Manžel si stále domýšľa. Čo robiť?

majkabr
8. jún 2013

Ahojte chcem sa Vás spýtať som tehotná a manžel ma stále z niečoho obviňuje. Naposledy som mala narodinovu oslavu s kolegyňami a došli ma pozrieť domov .
Po oslave mi stále vravel že sme ho určite ohovárali, lebo pozná ženský kolektív. Keď som mu spomenula že sme sa bavili o mužoch možno len jednou vetou, že sme sa bavili o úplne iných veciach, tak mi držal prednášku aké su ženy hnusné ako si zhadzujú mužov pred sebou a že aj ja som ho určite zhadzovala pod úroveň. Proste nahovára si nezmysli a ja neviem čo mám robiť. Keď mi už asi desiaty krát povedal aké sme mi ženy hnusné tak som sa rozplakala tak sa mi prišiel ospravedlniť že určite vie že som ho neohovárala ale tomalo byť len také varovanie do budúcna aby ma to niekedy nenapadlo hovoriť niečo pred nimi o ňom. Proste netvrdím že poviem kamoške niečo ked sa pohádame ... Myslím si že mám právo sa vyrozprávať pred niekým a koho si vyberiem nato je moja vec. On ma tiež kamarátov s ktorými sa zavrie v izbe aj na 6 hodín a diskutuju a je mi to fuk naozaj o čom ani sa ho to nevypytujem či nahodou niečo o mne hovoril. Proste ma nato právo a ja mu ho neberiem a úplne chápem že chce sa niekomu zdôveriť. Len si myslím že nato mám aj ja právo bez obvinovania...Čo si o tom myslíte Vy ?????

trish31
8. jún 2013

Jedina moja rada:Nedaj si nikdy od chlapa nic stupidne kazat a rozkazovat nezmysli....On ti nema co vyberat kamosky a kazat,o com sa mate bavit a podobne...

kveta
8. jún 2013

Pripada mi to ako prvy krok domaceho tyrania. Si tehotna, zacinas byt na nom zavisla a on Ta zacina obmedzovat. Casom nastupi socialna izolacia, nebudes sa moct stykat s ludmi.. Bud velmi pozorna k tomu, co sa deje, aby si stihla ujst vcas.

haslerka27
8. jún 2013

cvok,totalny cvok..

nanulik
8. jún 2013

No tiez mam pocit ze toto je predzvest niecoho nepekneho....ako ti povedal vystraha do buducnosti.....😝

madono
8. jún 2013

treba ho "prefackat", nech sa dá chlapec dopkopy...

cottonwomen
8. jún 2013

idiot zahladeny len do seba, fuj

sharmana
8. jún 2013

trošku psychopatické mi to príde.. to som ešte ani nepočula, že by nejaký "chlap" vytýkal žene, že sa bavila o nom s kamarátkami a že ho ohovárala, pritom ani nevie, či je to pravda... ibaže by si to robila a nejaká tvoja "kamoška" mu také niečo zavesila na nos, prípadne má tvoj chlap nejaký problém v sexe a bojí sa, aby si sa neposťažovala a tým ho nezhodila pred ženskými v malom meste, kde by sa to mohlo rýchlo rozchýriť... inak je totál trapko... zženštilý mi príde alebo zakomplexovaný totál... sa ti čudujem, kde si sa oňho vôbec potkla... normálne mu povedz, nech sa dá liečiť, lebo toto je trápne čo ti povedal.. 😀

mima12214
8. jún 2013

Hlavne si ty dávaj na seba pozor.

maja2039
8. jún 2013

No neam slov,je to imbecil,sebec.Nechcem Ta strašiť no nevyzera to ružovo život snim 😢

dionyzka
8. jún 2013

no moja, ja neviem, asi by som spozornela. Naozaj mi to pripada ako prvy krok psychickeho tyrania. Najprv ohovaranie, potom kde si bola vcera, preco si nenavarila, urcite mas nejake chlapa, prva facka....
Nepaci sa mi to, nie je to normalne.

sssimi
8. jún 2013

Ja by somho sfukla jak špinavú handru.... Nebudeš o ňom zle rozprávať ak na to nebudeš mať dôvod. A čo si myslí, že je stredobodom vesmíru a ty nevieš hovoriť o ničom inom len o ňom? Jooooj ten má šťastie, že nestretol mňa.... 😀 by plakal on....

mia78
8. jún 2013

tie názory sa zhoduju a je to tak budeta psychicky vydierat a casom aj facka mozno padne.........sledovanie ,špehovanie,každa kamoška ti bude nie dobra pre teba a ty ostanes sama s dietatom doma a on si stále nieco nájde ☹
..vytočí ťa až tak že sa budeš pripadať vynná a skončí to plačom čo on bude spokojný a presne ako bolo začne sa ospravedlnovať a to bude dokola nechcem ta strašit je to tažke ked čakáte bábo ak sa to bude opakovat čo sa bude treba stoho vycúvať ,,,
píšem lebo som to mala na očiach cely život (otca) obvinovanie ,namýšlanie potom aj sledovanie a bitky ...on mohol všetko a my nič...ked som bola staršia tak to prenášal aj na mna ked som niekde šla von bola som kadejaká........... ☹ až my zle ked to píšem...chvala že som sa vydala a som šťastná este za jedenásť rokov sme neboli ani len pohádaný 😝
davaj si pozor a ak ne hamby sa zajsť aj za psychologičkou možno ti poradí.....

