Ahojte idem si k vám po radu. S manželom sme spolu 7 rokov od strednej ja mám 25r. Brali sme sa pred dvomi rokmi mame spolu krásnu ročnú dceru ale. Odkedy som porodila citim sa nedocenená . Neustale sa len hadame on namna vyskoči aj pred dcerkou mna to velmi mrzi lebo to nanu podla mna zle vplyva . Ja neviem čo mam už robiť ja už nevladzem nonstop byt v strese . Stale mi niečo vycita . Moje sebavedomie je na bode mrazu . Ja som sa snažila to zachraniť ale to sa už asi nedá.
@gabulka267 hmm.zaklad je kimunikacia...vie ze ti svojim spravanim ublizuje?ze mas pocit nefunkcnosti vztahu? Aky nazor na vas vztah ma on ?
@lintu napriklad včera mu volal brat a som sa spytala čo chcel tak namna vybehol že čo ma to zaujima . Proste ja neviem aj fb som si musela zmazat som myslela že už bude pokoj s hadkami a nie non sto je nervozny. Najviac ma stve ked mi povie že som schudla no nechudnite ked ste vystresovana a plus celý deň okolo malej mam 165vyšku a 54 vahu ja si myslim že to neni až tak zle viac som ani nemala proste mi to znižuje sebavedomie . Proste ked chce nejakú ženu čo ma kklo naviac nech mi to povie.pride domov sedi na gauci a hra sa na telefone ked mu poviem nech sa venuje malej ho to vytoči lebo on si chce oddychnut a ze mne vsetko vadi . Momentalne sme v situacii ze nekomunikujeme vobec .
@babydesire podla mňa určite vie už som mu milion krat povedala že.som jeho žena a nie handra. Komunikacia bola stale slubil že bude normalny ale trvalo to tyzdeň a sme ram kde sme boli . Ja neviem či chcem ostať v takom vztahu kde sa trapim
@gabulka267 deti už ponicili veľa vzťahov... Ú nás sme sa pri mladšom rozvádzali 3x týždenne, keď bolo najhoršie obdobie zubov a nespavosti... Keby mm neodišiel mimo svk do prace, už sme asi od seba... Neporadím, ale aspoň s tebou cítim, viem čo žiješ 😏
a taký začal byť až po pôrode či aj predtým bol taký?
No uz po svadbe začal vystrkovať rožky a žiarliť . No ale potom bolo celkom dobre a ked som otehotnela to bolo zase zle on bol malo čo doma lebo chodil do prace . A ja som chodila k.mojej mame jemu to vadilo a choval sa zle ale som si povedala že ked sa narodi mala nas to zasa spoji a bude vsetko ok no nie este horsie
@nanka1986 Ďakujem proste len neviem čo mam robiť stratit dalšie roky s človekom ktory zato nestoji som ešte mladá dieťa je moje všetko mam chut sa hneď teraz odstahovať :(
vadí mu že málo vážiš? rieši blbosti... však mu povedz že si mladá žena a nepotrebuješ mať váhu ako slon...
Ja vážim ešte menej a mám 4 deti... Gény sú gény - tie nezaprieš... 😉
@deti95060810 ja som mu povedala nech si najde inú keď ma problem. Ja len niesom na taketo spravanie zvyknutá . :(
Ja som žila tak isto 18 rokov,vtedy som povedala že stačí nie som handra. Vždy som mala upratané,navarene,chodila som do práce,od rána do večera som len pracovala a vždy len na mňa vykrikoval pred dcérou. Nachystala som taniere na stôl že sa ideme najesť a ešte som nestíhala dať hrniec na stôl už vtedy búchal o stôl že kde v p...i mám soľ. Aký grc som zase navarila a dcérka sa vdety rozplakala a utekala hore do izby že nechce už stále otca počúvať nadávať. Mamina dobre varí a ona robí všetko,ty len televízor pozeráš a vykrikuješ. No vtedy som povedala že stačilo a odišli sme od neho. Nelutujem ani na sekundu že som to spravila. Odvtedy máme celkom iný život a bánujem že som to nespravila skôr. Mám druhého manžela a ešte jednu krásnú dcérku 🙂
@zitulina možno by som mala aj ja odisť . A nezniciť si život s človekom ktorý zato nestojí.
@zitulina ch to bolo hovado. co je s nim teraz?
@gabulka267 zlatko isla by som na tyzden dva k rodicom. porozmyslas v klude a snad aj on a uvidite
@lija22 akurat mi sekol do tvare že sa chce rozviesť lebo ze mi neveri. Že som sa bola s dakym trtkať :( ja som bola kupit len malej bebu a nechala som ju pre babke :( toto je psychicky teror
@gabulka267 hm sudi podla seba? to je velmi nepekne obvinovanie. ani neviem ako by som reagovala. je to smutne. zda sa, ze laska je fuc. ty s dcerkou vsetko zvladnes aj bez neho. nech si trhne nohou
Nuž, začínaš mať doma tyrana. Holt, v 17tich sa to neukázalo, ale teraz uz vystrkuje rozky viac a viac. Zakázal Facebook, vykrikuje neschopnosť. Má výčitky na tvoj vzhľad, ... A ty si na ceste skončiť ako troska, lebo namiesto toho aby si mu otočila ciferník, premyslas či nemá aj pravdu a ako zrobit, aby bol pán velkomozny spokojný.
