Manžel stále kritizuje moje upratovanie

24. feb 2023

Už mám chuť sa zbaliť a odísť. Jemu všetko vadí. Vadí mu ako upratujem. Prídeme napríklad z vonku, on sa vyzlečie, veci nechá na posteli a za chvíľu ma buzeruje, že prečo som mu nezložila tričko do skrine. Umyjem riad, prečo som aj dlaždičky neumyla. Včera u nás boli robotníci, menili v kúpeľni stúpačky, ja som umyla podlahu, umývadlo, wc proste všetko lebo bol všade prach a zabudla som na dlaždice, hneď mi to vytkol, tak som ich išla ešte umyť a potom zas prišiel, že pútko na uteráky je od prachu.
Už som z neho na nervy.

lucka_ke
24. feb 2023

nech chytí handru do ruky a umyje on, nie si jeho slúžka ani zamestnanec, manželia sú rovnocenní partneri

t1nusa
24. feb 2023

strč mu do ruky handru a nech upratuje on, keď sa mu nepáči 🤷🏻‍♀️

petamich
24. feb 2023

a tvoj manzel nema ruky? ked by za mnou prisiel moj muz, ze putko je od prachu, tak ho velmi rychlo poslem odkial prisiel aj s prachovkou, ja nie som sluzka, som jeho manzelka a zdielame domacnost = podiela sa na nej rovnym dielom

mojmu muzovi sa napr. nechcelo podielat, ze chce cas radsej travit s dietatom, rodinou, tak plati upratovacku 🤷‍♀️ nuz vybral si

autor
24. feb 2023

@lucka_ke To nie, to mi radšej dá výklad o tom, aká som nedôsledná.

hederamonstera
24. feb 2023

Zacali ste len teraz spolu zit?

ariannazara
24. feb 2023

Ježiš ta ja by mu dala ! By som mu jebla o hlavu metlu a nech sa páči môžeš upratovať ani by ma nehlo a toto pútko od prachu by utieral jazykom!

ckocka
24. feb 2023

To má predsa úplne jednoduché riešenie - odteraz upratuješ ty, drahý.

divokykonik
24. feb 2023

Ako dobre, že mám chlapa, čo vie sám upratovať. Keď sa mu niečo nepáči, nech sa páči, môže sa činiť. Ale mne ho tak vychovala svokra. 😂

petamich
24. feb 2023

@ariannazara 😂 presne to mi napadlo, ze by dostal mopom

pukina
24. feb 2023

a to si nechas s prepacenim takto srat na hlavu?

autor
24. feb 2023

@pukina Ja už som ho poslala do riti, išiel sa hneď ožrať.

bajka16
24. feb 2023

Odíď, daj mu priestor nech si nájde lepšiu slúžku. Je smiešny.

ariannazara
24. feb 2023

@petamich ja mam na toto také tlaky. Co my ženy sme otroci? Variť,upratovať o deti sa starať a muži co sú? Lavoruky? Môj bezne upratuje a sam od seba a nikdy si nedovolil ma kritizovať. Mne to príde ako keby polovica žien tu na MK boli pre tých mužov sluzky🤨

micha1linka
24. feb 2023

razne by si mu mala vysvetlit, ze nie si jeho sluzka. ak nieco vidi, co sa mu nezda, tak nech to spravi sam. toto si nesmies nechat, lebo sa to nikdy nezmeni, ma zdrave ruky ma tak nech prilozi ruku k dielu

pukina
24. feb 2023

super, tak to gratulujem k vyberu zivotneho partnera :D

lucka_ke
24. feb 2023

tak si plaťte profi upratovanie a vybavené, ja by som nerobila (môj muž neupratuje skoro vôbec, ale nedovolí si ma kritizovať)

larisa
24. feb 2023

Ty nevieš otvoriť ústa a povedať si svoje. Ženy kde to len chodite na takých chlapov.

autor
24. feb 2023

Ja už mám také nervy, že som pripravená odísť od neho..toto ale pred svadbou nerobil, bol síce taký háklivý na poriadok, ale až po svadbe ma začal takto kritizovať.

autor
24. feb 2023

@pukina Bohužiaľ som z toho sama sklamaná.

lucka_ke
24. feb 2023

ako dlho ste spolu?

dzulli1980
24. feb 2023

... len raz by toto môj muž urobil ... buď by upratoval sám a ja by som nad ním stála s bičom alebo by platil upratovačku.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. feb 2023

@lucka_ke 6 rokov sme spolu, pol roka manželia

mirkava
24. feb 2023

Ty mu skladas veci do skrine keď sa vyzlečie? 🥴 ešte si mu nehodila handru medzi oči nech poprace? To by som urobila ja...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. feb 2023

@jabadabadu No práve. Alebo keď náhodou zložím len svoje, tak sa urazí. Že len na seba myslím.

ckocka
24. feb 2023

No dobre, a inak je normálny?

autor
24. feb 2023

Ja už neviem čo je pravda, či som fakt neporiadna alebo je on debil.

koniarova
24. feb 2023

Máte deti?

lucka_ke
24. feb 2023

v záujme svojho psychického zdravia to prestaň robiť, upratuj normálne, ale nerob mu poskoka, ak s niečím nie je spokojný nech urobí on a určite po ňom neskladaj veci, zarábaš si na veľký problém