Manžel zistil opakovane heslo na môj facebook

dadika41
23. feb 2019

Ahojte, potrebujem radu, môj muž sa mi vždy dostane na fb. Ako je to možné keď zmením aj heslo? Ďakujem

korunka1
23. feb 2019

Asi si dávaš zapamätať heslo do počítača, príp. sa neodhlasuješ

liz_lemon
23. feb 2019

myslim, ze v Chrome je nieco take, ze ti zobrazi heslo z kazdej stranky

nikca101
23. feb 2019

@dadika41 skor by bola lepsia otazka preco ti to tak vadi? to s mojim manzelom si ho kukame spolocne nemam pred nim co tajit tak mozno sa ti tam dostava tak casto lebo ti neveri a ma podozrenie..takze ak pred nim nic netajis tak mu ho ukaz sama a podla mna ho to prestane bavit aby ti ho v kuse kukal ked sa tam nic zaujimave nedozvie

veronikaszabova
23. feb 2019

Ja mojmu muzovi verim, aj on mne. Do FB si navzajom nelezieme. Neviem jeho heslo, ani on moje. Nemam tak nic "kompromitujuce", ale ozaj by som sa nahnevala, keby mi tam siel. Snad existuju nejake hranice, nie???
@dadika41 uplne chapem, ze ti to vadi.
Nemas nastavene automaticke ukladanie hesla..?

moonlight1210
23. feb 2019

@dadika41 a nemate v pocitaci nainstalovane nueco ako keylogger? Ak ano, mozes pisat co len chces, vsetko sa dozvie, kazdu stlacenu klavesu.

@nikca101 spravna otazka je - preco sa jej on stale snazi zistit kazde heslo na fb a chodi jej tam.
Asi nema u seba nieco on v poriadku. Bud sebavedomie, alebo svedomie.

whatever1
23. feb 2019

@dadika41 pouzivaj FB len cez svoj mobil.

laska201
23. feb 2019

Zrusit facebook a je po probleme.

nikuskatar
23. feb 2019

@dadika41 skús pozrieť v nastaveniach ako máš svoj email či nepridal aj svoj akonáhle si zmeníš heslo jemu by prišlo na email nové 😉

juliet86
24. feb 2019

a podla coho vies ze ti tam chodi? tych fibt ako sa tam dostat je veeela. naor ak ma pristuo k mejlu k schranke key logger a podobne

bobricek1979
24. feb 2019

@dadika41 a čo si nedoverujete ze ti chodí na tvoje stranky na tajnaka?

bobula46
24. feb 2019

Nemusí mať nič. Teda ani mi nemáme, teraz nedávno mi manžel preinstaloval notebook a keďže mám problém s heslami (zapamätať si ich) tak muž mi ukázal že ako sa ku tomu dostať. Mám to na lište uložené, vždy keď zabudnem tak kuknem. A teda vôbec som netušila že niečo také existuje. Môj muž vie moje heslá ale nikdy mi tam nebol, pokiaľ som ho teda nepožiadala aby tam išiel že niečo potrebujem a ja som bola mimo internetu. To isté aj z mojej strany, nechodím mu kontrolovať nič. Telefón mám položený na stole, blikajú správy stále, odídem na wc a mobil nepohnutý.

vroni
24. feb 2019

Predpokladám, že máš nainštalované automatické zapamätálanie si hesiel. Ina vec je, že by som muža roztrhla jak zabu, keby mi vyliezol do pocitaca/mobilu a niečo lustroval.

ruzasipova
24. feb 2019

Nejde o to, ci ma dovod tam nieco hladat, on nema ziadne pravo sa ti hrabat v sukromi a hotovo. Nechala by som si fb iba na telefone a zmenila hned aj heslo do telefonu.

jancejance
24. feb 2019

@dadika41 aj kamarátke sa jej EX takto nabúraval do účtu... zruš si ten starý účet a napr.na telefóne si založ úplne nový účet s novým emailom a používaj ho LEN v tom svojom telefóne...

packofit
24. feb 2019

@dadika41 existuje keyloger, program ktorý si pamätá každý ťuk do klávesnice 🙂 Možno toto, alebo zapamätané heslo .. Alebo možno gmail 🙂 V FB si nastav kontrolu pripojenia kedy ta vždy upozorní ak sa niekto z druhého zariadenia prihlasuje 🙂

lija22
25. feb 2019

moznosti je viacero. Ale co sa manzela nespytas 😜

h_petra
25. feb 2019

@nikca101 lepsia otazka je, preco jej muz lezie do sukromia.