@gabulka267 Ja už som normálne zdesená, čo sa to deje, lebo v poslednej dobe neprejde deň, aby tu nebol takýto podobný prípad, ako ten Tvoj. Čo sa tým chlapom robí? Kritizujú, sťažujú sa, nadávajú, podozrievajú, žiarlia, zakazujú, prikazujú, hádajú sa, nekomunikujú, deptajú a psychicky týrajú... Neviem, čo by som Ti poradila, ale ako tak čítam príbehy žien tu na koníku, rozhodne nie si sama. Som z toho veľmi smutná. ☹️
@gabulka267 ja by som išla k rodičom na týždeň,či by prišiel za mnou. A potom uvidíš.Ten môj bývalí vdy nám slúbil že už nebude taký,že nás lúbí atď. Zmenil sa na dva,tri týždne a začal to isté odznova. Bola som blbá že som od neho neodišla skôr,ja nemám rodičov nemala som kam ísť,čakala som na to že dcérka vyrastie a bude lepšie ale som spravila chybu. Už viem že detsko by nemal počuť vykrykovanie a nadávky a takých negatývních ludí. Kvôli nemu som musela chodiť aj k psychyatrovy ale dieťa na šťastie nie.
Chodila som s takym psychačom všetko zakazoval kontroloval robil mi problemy na sš a nakoniec ma raz zbil toto všetko stihol za 2 mesiace💪🏽😃 potom som ho poslala do riti a otec mu ešte jednu dal po papuli. Prajem vela síl určite choj k rodičom a všetko si premysli 🙂
@lija22 čo je sním teraz? Už nežije. Býval v mojom dome čo moje rodičia stavali,keď zomrely tak som celý dom dedila ja. Ja som odišla do podnájmu s dcérou lebo on nechcel odísť,on tam ostal sám vo veľkom 6 izbovom dome. Povedaľ nám že ak odíjdeme nikdy nás nepustí naspäť. Super,hovorím kto by ťa chcel vidieť. Na druhý týždeň som išla pre šaty a mal vymenený zámok,nepustil ma,a aby som neopovážila zavolať policajtov. Už je tomu 10 rokov. Dom je v takom stave že som sa rozplakala keď som videla že ako vyzerá,nekúril,radiátory sú prasknuté,steny mokré,všetko je zničene,smrad atď. Čo mi dá pán Boh? Minulý rok zomrel. Teraz prerábáme dom.
@elizabet173 Tak jasné, že ak je vzťah OK, tak to sem žena nebude písať. Ale väčšinou tu nie je až toľko vzťahových problémov, riešia sa skôr deti a problémy s nimi. Ale v poslednej dobe stále nejaký kretén, čo robí žene bezdôvodne zo života peklo. 😧
Ešte som mu povedala že som volala s jeho mamou a som jej povedala ako sa sprava ta mi vynadal do sprostych a retardovanych ako dakujem pekne mala som odisť už pred svadbou no dieťa nelutujem dieťa som chcela pretože mam endometriozu a som sa vala že už nebudem mocť mať . Ďakujem žienky som este mladá o malú sa postaram mne do retardovanych a sprostych nikto nadavať nebude
Chce sa rozviesť? Výborne! Odpoveď, čo ďalej, už máš ;) Veľa šťastia v novej etape života 🙂
@gabulka267 a ako konkrétne sa on venuje dcérke? A keď si si musela zmazať Facebook, aj on si ho zmazal? Či on nemusí, iba ty musíš? To žiarlil aj na to, ze si chodila ku vlastnej matke? A teraz s malým chodíš tiež?
@katkami123 aj on si zmazal . Nijak skoro sme stale sami. No vtedy žiarlil som bola v 9mesiaci a mi povedal že sa chodim kurvit s mojou mamou ako ja som slušne vychovaná taketo reči mi je blbé aj pisať a bola som hlupa že som neodišla :(
@gabulka267
No tak na to bacha, už len v 9.mesiaci s veľkým bruchom a mamou sa pôjdeš kurvit 😂🤦🏽♀️ To si si našla... dobre prepnuty. Nemáš niekedy pocit akoby ťa chcel izolovať od všetkých, aby si bola iba ty s ním sama, aj od vlastnej rodiny? A nebýva cez voľne dni ešte protivnejsi ako keď je v praci? A nevylieva si na tebe nervy, ze máš niekedy pocit akoby naschval vyvolal hádku v tom style, ze je opäť niečo tvoja vina? A po tej hádke akoby sa jemu uľavilo, zato ty sa cítiš potom totálne na nič?
@katkami123 cez volne dni je protivnejši ako ked je v praci ano nervy si vybija namne ale momentalne ma neizoluje od rodiny ale predtym mi to tak pripadalo. Len aj dneska som bola malej kupit bebu a ma obvinil že som bola s niekym už radsej nepoužijem jeho nadavky levo mi je zle z celej tejto situacie
konkrétna situácia? čo ti najviac vyčíta?