Manžel si vypisuje osobné veci s kolegyňou

tanulik16
4. feb 2016

Manžela som sa pýtala co to má znamenať,že si vypisuje osobné veci z kolegyňou.Povedal mi nato , že on ju berie ako kamarátku on ju nikdy nechcel a len prejavuje nad ňou ľútosť ,lebo jej mama je na protialkoholickom liečení a prakticky nemá domov. Že má mňa a ľúbi ma a že len hľadal u nej niekoho kto ho vypočuje nakoľko sme boli cca. Mesiac dosť na seba zlý. Aj tak nechápem načo sa vypytuje v práci kolko ja mám rokov som od nej staršia o rok. Kolegyňa sa hrá v práci na urazenu aj keď som sa z manželom stretla po práci neuveriteľne si ma obzerala 😀

moni244
4. feb 2016

@tanulik16 a teraz riesis co? Tak bud mu veris a dalej to nerozmazavas a pokusite sa byt na seba mily alebo nie a budes ho podozrievat zo vsetkeho

sardinka335
4. feb 2016

@tanulik16 ty si presne ten pripad ,,ked uz nemám problém, tak si ho vyrobím,,
Muz ti povedal, ze ta lubi a urobil chybu...ty bud normálna baba, ok povedali sme si to, poučíme sa z toho a pojdeme dalej...a kolegyna? Sak bud rada ze si ta obzera....čím viac budeš do toho vrtať, vyčítať a domyšlať si tym skor je šanca ze sa nejaky problém vrati. Ja si nemyslím ze ta podvadza, ja si myslím ze nemaš čo robiť a si zbytočne podozrievava. A vieš ako sa hovori : priatelov si drž blizko a nepriatelov ešte bližšie....čo tak ,,lutovať,, kolegynu spolu s mužom? čo tak skusit sa s nou zoznamit alebo nenapadko sa zaujimat ze ,,ako to ma s mamou,, atd....Je fuk ze ta to nezaujima - mozno časom začne - kazopadne ide o to ,,otočiť kartu, ,vo svoj prospech...verím, ze si pochopila.

dominikav123
4. feb 2016

@tanulik16 ...ked si myslis ze ta podvadza, konfrontuj ho a ujasnite si to...naco si s takym muzom ktoremu neveris ? ci sa vyzivas v podozrievani a podobnych nezmysloch ? a ked ho lubis, tak sa mu venuj nech nehlada butlavu vrbu inde, lebo mu raz dva dojde, ze su aj zeny co nespehuju, nonstop sa neurazaju a aj ho vypocuju...

lubiss
4. feb 2016

lutost sa prejavuje tym ze niekomu pisem ze ma krasnu tvar pri behani???...a tvari sa urazlivo lebo odisla s inym ci ako si to predtým pisala..hm to je zaujimava lutost :D

dominika6
4. feb 2016

@tanulik16
spali spolu,inak by nič neriešila,nezazerala,nevypytovala sa, a manžel by nepodotkol že hladal iba útechu...

guinevre
4. feb 2016

@tanulik16 Skor by som na tvojom mieste riesila preco sme "boli na seba mesiac zly". To, ze si hlada niekoho s kym by sa porozpraval moze naozaj znamenat, ze sa vy neviete porozpravat ako partneri, vypocut sa.. Ked budete stale na seba obcas zly, aj cely mesiac, tak, nemozem ho odsudzovat ak bude potrebovat niekoho s kym si rozumie, ci je to uz kolegyna ci kamarataka, to je jedno. Skuste sa porozpravat o tych VASICH problemoch.

zuzka34
4. feb 2016

@dominika6 to neznamená,že spolu spali... Možno sa doňho zaľúbila a je na @tanulik16 iba zvedavá.. Porozprávať by ste sa určite mali o vašich problémoch, kým sa to nerozvinie ďalej...

natalkanasta
5. feb 2016

A čo si píšu? Normálne kamarátsky alebo lichotky, flirtovanie? Lebo to je dosť rozdiel. máte riešiť vás vzťah, prečo je komunikácia medzi vami zlá A nie cudziu osobu, možno ti pomôže keď sa S ňou tiež skamaratis. choďte traja na obed, keď ju spoznáš A uvidíš že aj pre tvojho muža je to len kolegyňa kamoška, snáď prestanees tak žiarliť

dominika6
5. feb 2016

@zuzka34
80% nevery je na pracovisku

lubiss
5. feb 2016

@natalkanasta no myslim ze kedze kolegyna si ju premeriava a zazera na nu ked prisla za svojim manzelom asi sa nebude chciet kamaratit :D

dominika6
5. feb 2016

@lubiss
presne...a nech ju vezme na vianoce k sebe a aj v lete na dovolenky...však nech sa kamarátia 😀

lubiss
5. feb 2016

@dominika6 presne taak vsak ju treba trochu polutovat a prichylit 😉

guinevre
5. feb 2016

@dominika6 No, asi preto, lebo ludia travia 8 hodin denne na pracovisku a nie v kniznici, na priklad. Keby travili 8h v kniznici, tak 80% nevery by bolo v kniznici 😀 😀

