ahojte, potrebujem radu ako na manzela.
sme spolu dlhsie, mame dieta.
manzel sa zduje pre kazdu blbost, pride vikend kolkokrat sa so mnou ani nebavi. rano zacne hucat a potom je ticho.
ja si tiez nedam skakat po hlave, ale mne vycita ze len kricim. snazim sa o normalne fungovanie, normalnu debatu ale bezusoesne.
neviem ani co chcem pocut, taky nebyval ale toto nemienim znasat- rozvod ani odlucenie neprichadza do uvahy, ani jeden nemame kam ist byvat. hladam skor radu ci s niekym takym mate skusenost a ci sa vam ho podarilo zmenit aspon kusok alebo ste zmenili seba.
o dieta sa stara uplne ukazkovo,aj navari doma aj uprace, aj o ostatne veci sa postara… ja neviem ale niekedy mi to pride ze ma psychicky tyra ale si to neuvedomuje …
Žiaľ, asi sa vytratila láska z jeho strany....a nevie ti to povedať, no vysiela signály
Parova terapia vas nauci komunikovat
Ono je to väčšinou tia ze pre jedného je to blbosť a pre druhého nie. Uveď príklad prečo sa zduje. A možno si nervózna viac ako si myslíš a tvoje nálady ho enavia a potom tak vyzerá aj cela komunikácia. Treba uviesť priklad
Mas pocit psychickeho tyrania len kvoli tomu zduvaniu, ci je tam aj nieco viac?
Keď si uvedomíš, prečo "kričíš" , tak nájdeš odpoveď...Stavím sa , že útočíš....chlap je tvor jednoduchý a na neho musíš ísť s rozumom..žiaľ...
A čo mu stále vyčítaš? Asi budeš musieť najprv urobiť zmenu ty.