mimka11111
8. jún 2013

mne osobne by vadilo,keby ma partner za chrbtom "ohováral" pred svojimi kamarátmi.......nedáva mu k tomu činu právo ani to,že sa prípadne pohádame......partneri si obvykle vo vzťahu vymenia aj pár názorov, to ale ešte neznamená, že s tými našimi "problémami" budem hned utekať za kamoškou a všetko jej vykecávať...je to totižto moje súkromie,ktoré si vyriešim sama....a natolko si ctím partnera, že aj pri nejakej našej nezhode,všetko ostáva len medzi nami..... 🙂
na tvojom mieste by som tvojmu partnerovi "vyhodila" na oči to, že muži medzi sebou určite ohovárajú svoje partnerky....nieraz som sa totižto s tým stretla.....muž svoju manželku pred cudzími ludmi doslovne ohováral a zhadzoval, na druhej strane by sa ale od jej zadku ani nepohol, takže asi tak

chanthall
8. jún 2013

Baby ti tu píšu asi správne - PREDZVESŤ. Neviem, čo by som robila, som niečo medzi tebou a hrdinkou. Určite by som mu najprv poriadne naložila, ale potom by ma to zlomilo, z čoho si ale neber príklad, lebo nakoniec budeš furt len ty tá zlá. Tak je to u nás. Vzala som na seba vinu raz, druhý raz a teraz furt som ja zlá. Aj keď ja sa z toho viac smejem, lebo u nás to je iný štýl... držím palce, aby si sa dobre rozhodla, lebo RIZHODNUTIE ťa čaká....

ileas
8. jún 2013

s toho nič dobre nespeje.ja osobne by som to netrpela.Ako pisali mamičky začne to byť ešte horšie.no uvidiš ako sa to bude vyvyjať

julu1984
8. jún 2013

No hovoris ze manzel...Je to zvlasne ,ze prave manzel takto rozmysla.Keby povies ze je to tvoj priatel-dobre...Pride mi ako malolety ako dieta ze:" isto si ma ohovarala pred kamoskami"takto som sa bavila v 15-17 rokoch z mojimi kamaratkami. Ak ti to vycitoval s krikom tak si osobne myslim ze je nedozrety muz(moj nazor) a nema co ine na robote ,len ta pozorovat co sa bavis v izbe s kamaratkami a ci ho nahodou neohovaras. a hlada na tebe chybu za kazdu cenu.Ak ti to hovori vazne a casto tak mozno (neviem) je tam problem z doverou.Vztah,manzelstvo to neni len zvyk a tradicia ako robia ini.Musi tam byt dovera zalozena na laske.Ja si neviem predstavit ,ze by mi manzel vycitoval ze ho ohovaram alebo naopak...A dala by som si dobry bacha ake mas kamaratky a akych ma on kamaratov.,lebo banda vie rozbit manzelstvo len taka radost.Vela nazorov od kamaratov vie pomutit hlavu a hlavne od takych co su slobodny alebo aj od zenatych ktory ludovo povedane si "uzivaju"

dulkagabulka
8. jún 2013

ked sme mali na strednej škole prednášku o partnerstve, psychologička nám povedala 3 tipy mužov s ktorými je neslobodno íst do partnersta: 1. alkoholik 2. žiarlivec 3 psyhopat
vyzera to tak, že maš do činenia s tym poslednym.....

mamavera
8. jún 2013

dávaj pozor, ako si teraz nadstavíš hranice, tak ich budeš mať, tiež mi zo správania tvojho manžela zaváňa psychické týranie alebo nejaká psychická porucha. Jasne mu povedz, že priateľky si vyberáš a budeš vyberať sama, o čom sa s nimi budeš baviť, je len a len tvoja vec a keď chce, aby si o ňom hovorila len v dobrom svetle, nech sa podľa toho správa, nebudeš mať dôvod hovoriť o ňom niečo zlé. Nepáčia sa mi formulácie - ženy sú hnusné a len som ťa varoval. V žiadnom prípade sa ním nedaj vmanipulovať do nejakej roly, to, že čakáš jeho dieťa absolútne neznamená, že ti môže riadiť život.