dominika6
5. feb 2016

@lubiss
presneeee ved kludne ked pôjde na tú dovolenku aj bez manželky,nič sa nedeje,ved ona je len kamoška a on sa nemá s kým debatiť...joooj naivita...
chlap sa nikdy nechce debatiť,jedine prejsť k veci

dominika6
5. feb 2016

@guinevre
medzi regálmi by sa to lepšie stratilo ako na pracovisku 😀 😀

agathachristie
5. feb 2016

Hneď by som mu to zarazila. To, ze mu ma veriť a nechať to tak považujem za blbosti. Je to jej muž tak nech si ho bráni pred očividne nadrzanou kolegyňou. Dobre, že si to zistila už teraz. Treba mu dať jasne najavo, že to nebude toletovane a je to nevhodné. Nerobiť scény ale povedať to tak, aby vedel, ze ked to bude pokračovať s kolegyňou tak ma po manželstve. Takto podľa mňa presne začína nevera na pracovisku.

dominika6
5. feb 2016

@agathachristie
ty to musíš vedieť najlepšie,ked máš taký výstižný nick 😀
je to presne tak..on bude posúvať hranice až ich posunie k rozvodu

priora
5. feb 2016

Zakázané ovocie najlepšie chuti, ci?

marina24
5. feb 2016

no veriť mu môžeš to je pekné,ale to že jej povedal ??wtf ?že je krásna,keď behá ?to čo je akože ?to sa kamoškám nehovorí !!

natalkanasta
5. feb 2016

@lubiss to my fakt nevieme či jej muž bol alebo neverny, či tam také tendencie sú. To by nám mohla autorka trošku ujasniť že čo si také píšu lebo keď flirtuju A vkuse si vypisujú to je zle! A samozrejme netreba zatvárať oči ale ani neobviňovať muža Z niečoho čo možno fakt nič viac ako pár kamarátskych sms neznamená.

Tanulik16, radim ti porozprávať sa s mužom vysvetliť mu že ti to prekáža, že chceš S ním komunikovať ty A riešiť vaše problémy. . Tak by nemal mať potrebu riešiť to s inými A už vôbec nie S kolegyňou.

Čo sa týka toho obzerania, aj ja si pozriem kolegovu manželku niekto to robí nenápadne A niekto okato. Takisto si mňa obzeralI priateľovi zamestnanci muži aj ženy keď má prvýkrát zobral na ich firemnú akciu. . To je len zvedavosť okrem toho či sa má niekto veľmi obzerá alebo nie je často aj subjektívne.

Nechcem zlahcovat ale keď mu to zákaze tak ako čo? vyriešia sa tým ich problémy? Treba oboch na to aby riešili vzťah

magic08
5. feb 2016

Jaaaaj ženy, nakladáte zakladateľke 🙂 😀 😀 😀

tanulik16
autor
5. feb 2016

Napísal jej ze ma krásnu tvár pri behani to je asi tou hmlou,písal jej, že majú spoločné záujmy a pred vianočným zájdu na punč. inak dotyčná kolegyňa paktu je z nejakým ženatým a idú spolu na chatu aj z jeho ženou ,pýtala som sa na nu manzelovej druhej kolegyni nakoľko občas zájdeme na kávu. Vravela mi ze sa nemusím báť ona nikdy nešla po ňom, ale čo on?stále ho upodozrievam, a to somOd neho o 9 rokov mladšia,

magic08
5. feb 2016

@tanulik16 preco ho upodozrievas? uz ta niekedy v minulosti podviedol?

tanulik16
autor
5. feb 2016

Nie nikdy

humka2
5. feb 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

@tanulik16 tak to uz neries, bude sa ti lepsie spat 🙂

magic08
5. feb 2016

@tanulik16 tak potom nechapem, preco ho upodozrievas? nikdy ta nepodviedol, nedal dovod neverit, navyse kolegyna ti potvrdi, ze je "cistý" 🙂 a ty dalej neveris?

danisovie
5. feb 2016

Pozor aj mojej kamaratky muz mal kolegynu ako butlavu vrbu ako kamaratku iba a dopadlo to tak ze mesiac pred porodom nasla v muzovom mobile milostne smsky medzi kolegynou a jej muzom!!! Kolegyna butlava vrba je to najhorsie. A este ked o nej doma rozpráva...

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
agathachristie
5. feb 2016

@tanulik16 keby som toto našla mužovi v mobile tak prisaham, že by som zobrala najväčšiu varechu. Vytrepala ho hlava nehlava. Zbalila by som sa a aspoň na víkend šla do kúpeľov. Ja mu dám krásnu tvár....tu bude mať jeho kolegyňa keď jej po tej krásnej tvari poskace manzelkyna noha obuta v kanade!!!!

bobulazelena
5. feb 2016

@agathachristie tvoja reakcia mi pride ze pises z vlastnej skusenosti...