Manžel sa zduje za každú maličkosť

13. okt 2024

ahojte, potrebujem radu ako na manzela.
sme spolu dlhsie, mame dieta.
manzel sa zduje pre kazdu blbost, pride vikend kolkokrat sa so mnou ani nebavi. rano zacne hucat a potom je ticho.
ja si tiez nedam skakat po hlave, ale mne vycita ze len kricim. snazim sa o normalne fungovanie, normalnu debatu ale bezusoesne.
neviem ani co chcem pocut, taky nebyval ale toto nemienim znasat- rozvod ani odlucenie neprichadza do uvahy, ani jeden nemame kam ist byvat. hladam skor radu ci s niekym takym mate skusenost a ci sa vam ho podarilo zmenit aspon kusok alebo ste zmenili seba.
o dieta sa stara uplne ukazkovo,aj navari doma aj uprace, aj o ostatne veci sa postara… ja neviem ale niekedy mi to pride ze ma psychicky tyra ale si to neuvedomuje …

gribka1
13. okt 2024

A čo mu stále vyčítaš? Asi budeš musieť najprv urobiť zmenu ty.

7miriam77
13. okt 2024

Žiaľ, asi sa vytratila láska z jeho strany....a nevie ti to povedať, no vysiela signály

ivangeline
13. okt 2024

Parova terapia vas nauci komunikovat

jozeffezoj
13. okt 2024

Ono je to väčšinou tia ze pre jedného je to blbosť a pre druhého nie. Uveď príklad prečo sa zduje. A možno si nervózna viac ako si myslíš a tvoje nálady ho enavia a potom tak vyzerá aj cela komunikácia. Treba uviesť priklad

0silvia0
14. okt 2024

Mas pocit psychickeho tyrania len kvoli tomu zduvaniu, ci je tam aj nieco viac?

mandarinka555
14. okt 2024

Keď si uvedomíš, prečo "kričíš" , tak nájdeš odpoveď...Stavím sa , že útočíš....chlap je tvor jednoduchý a na neho musíš ísť s rozumom..žiaľ...