Manžel uprednostňuje svojho brata

nadaa1
24. mar 2022

Ahojky toho roku budeme 7 r. Manželia asi 1 rok sa miesrne hádame pre hlúposti manželovi začína všetko vadiť. Od septembra mi zobrel ocko a od vtedy sa to rúca môj manžel si ma nevšíme neprejavuje mi city je ku mne chladný ani pusu mi nedá bol u nás brat tak sme sa pohádali lebo som počula ako má ohovára že zle cvičím že som poškodená pratam doma a to mu vadí už ma pár krát udrel nič si nevie vážiť on nikdy nepil a v posledom čase si rád vypije a mne to vadí som mu to povedala on že ja mu nič nemám čo zakazovať ale ide oto že čo raz viac si ku mne dovoluje je bez práce teraz 1mesiac tak asi mu hrabe naváža sa do mňa provokuje poza môj chrbát si píše s bratom o mojích ženských problémoch a silou mocou chce ísť na dovolenku aj keď mám problém a so svojím bratom zrazu začal komunikovať takmer po 7 rokov a zrazu su naj topka a ja som 10 kolo na voze neviem čo mäm robiť už ...

zmrzlinka2021
24. mar 2022

@nadaa1
Udrel ta???
Dievča, prečo si si ho po 6 rokoch chodenia vzala?

pribinak
24. mar 2022

To že uprednostňuje brata je tvoj najmenší problém. Neviem či máš vypnuté kontrolky, ale tvoj skutočný problém je, že tá bije

antonia15
24. mar 2022

@nadaa1 treba odísť kým nemáte deti a ani sa neobzerať...

matullienka
24. mar 2022

Joj už by som s ním nebola

helus888
24. mar 2022

Mňa zarazilo ze prebera s bratom o tvojich ženských problémoch. To ako vážne? Ja by som sa muža opýtala len jednu vec . To keď vie tvoj brat o mojich ženských problémoch to ma môže kľudne aj vyprášit či ? Bola by som zvedavá na reakciu

ankare
24. mar 2022

@nadaa1 preboha, od takého chlapa utekaj! Už vcera bolo neskoro! Hlavne si dieťa neurob s nim. Zacni si konečne vážiť samu seba a už sa viac nenechaj ponizovat a biť od hlupaka! Máš na lepšieho! Držím palce!

beata_k
24. mar 2022

@helus888 ...reakcia? Udrel by ju za taku otazku.

janetinka27
25. mar 2022

@zmrzlinka2021 myslim, ze 7 rokov su manzelia a rok sa hadaju

mladenca
25. mar 2022

Akoze treba si asi stanovit hranica a normalne sa porozrovat, co je ok ake informacie vynasat zo vztahu von si tak myslim. To moj keby mal s jeho bratom rozoberat moje zenske veci tak neviem.