sedem
8. jún 2013

mne chovanie tvojho manzela pride ako chovanie niekoho, kto ma strasne nizke sebavedomie, mozno posliapane muzske ego, mozno nejaka zla skusenost v minulosti, s ktorou sa nevyrovnal a teraz si to cez teba riesi, kazdopadne by som sa obavala nejakej ziarlivosti, majetnickosti, pripada mi ako clovek, ktory ma tendenciu manipulovat, netvrdim ani nahodou, ze jeho chovanie je normalne alebo v poriadku, ale zas oznacit ho za psychopata, ako tu niektore maminky, by som si netrufla 😅 Urcite by som si s nim sadla a snazila sa ujasnit si pravidla vasho fungovania-stykania sa s ludmi a patrala by som v jeho minulosti, preco takto reaguje...a hlavne mysli na seba a babatko a povedz mu, ze jeho spravanie ti ublizuje, snad sa spamata...drzim palce 😉

svano
9. jún 2013

Najvyšší čas spraviť si poriadok v chlieviku. Ty si svojprávna bytosť a máš právo sa stretávať s kým chceš a hovoriť o čom chceš. Pokiaľ toto tvoj drahý nepochopí, mal by sa obrátiť na psychiatra. Nedovoľ mu posúvať laťku tvojej tolerancie, lebo za pár rokov skončíš na práškoch ako psychická troska.

rebeka7501
9. jún 2013

Presne, ako spomínali ostatné maminy : POZOR !!!! Určite to nebolo po prvý krát (obviňovanie), a bude to iba gradovať !!! Vždy si nájde dôvod alebo zámienku ti nadávať, ponižovať, ubližovať. Buď si to vysvetlite (samozrejme, že ty budeš tá blbá, neschopná a blá blá blá). No NEDAJ SA ! Akonáhle partner vycíti, že má nad tebou silu začne to veľmi využívať ! Radšej sama s dieťaťom bez partnera ako s tyranom, len kvôli tomu, aby sme boli rodina !!! Veľký pozor aby to neskončilo týraním (najprv psychickým) !!!!! Ženy si zvyknú potom nahovárať, že oni sú na vine !!!! To v žiadnom prípade !!!!!

lenka3007
10. jún 2013

toto mi silne pripomina jedneho pana, s ktorym isty cas zila moja naj kamoska. Zacalo to presne takto, videl ze si stale piseme na Fb, tak chcel aj on s nami, tak s dobrej vole som si ho dala medzi priatelov, odvtedy som sa s nou nemohla v klude ani porozpravat na skype ci popisat na FB. Brala som to, ze su zamilovany. Po case ked som s nou skypovala, tak sme sa bavili o pocasi, jak dve ťavy a nechapala som. Aj cez telefon sme sa bavili ako nahodne zname, nie ako naj kamosky. po dalsich par mesiacoch sa mi konecne ozvala sama. Skoro som odpadla. Zacalo to presne ako pises ty, ten chalan jej vykrikoval, ze ked spolu skypujeme, urcite ho ohovarame (ani som ho poriadne nepoznala) , bol total paranoidny, ked sme skypovali sedel vedla nej, ked telefonovala, isiel za nou, ked som prisla na SK a isli sme si von zapalit, bol nam v patach. Potom ju zacal prenasledovat po celom byte. Ked isla na wc ci do sprchy, tak stal pri dverach a cakal kedy vylezie, ked isla do mesta s detmi a mamou a zdrzali sa, tak bol oduty, vadil sa s nou no a vyvrcholilo to tym, ze sa raz zakecala s vlastnym bratom a on chuj na nu zautocil, ze ci tam spolu sulozili ked tam bola az 10 minut... tak ho poslala do prdele, ale tym to neskoncilo, trvalo to skoro rok, kym jej dal pokoj, kym ju prestal sledovat, vyhladavat, bala sa ist pesi aj do skolky s detmi, no hotovy psychopat... No a pisem ti to preto, lebo mi chovanie tvojho muza uplne pripomenulo pociatok toho vztahu mojej kamky a psychopatom... Davaj si prosim pozor, radsej zostat sama s dietatom ako zit s magorom a nechat sa psychicky zniciť...

victory1
10. jún 2013

SAmozrejme mas pravo mat svojich priatelov a priatelky. A samozrejme mas pravo rozpravat sa o com ty uznas za vhodne. A ked uznas za vhodne riesit svoje sukromne problemy s kamaratkami, tak ich riesit budes. Ty nie si jeho psik, aby ti urcoval smer rozhovoru, o com komunikovat mozes a o com nie. A tak ako sa on snazi stavat mantinely tebe, musis dat mantinely ty jemu, pretoze neskor to moze byt horsie....
..trebars mu povedz, ze ved vie, ako ho milujes a sprava sa k tebe ako najlepsi manzel, tak preco by si mala mat dovod, nieco skarede o nom pred kamaratkami hovorit...A pokial sa k tebe bude s laskou spravat aj nadalej, tak ked o nom budes rozpravat, tak vzdy len pravdu...
Ja viem, aj to je trochen manipulacia...ale v tomto pripade si zacal on a teba treba branit.... 😀

sirinka
10. jún 2013

Ze nic moc... On diskutuje za zavretymi dverami 6 hodin a ty si hnusna zenska, co nema nic ine na mysli, len ho ohovarat... Zadne vratka a tvrdy boj...

vierkaodjazierka
10. jún 2024

@kveta ano, ako pises. Presne tak to bolo aj u nas.... Nenapadne sa to prekoprclo cez blbe reci, izolaciu az po fyzicke nasilie