Manžel začal nadávať

29. apr 2023

Nie nebol taký na začiatku keď sme sa spoznali.Ja som mala už jedno dieťa 8r,keďže k nemu si nasol cestu dala som mu šancu a sme spolu.K synovi sa správal pekne hral sa s nim spoločenské hry,pomáhal mu s učením,chodili sme spolu na výlety.Po čase sa nám narodilo spoločné dieťa,proste idylka.Lenze začalo mu to prekážať,že babetko plače,že treba sa mu venovať.Povedal že mi bude pomáhať,lenže zacal sa fixovať na malého,stále mu bol za zadkom.Ohen na streche bol keď sa niečo stalo pád plač choroba atď.Nadaval na nás.Ako dieťa rástlo trochu sa ukľudnil.Kupili sme si dom,zaobstarali psa.A teraz zas začína a nadáva nám,že okolo domu je kopa roboty,že o psa sa treba starať.Ked je na dvore všetko mu berie,skace naňho.Ked mu dám dieťa nech sa s ním vonku zabaví,zas nadáva že on chce kľud a byť sám.Priklad kúpili sme záhradnú hojdačku malý že mu chce pomôcť poskladať to.Nadaval nech ho zoberem preč lebo ho len znervózňuje.Casto sa škaredo správa ku nám.Ked je kľudný je vzorný otec stará sa.No keď chytí nervy škaredo nadáva na každého.Tot môj výlev,čo by ste mi poradili len vydržať a bude lepšie alebo?

tenerifka
29. apr 2023

Ako stare je babatko?
Kedy ste mali s muzom naposledy intimnosti?
Chlap sa takto velakrat sprava, ked mu to chyba

autor
29. apr 2023

@tenerifka Už to není babetko, má 4roky.Intimnosti neviem nepamätám si niečo vyše dvoch rokov.

tenerifka
29. apr 2023

No a to preco? On nechce?

sissy27
29. apr 2023

Dva roky v manzelstve bez intimnosti?? Vy mate ovela vacsi problem ako to, ze manzel nadava a je nervny… tebe to vobec nevadi, hlavne ze prinesie domov peniaze, ci ako fungujete?
Po dvoch rokoch v nefunkcnom manzelstve by som aj ja bola frustrovana a nadavala…

deti95060810
29. apr 2023

2 roky bez sexu? to je zlé....
čo poradiť...skúsiť sa zblížiť a zas žiť ako dvaja dospelí ľudia....

h2
29. apr 2023

Byť dva roky bez sexu, tak tiež nadávam. ☹️

autor
29. apr 2023

@tenerifka Zo začiatku nebol na to čas alebo vždy sa našlo niečo dôležité.Potom jak začal nadávať tak mne sa zhnusil že s ním si mám niečo riešiť keď tak škaredo mi hovorí.Ked mal pekné dni aj som nad tým rozmýšľala že snáď mohli by sme niečo poriešiť.No potom zas sa niečo stalo a zas nadával.Uplne ma potešil chuť mať s ním sex.Nejak sme si zvykli bez toho.
@sissy27 Aký väčší problém?Fungujeme normálne obaja pracujeme,potom okolo deti domu a tak.

autor
29. apr 2023

@deti95060810 Ja som skúšala no nejde to,neviem si predstaviť mať sex s ním potom ako škaredo nadáva

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
29. apr 2023

Toto keď niekde vidím, že niekto nemá sex, lebo naňho nemá čas, tak si vždy spomeniem, čo hovorí jeden môj známy: "Ako to, že nemáš čas na sex? To nemáš 3 minúty?" 😁

tenerifka
29. apr 2023

@sheila121 prepac, tu sa bavime o dvoch rokoch bez sexu. 2 roky, chlap urcite nema este ani 40, ked maju male deti. Toto neda nikto, je to zacarovany kruh. Sama tryznitelka pise, ze sa snazil, ale ona len nad tym rozmyslala a zas nic nebolo. Toto by normalny zdravy muz uz davno poriesil odchodom od nej, aj za cenu platenia vyzivneho. Kurña, ved zijeme len raz, naco ma byt s frigidnou zenou? To jeho debilne spravanie bolo pravdepodobne vyustenie vsetkej tej nahromadenej frustracie.
Autorka....
kolko mas rokov? Pochop, chlap je tvor jednoduchy, staci mu mat prazdne gule, jedlo a svaty pokoj. Komplikovane techtle mechtle ries s kamoskou, mamou alebo sestrou. Ked bude mat priemerny chlap tie prve tri veci, aj na chlieb ho natries

autor
29. apr 2023

@tenerifka Mám 37 manžel 43r.Pisala som že ja som rozmýšľala keď boli pekné dni žeby sme mohli niečo poriešiť,ale keď som si spomenula ako škaredo sa správa nadáva na mňa tak všetka chuť na sex ma prešla.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
29. apr 2023

@sheila121 pisem, ze je to to zacarovany kruh a jeden z nich musi ustupit. A treba riadny rozhovor, vysvetlit svoje pocity a pochopit sa navzajom

ahhola
29. apr 2023

Ty už tu nevypisuj a keď večer vylezie zo sprchy ho prekvap a poteší!!!! 💋💋💋
Chod si vyložiť nohy a priprav to ako deň D.

