Manžel stále pracuje. Ako byť šťastná?

19. júl 2023

Mám kde bývať mám dve deti len sa cítim sama. Manzel stale pracuje . Ja som na RD🙈hej možno prišiel čas že už je toho dosť namna za tie 2roky.
Snažím sa . Ale sú dni keď sa nesnažím a len premýšľam.
Druhá veď sú moji rodičia ktorý stále niesu spokojný že bývajú v byte . Stále mi mama hovori záhrada záhrada až plače . Moze to byť tým že namna vplýva ?
Áno kedysi sme mali záhradu aj dom len sa predal , neboli peniaze na rekonštrukciu a teraz byť je čistá katastrofa

0silvia0
19. júl 2023

nemáte v okolí záhradkársku osadu? U nás to ešte funguje. Možno na prenájom nejakú záhradu zohnať, mala by si kam chodiť s deťmi, tvoji rodičia tiež.
Mamu popros, nech ti nevyplakáva, že chce záhradu, lebo ty jej začnej tiež vyplakávať, že si sama a preplačete celý život. Dajte sa dokopy a vypomôžte si, evidentne obe nie ste veľmi spokojné v živote.
Manžel má hádam aj nejakú dovolenku, tak si užívajte aspoň dni, keď ste spolu.

autor
19. júl 2023

@0silvia0 veď môžu stále môžu .. mali dve záhrady aj tie predali ,🤦tak potom asi im to netreba . Ja s deťmi idem na dvor , máme pri činzaku dá sa kam ísť to zas je pravda . Myslím že to mám v povahe toto že stále nespokojnosť ale keď niecim sa zamestnam tak ten pocit prejde.

0silvia0
19. júl 2023

Tak potom rázne mamu požiadaj, že nech ti nefňuká za záhradou, keď všetko popredali. A ty si daj bacha, aby si od mamy neprevzala fňukacie správanie. Takýchto nespokojných otrávených ľudí nikto nemá moc rád.
Urob si s deťmi režim, je leto. Robte si aj malé výlety, neviem aké malé sú deti, ale dá sa keď sa chce. Dohodni sa s mamou alebo otcom, pomôžu ti s deťmi, choďte s deťmi na kúpalisko, na zmrzlinu, na akýkoľvek výlet. Neseď doma a neumáraj sa.

veselo_neveselo
19. júl 2023

Nemozes chciet vsetko, aj byt doma, aj mat peniaze aj manzela, co je s tebou doma.
Chod do prace, alebo si najdi aj dospelacku zabavu, co stihnes popri detoch, aby si sa realizovala.
Akk to je s pracou, mas sa jam vratit? Nemas sa co doucovat pokial sa vratis? Jazyk? Nieco z osobneho rozvoja?
Alrbo si splnaj len take tie plany-neplany, ze obist vsetky ihriska v meste, alebo vsetky hrady, zamky a pevnosti v okrese, spoznaj vsetky kriky a stromy na sidlisku, neviem, je toho plno co by sa dalo - len aby si mala ciel.
Nedaj sa zviklat negativizmom inych, lebo budes stale nespokojna.

mamamasama
19. júl 2023

Šport je liek na všetko.

anitta98
19. júl 2023

povedz mamine, že aj teba to trápi, ale že tým že ti to hovorí ti nepomáha, len ti škodí, hádam to pochopí, nie je dobré, keď niekto takto prenáša svoje problémy, starosti na deti.