Manžel sa za všetko uráža

10. aug 2023

Co by ste robili, ked sa manzel vzdy uraza za vsetko, a to aj na tyzden, nerozprava so mnou, neodpoveda. Ked ho to potom prejde, tak je mily do dalsieho konfliktu. Mna to nebavi a ublizuje mi to, pretoze ja sa urazat neviem a ani hnevat. Som citliva a takto si vztah nepredstavujem. A ked mi chcete pisat, ze sa s nim mam porozpravat, tak sa neda. Skusala som.

jamimo
10. aug 2023

ak sa týždeň s tebou nerozpráva je to forma pasívnej agresie a psychického týrania 👆Ja by som v takom zväzku nežila. Skús sa nad tým zamyslieť...

galganka
10. aug 2023

Týždeň nekomunikuje? Yws, týždený nakupný maratón topánok, kabeliek, kvetov, kníh...
....
A teraz bez srandy. To čo robí je forma týrania. Takže, dovi, dopo, dobrú noc.

autor
10. aug 2023

@jamimo opytala som sa, cim som ho tak urazila, ze sa musi hnevat, odpoved bola, ze on je smutny. Je to v podstate asi jedno, ale odporucila som mu bez srandy navstevu psychologa, lebo to mi pride ako depka alebo zranene ego..na co sa zas urazil

pralinka25
10. aug 2023

no asi by som mu povedala ze takto sa nechova ani 3 rocne dieta nie to dospely clovek este aj chlap ktory ma byt pevnym pilierom rodiny. a ze ak na sebe v tomto nemieni popracovat kludne aj s pomocou terapeuta tak nevidis zmysel v takomto zvazku zit, pretoze takto si partnerstvo nepredstavujes.
predpokladam ze to ma asi odpozorovane z rodiny a je to toxicke a patologicke spravanie nevhodne do rodiny. on je vzorom aj pre deti takze pokial nechcete vychovat dalsich zduvacov tak bud sa bude snazit svoje spravanie zmenit alebo dovi.

pribinak
10. aug 2023

Toto by má nebavilo. Ak nemáš s deti, tak to ukončí
Toto je tyranie.

jamimo
10. aug 2023

on je smutný? Čistá manipulácia... alebo má interný psychický problém= to nezmamená, že si to bude cez teba kompenzovať. Ako sa povie :Nie si čistička odpadových vôd a splachovacia!

diewcatqoo
10. aug 2023

Uplne to ignoruj. Funguj normalne ako predtym, nechod za nim so snahou sa porozpravat. Ked zisti, ze jeho urazanie na teba neplati, tak s tym prestane.

autor
10. aug 2023

@jamimo boli sme aj v obchode s nasimi a on siel 10 krokov za nami, cely zveseny, uz sa mohol rovno rozplakat iba. Chcela som mu dat ruku, ze sa udobrime, ani mi ju nechytil a kracal radsej so zalozenymi rukami. Teraz zapol PC a bude tam zas do polnoci 😞 keby som vedela, ze to je nejaka choroba, tak sa pokusim mu pomoct, ale toto, ze som zase ostala sama ako kazdy vecer 🤷‍♀️

autor
10. aug 2023

@diewcatqoo toto ja nedokazem 😭 mne to strasne zle robi. Aj ked za nim nejdem, ale citim to napatie v sebe.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
10. aug 2023

Tak sup-sup, urobit make-up, naruzovat pery, zavolat kamoske a ist na drink. Panko sa mozno odurazi medzitym. Hlavne nepristup na jeho hru, ignoruj ho aj ty.

autor
10. aug 2023

@stanulienkat toto som uz skusala, absolutne netusil, kde som, ani si to nevsimol.

stanulienkat
10. aug 2023

Mate deti? Tam je odpoved zakopana.

jamimo
10. aug 2023

úplne vážne.... nemá psychický problém?

0silvia0
10. aug 2023

Ja osobne by som v tomto ofucanom obdobi zbehla na 2 dni k rodicom. Radsej pokecaj s mamou a otcom, trocha im pomoz a zduta huba nech sedi do polnoci na pc. Teda takto by som to riesila ja. Alebo chod s kamoskami, no a co ze si to nevsimne, ty nemusis s nim smutit ako cierna vdova.

autor
10. aug 2023

@0silvia0 ale ked sa to opakuje cca kazde dva tyzdne?

lizwer
10. aug 2023

Máte deti?

ivetz
10. aug 2023

Preco je tvoj manzel? Pred manzelstvom sa neoduval? Alebo si si myslela, ze sa zmeni?

autor
10. aug 2023

@ivetz nikdy taky nebyval

autor
10. aug 2023

@lizwer vdakabohu, nemame

0silvia0
10. aug 2023

No ved nevadi, ze sa to opakuje. Tak sa na tieto oduvacky mozes aspon pripravit.

pralinka25
10. aug 2023

tak ked nemate deti nie je o com. uz by ma nebolo. do tohoto vztahu by som rozhodne deti neprivadzala

autor
10. aug 2023

@0silvia0 ale myslis, ze to cloveka bavi? Stale cakat, kedy pride dalsia faza oduvania a kedy budem musiet vypadnut? A este k tomu ak vies, ze dotycny nebude ani ziarlit, ani sa o teba bat, ze kde si? Je este nieco horisie, ako ked sa nikto o teba neboji? Vyskusala som byt prec z domu aj do noci, on si pokojne siel lahnut. A dalsi den znova prisiel uz ofucany z roboty, a tak to zase pokracovalo cely den to iste.

autor
10. aug 2023

Skusim este ako niekto napisal sa spravat ako on, nedoliezat za nim a nepytat sa vkuse, co sa stalo. To je posledna moznost, inak to uz nedavam. Vsetko necha na krku mne a on sa zatvori do svojej bubliny. A ja tajne dufam, ze sa z toho vyspi a dalsi den vecer ked pride, tak bude lepsie.

tykat
10. aug 2023

Tak sa snim nebav o tyzden dlhsie. Ked bude mily oduj sa ty. Na tyzden.

Preco si vlastne s nim? Ked sa takto k tebe sprava?

tykat
10. aug 2023

"Teraz zapol PC a bude tam zas do polnoci"
Hej? Takze on si bude hrajkat pocitac a ty trp? Rozbila by som ten PC o najblizsiu stenu alebo aspon kable prestrihla. A potom by som sa odula a nebavila sa s nim aspon tyzden.

jamimo
10. aug 2023

ak on nechce problém riešiť (a je úplne jedno či má zdravotný problém, alebo je manipulátor, psychický tyran a vydierač...) zbytočne míňaš svoju životnú energiu. Maj sa rada, začni to riešiť tak, aby si ty bola šťastná a v pohode. Podľa toho čo píšeš, to je čistá toxicita 🤔

autor
10. aug 2023

@tykat som mu vcera vypla kvoli tomu obrazovku. Hadaj, co spravil? Ofucal sa este viac, siel si hned lahnut bez slova. A dneska mi povedal, aby som sa nedotykala “jeho majetku”, ze to nie je moje.

glorikarebeka
10. aug 2023

On ťa zničí zaživa,

tykat
10. aug 2023

Ja s mojou povahou...uz by bol PC prec. A tiez by som sa odula.