nikca101
25. feb 2019

@h_petra ano ved prave to preco? tak isto by jej do sukromia neliezol keby si bol nou 100% isty. urcite ma dake podozrenie ktore si takto chce overit.. to mne by tam moj manzel nikdy nevliezol ale on vie ze mne moze verit a ja jemu tiez. preto som nepisala ze si myslim ze ak chce aby prestal jej tam chodit tak nech mu fb ukaze a ked zisti ze tam nerobi nic nekale tak jej tam podla mna chodit nebude ved naco?

h_petra
25. feb 2019

@nikca101 ach dievca...🙈

oli18
25. feb 2019

dadika nechce vysvetľovať 🙂

dadika41
autor
26. feb 2019

Ďakujem za odpovede. Teraz odpoviem niektorým preco.. Môj muž začal byt strašne žiarlivý, pritom nemá byť prečo. Začala som chodiť do práce. Nikam nechodím. Keby mohol tak je na mne nalepeny ako vred Kontroluje ma aj keď idem do obchodu že som o 10 minút dlhšie. Neviem co je to vyjsť si niekam s kolegyňami ci ísť ku kamarátke. Číta mi správy co pisem dcere keď sa na niečo sťažuje a vyrobí tu scénu. A pridať si nejakého chlapa na fb? Nehrozí hneď je to môj byvyli alebo milenec. Choreee. Viem ze mi poradíte rozvod ale zatiaľ nemám kam ísť..

dadika41
autor
26. feb 2019

@packofit ďakujem mám to nastavene, on tvrdí že sa mi tam hocikedy dostane

dadika41
autor
26. feb 2019

@whatever1 len cez mobil chodim

veronikaszabova
26. feb 2019

@dadika41 zablokuj (zahesluj) si mobil a nedostane sa ti tam.

majka99999
26. feb 2019

@dadika41 pozri sa, ake mas maily vo FB ulozene, ake zariadenia chodia na tvoj FB, vymaz, zablokuj, co nie si ty. daj si prihlasenie 2 verifikaciami, ze pride sms na tvoj mobil, zaloz si novy emailovy ucet.... moznosti je viacej. Hlavne sa nedaj zdeptat chlapom s nizkym sebavedomim. Aby mna nejaky debil vysetroval, ze som sa zdrzalala 10 minut v obchode (na okoli byvaju moje sucasne aj byvale kolegyne, hocikedy sa stretneme v Tescu)... Problem nie je vo FB. Ak si pises s dcerou cez FB, nainstaluj si Whatsup aplikaciu, to je ako sms cez internet.

korunka1
26. feb 2019

@dadika41 a nekecá tak trochu? Máš nejaký dôkaz,povedal neičo z tvojej konverzácie? Možno nič nevie, len ťa deptá.
Ak si nevieš skontrolovať mobil sama, choď niekam , kde opravujú mobily, tí chalani ti poradia.
A najdôležitejšia vec...PRINÚŤ HO DAŤ SA LIEČIŤ...kým nebude zle

dadika41
autor
26. feb 2019

@korunka1 práveže povedal. Viem ze ich číta. Tvrdi ze ich čítal keď som si raz nechala doma mobil ale raz sa prekecol že vie ako sa mi tam dostať

whatever1
26. feb 2019

@dadika41 potom neviem, skus zmenit hesla na Google uctu🤷‍♀️ Ale skor myslim ze keca aby ta postrasil lebo ti neveri.

dadika41
autor
26. feb 2019

@majka99999 áno už si s nou píšem cez Whatsup.Som s nim 5 rokov mame 2 krásne ale hyperaktivne deti, tak sme neustále v behu v pozorne, mame toho veľa, ale čo sa s ním v poslednom čase deje neviem. Akoby boli v ňom dve osobe. Chvíľu jedna milujúca a v zápätí zla a zákerná.

korunka1
26. feb 2019

@dadika41 neviem síce ako, ale snaž sa ho dostať k nejakému psychológovi. Jeho správanie neveští nič dobré. Možno sa popýtať kolegov, priateľov,rodiny, či si nevšimli zmenu jeho správania. Aj keď je dosť možné, že pred nimi hrá divadlo a nič nepostrehli.
Nepoddávaj sa mu, nech tebou nemanipuluje.