na spasenie, kym konecne dojde domov... moj muz roky rokuce 7-19 mimo, ale tak ja som to inak nepoznala. Problem je v tom, ze ty mas obrovsku zmenu a chce to cas...
@lisacka1 ľutujem ľudí ako tvoj manžel, to nie je život a je len otázka času, kým vyhori. Žiadne peniaze za zdravie, rodinu, vzťahy nestoja. A to so kariérne orientovaná osoba
hm, ved to sa ani neuvidite. Nebude ti to vadit casom?
Moj ma sancu byt povyseny, ale prave pre takuto pracovnu dobu radsej bude robit to co robi ako byt od nevidim do nevidim v praci. a tie peniaze by sa zisli ale nestoja ani jemu za to ani mne.
15hodin mimo domu kazdy den je vela. na kazdeho. aj toho co to robi aj tych co su doma. ved to ani nestiha 8hod spanku. co taha 12tka 90min cestuje tam a spat? zarobi dvakrat tolko ako v predoslom? hladals by som kompromis
@lisacka1 ja iné ani nepoznám a ani som nepoznala. Aj s prvým mužom a aj s druhým,teda pardon poznala,keď sa mi narodil malý. To bol doma dlhodobo,operácia kolena. Ja neviem,odjakživa som si vedela užívať s deťmi. Výlety,program, kamarátky, spánok,varenie,neskôr krúžky,škola,ono záleží na vašom nastavení. Ako to vám vyhovuje. Lebo napísať,že nič nestojí za tie peniaze...ja neviem. Potom sa píše,že čo je to za chlapa,že nevie zabezpečiť rodinu. Fakt záleží na vás. Na vašej dohode. Muž je zjavne rozhodnutý,jemu takéto tempo vyhovuje?
@lisacka1 áno, mam, manzel chodí na 2 týždne preč a dva týždne je doma. Urobil mi deti, aby som sa nenudila 😋
on zmenil prácu bez tvojho vedomia? to ste nediskutovali o tom vopred? V ktorom zamestnaní sa robí toľko hodín denne?
Tak predpokladám, že asi pracuješ aj ty. Alebo si teda doma s dieťatkom. Vždy som sa snažila si vykryť deň, či som niekam šla s niekým si sadnúť niekde, alebo len tak na prechádzku, práca okolo domácnosti, nejaké seriály. So synom keď sme dlho sami, tak si robíme program, alebo len tak prežívame, hráme sa, chodíme von. Taká klasika.