autor
29. apr 2023

@sheila121 Poslednú dobu sa s ním nedá komunikovat.Sadneme si porozprávame sa,poviem mu že chcem aby bol normálny ako na začiatku nášho vzťahu.On sľubuje že bude ale že musím mu pomáhať.Aby nič zle sa doma nestalo.Lenze to sa nedá,stačí úplná blbosť a už nadáva.Priklad niečo robí na dvore a pes okolo neho skáče a už nadáva naň.Alebo malý mu chce pomôcť keď robí niečo chlapské veci,nadáva na mňa nech s ním niečo robím aby nechcel ísť za ním.On chce kľud a byť sám, nemá rád nikoho okolo seba.Bohuzial až po rokoch si ukázal pravú tvár

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patuska00
29. apr 2023

Ja neverím že muž vydrží 2 roky bez sexu neverím 🤔 mne sa len možno asi sníva môže byť neviem aký ale ...

autor
29. apr 2023

@sheila121 Alebo vydržať a žiť spolu ako spolubývajúci.

tenerifka
29. apr 2023

@sheila121 Alebo vydržať a žiť spolu ako spolubývajúci.

Tebe by to vyhovovalo, ale jemu nie, skor ci neskor sa objavi "chapava zena, ktora ho vypocuje, pochopi, da mu za pravdu, vyfajci.....". Aj ked to bude mozno z jej strany vypocitavost a jednobunka sa chyti, ale on bude happy, nedocvakne mu to. Pokial bude mat prazdne gule, plny tanier a svaty pokoj, bude spokojny

luccija
29. apr 2023

Už nikdy to nebude ako na začiatku.Ved život plynie, ľudia sa menia.Ty napíšeš veď chodíme do roboty, okolo domu a to je život?
To môžeš žiť s kýmkoľvek cudzím...muž asi nemá nervy na malé dieťa, alebo ho otravuje rodinný život taký čo nadáva a odháňa voje dieťa by mal žiť sám.

elisebah91
29. apr 2023

Vydržať? Veď snáď máš/máte ešte nejaké pekné plány a sny do budúcna..vydržať do truhly? Ako, neuraz sa ale ak si ty ta múdrejšia tak začneš akciu A. Tiež sme mali krízu po sekcii ale akoze ,,len,, pol roka...aj to mi muž vravel že čo, kedy, ako....bolo mi to nepríjemné ale spätné to hodnotím že o Tom rozprával...tvoj nerozpráva očividne...tak treba prejsť do praxe
Áno žili sme aj ako spolubývajúci a vzťah išiel do kytek veľkou rýchlosťou....proste a jednoducho ..intímnosti si tak potrebné vo vzťahu dvoch(keď je som a deti diplom) ako každodennne veľké wc, prehanam naschvál ..

autor
29. apr 2023

@elisebah91 Plány a sny do budúcna,moje plány sú vychovať deti mať kde bývať mať zázemie rodinu prácu zdravie.
@luccija A áno to je život starať sa o deti o rodinu chodiť do roboty.

h2
29. apr 2023

Autorka, teraz čítam, že keď máte pekné dni, že je k tebe dobrý a ty aj začneš uvažovať nad tým sexom, tak si pripomenieš, aký býva inokedy a prejde ťa to. Prepáč, ale vyzerá to, že aj keď máte tie pekné dni, tak ty si naschvál pripomínaš to zlé, aby si mala dôvod ten sex s ním nemať. Načo ste vôbec spolu, keď ho neľúbiš?!

h2
29. apr 2023

Ahá, už vidím, načo. Aby si mala kde bývať a mala živiteľa rodiny. 🙄

thoughtfulweirdo
29. apr 2023

Nesúhlasím s komentármi. Náš mladší syn má onedlho 2 roky a až teraz sa vraciame k normálnemu intímnemu životu, čiže prakticky 2 roky takmer úplne bez sexu. 75% dôvodov bolo mojich a nie zdravotných. Vďakabohu, ja mám mentálne zrelého manžela a namiesto nadávania sa uchýlil k snahe pomôcť mi ten dôvod najskôr pomenovať, potom hľadať riešenie. Na vyjadrenie sklamania a nespokojnosti používal jasné, priame, zrozumiteľné vety, nie nadávky. Hoci to bol problém, ktorý som mala ja, on urobil všetko preto, aby mi ho pomohol vyriešiť, lebo vie, že nie vždy je všetko vo vzťahu 50:50, niekedy to proste musí potiahnuť viac jeden, aby to niekedy inokedy pri inom probléme zas potiahol ten druhý 🙂
Každopádne, autorka, chýbajúca intimita vo vzťahu je veľký problém. Nepíšeš nič o tom, ako ste to riešili, takže asi moc nijak? Myslím, že je najvyšší čas si manžela v kľudnej chvíli posadiť a zisťovať čo, jemu vo vzťahu chýba, čo chýba tebe a čo s tým viete spolu urobiť. Ja si ale myslím, že vám obom chýba to isté, len každému v inej podobe- láska. Jemu jej fyzické prejavy a tebe jej neha a jemnosť v bežnom živote.

autor
29. apr 2023

@h2 Ja neviem tak ľahko zabudnúť na to zle.A na čo sme spolu,máme spolu dieťa a dom.A živiteľ rodiny som takisto aj ja ako on,dokonca zarábam o trochu viac než on.

h2
29. apr 2023

Prečo po tomto napríklad nenasleduje sex? "...poviem mu že chcem aby bol normálny ako na začiatku nášho vzťahu.On sľubuje že bude..."
Ty dáš najavo nespokojnosť, on uzná chybu, sľubuje nápravu. A nič z toho, lebo ty si v spomienkach vyvoláš, ako bol zlý a odmietneš ho.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz