Poslednú dobu manžel vyvoláva doma hádky, do každého rýpe a keď niekto mu niečo povie tak hneď je ustipacny a útočný. Príklad deti niečo vylejú tak hneď na nich kričí či sú gramblavy a či netrafia do pohára. Alebo dcéra mu povedala že nechal v kúpeľke po sebe bordel opadane chlpy čo si holil tvár. A on hneď na ňu vybehol keď sa jej nepáči nech to uprace. Ale on keď komentuje mňa alebo deti že našiel po nás vlas tak sme už lenivé a neschopné upratať po sebe. Keď povieme to isté jemu tak hneď urazí sa a háda sa s nami. Alebo záchod po sebe neumyje, to som mu ja povedala a zas že keď sa mi nepáči nech to umyjem ja, že on je doma a môže si robiť čo len chce a že nebude umývať špinavý záchod. Aj keď on sám to zašpinil po veľkej potrebe. Alebo na zemi keď sú omrvinky tak začína že čo to nepovysavame. Ale keď on nechá po sebe na stole omrvinky z chleba to je dobré. Proste ja s deťmi nemôžme nič musíme mať tip-top upratané po sebe, ale keď jeho konfrontujeme s tým istým nech si po sebe aj on upratuje tak sa hneď urazí a háda sa s nami. Alebo mi povie že deti som nič nenaučila že sú sprosté a neposlušné po mne. Že on keď niečo nespraví tak ja sama od seba to nespravim. Lenže on doma nič neupratuje ani po sebe, len reči má blbé. Neviem čo s ním?
škoda tratiť čas s takýmto tĺkom...
o**rie záchod a tvrdí že on môže lebo je doma? a vy nie ste doma? či ako to je... dom je jeho?
nech je akokoľvek, chovanie má pod úroveň.
asi by som sa popozerala po vlastnom bývaní bez neho... nie hneď, ale pomalinky riešila čo ďálej...
Chyba mu sex?
No nastavit zrkadlo, povedz mu, ze si doma a ked sa mu nepaci, nech to po tebe uprace
Ak len v poslednej dobe, tak treba patrat po pricine. Ci sa nestalo nieco v robote, medzi vami, ci sa mu nezvysila zataz, ci nema nejaky zdravotny problem, netrpi depresiou, napr. z krizy stredneho veku...Spominas si, kedy to zacalo?
Scvoknes z neho casom. Bude z teba klbko nervov.
@andrea_82 V poslednej dobe nadáva aj na robotu nerád tam chodí.
@deti95060810 Bývanie je nás oboch, no strašne mi už vadí ako sa správa. Útočí na nás ale keď ja alebo detí mu to otočíme opačne tak sa urazí.
@tenerifka Možno mu to chyba, poslednú dobu máme menej často. No nemyslím si že kvôli tomu by mal takéto chovanie.
@marianarem Neviem o ničom takom čo by sa stalo.
Nastav mu zrkadlo. Ak mu to nedôjde vieš čo máš robiť.
Neukojeny chlap je casovana bomba.... My zeny to nechapeme, sme uplne inak nastavene. Priemerny chlap nevidi bordel, neciti hlad, ak mu nechyba sex, resp. ani by si neuvedomil, ze zerie iba chlieb s maslom, nestazoval by sa.
Tisickrat tu citame, ak chlap nema sex, je schopny opustit zenu a deti kvoli nejakej usmudlanej luze, ktora mu roztiahne vtedy ked chce, a preñho je to bohyña, potom si spolu objednaju pizzu a svet gombicka
A tam mu nevadia ani chuchvalce prachu ci zad. bana vaña....
Ved mu odpovedajte rovnakou mincou ako on vam. Ja si mozem robit bordel doma kolko chcem. A to nadavanie do sprostych to je nonsens. By som mu povedala,esteze ta mame ze zdvihas inteligencny kvocient celej rodiny,ty intelektual. Zjavne ma problem sam zo sebou. Akoze keby to bolo raz za cas nepoviem,kazdy ma den blbec,ale dlhodobo zit s taky dudrosom mamamia 🙈
@tenerifka Lenže nemá dôvod sťažovať sa. Máme sa celkom dobre nič nám nechýba
Manžel v tejto diskusii sa správa ako arogantný chrapúň. A ženy píšu, či mu nechýba sex? 🤦🤦 Je to hlúpe hovädo. A osra..... hajzlík by si umyl po sebe sám. Tak by som zdvihla hlas!
@denithestrange1993 Keď ma už ozaj nahnevá tak mu poviem že veď ty si tak strasne múdry, na to sa ešte viac urazí a povie mi že on to s nami už nedáva že sa chce rozviesť. A pritom on všetko začína každú hádku a každé rypanie. Ja som kľudná povaha nenechám sa len tak vytočiť.
Ja ti len poviem ze ziadny sex neospravedlnuje chlapa aby sa takto spraval.Mne by takyto zivot dost vadil aasi by som takehoto poslala kadelahsie.Zial zivot ma naucil ze mam len jeden zivot a nik nasvete toboz chlap nema pravo mi ho nicit
tak ked zas zacne spytaj sa ho hned a prva ci uz podal papiere na rozvod? ved nech si potom hnije v bordely ... uprimne by som po detoch nenechala vrieskat bezdovodne ani ked to robi vlastny otec... radsej ziadny ako zivot v strese
Po tejto odpovedi by som vypisovala rozvodove papiere.
Toho idiota ti pridelili z obecneho uradu, ci ako? Este nedostal hajzlovou kefou po chrbte? Ach chlape...on sa chce rozviest, on ma toho dost? No nech sa paci....pri prvej hadke sa ho s kludom opytaj, ci uz podal na rozvod,alebo aj to mas urobit ty, ako vsetko v domacnosti...
@autorka A čo vlastne znamená to "máme menej často"?
To je raz za týždeň alebo?
Pozri, ak vam to inak klape, ako pises neskor (lebo najprv si pisala, ze sexu vela nie je), tak hladaj pricinu inde, ak teda bol doteraz normalny a nastal obrat o 180 stupñov.
Jasne, nic neospravedlñuje, ak sa muz chova ako chrapuñ, ale takto sa chova 90% muzskeho plemena, ked sa im zatemni mozog. Vtedy su to egoisti a chrapuni a vedia obetoavt aj rodinu
Autorka, ved spolu komunikujte, vecer si sadnite a kazdy z vas uprimne povie, co sa mu na fungovani manzelstva nepaci, mozno budete prekvapeni obaja. Vztah je najma o komunikacii
@syslik81 Aj to už bolo opýtala som sa, on nepodá papiere len blbé reči má.
@katkabg Máš pravdu no musíme vydržať nie každá žena má na to rozviesť sa a zvládnuť to sama s deťmi.
@lenkakravcova Raz za dva mesiace možno, no nemám vôbec chuť na sex s ním odkedy sa takto správa
Aha, raz za dva mesiace. Ak by mal nad 70 rokov, mozno by mu to aj stacilo.... A mozno nestacilo. No tak ono to je zacarovany kruh, on sa chova ako kkt, lebo nema sex, a ty s nim nechces sex, lebo sa chova ako kkt. Toto vyriesite bud normalnym rozhovorom, alebo jeden musi ustupit. Ale kedze zjavne ani jeden neustupi, tak zostava uprimny rozhovor. A tretia moznost je rozvod....
ja by som sa tu sexom neoháňala. áno, muži pri nedostatku sú nervóznejší. ale toto je ultra extrém. ešte keď vyletí aj na deti, ktoré majú prakticky pravdu. že si nevie po sebe upratať, ale iných kritizuje a huláka. je to grobian a sviniar. keby bolo v tom vzťahu všetko v poriadku, tak by normálne komunikoval so ženou a slušne by jej povedal, žeby rád častejšie. a ona by mu slušne odpovedala, že OK alebo že nevládze lebo to a hento a nech si to občas porieši sám. čiže ospravedlňovať takého chovanie nedostatkom sexu, je hlúposť.
ak, ked to s vami nedava, nech sa rozvedie. Vsak nie je okovami prikovany ani k tebe ani k detom. Tak isto nie ste okovami prikovani k nemu vy a nemusite znasat to, ze jemu zasibava.
Vzdy bol taky? Ci kedy sa zacal takto chovat ako idiot?
Ak len v poslednej dobe, tak nema napr. v robote nejake problemy?