Moj muz sa odo mna vcera odstahoval.
Sme par 6 rokov z toho 3 manzelia.Mame spolu 3r. dcerku. Zijeme spolu 5 rokov. Nikdy nam to neklapalo, lebo ked nie je podla mojho muza, bolo zle.
Ja mam vyhodu, ze byt je moj nadobudnuty pred manzelstvom. Ked muzovi prepinalo, vyhadzovala som ho z bytu asi 30x za 5 rokov s dufanim, ze sa uvedomi.
Posledny pol rok bola naozaj kriza, minimum sme komunikovali. Inu zenu nema.
Vcera sa naozaj zbalil a odisiel do podnajmu. Plakal mi do telefonu. Potom sme sa stretli a aj tu spal, naveceral sa a rano si tu nechal pyzamo. Boli sme dnes spolu aj na Mikulasskom vylete spolu s dcerkou.
Co mam robit?
Pytala som sa ho, ci sa ku mne vrati. Odpoved, mysli si, ze ANO. Bol aj sex.
Zeny, ma to este vyznam s nim, ked sa odstahoval? Mam mu dat cas?
Viem, ze sme to pokaslali navzajom, aj on s tym suhlasi, ze obaja.
Prosim o nazor.
Akože nehnevajte sa na mňa neklapalo vám to nikdy spravili ste si s ním decko , šak to decko bude mať psychiku v prdeli keď on bude takto odchádzať a vracať sa späť
Pat a Mat.
Ty ho vyhadzuješ, a keď ozaj odíde, tak sa ho pýtaš či sa vráti.
Jedine toho dieťaťa mi je lúto.
@maca1984 Ano, pokaslala som to. Nikdy som nechcela, aby odisiel. Ja ho milujem a on je prikis hrdy na to, aby mi odpustil.
Načo ste vôbec spolu?
Ako čomu chceš dávať šancu? Každú chvíľu sa pohádate až tak, že ho vyhadzuješ z bytu a ty myslíš aký je to dobrý vzťah? Ukonči to kým dieťa ešte ako tak nevníma aký ste obaja blbí.
@doriiis preboha fakt trápne ,tak raz ho vyhadzuje a potom sa z neho ide pokakat ... Nedozreti ľudia a chudák dieťa aby v tomto vyrastalo
Ty kokos...nie ste normalni ani jeden. NACO??? NACO ste spolu, ked vam to nikdy nefungovalo? Aby ste svojimi psychopatickymi vycinmi znicili dieta?
Ti čo je za manželstvo? Nerozumiem,ale mňa by raz niekto vyhodil,už by ma v tom byte nevidel.
Daj mu cas. Možno si uvedomí veci a bude to ok. Hlavne na neho netlac
VČERA sa odsťahoval, ale hneď na to sa vrátil, spal doma, bol sex a dnes ste boli spolu na výlete? Tak ako sa teda odsťahoval?
@h2 No on sa z hrdosti odsťahoval...Ale nakoľko bol hladný a nemal mu kto navariť, tak sa prišiel nažrať....No a v neposlednom rade mal plné guľky, tak si ich prišiel vyprázdniť...Manželstvo za všetky prachy 😝😝😝
nikdy vám to neklapalo, ale urobili ste si spolu dieťa a ty ho miluješ... skvelé. Zameraj sa na to, aby si si upratala v hlave, až potom rieš všetko ostatné
Ale keď si už zabezpečil podnájom, tak to vyzerá vážnejšie.
no len daj pozor aby ti aj druhé nespravil.To je vzťah ako na hojdačke ani s tebou ani bez teba.Možno dajaká párová terapia by to dala dokopy ale to by ste museli chcieť obidvaja a snažiť sa.Ved toto unavuje aj psychiku ako jojo na gumičke príde a potom odíde
preboha ako deti. Vyhadzovala som ho z bytu a ak sa odsťahoval je problém. Nikto TI ten tvoj byt nevezme ale čo si myslíš tebe by sa páčilo keby ON ťa vyhadzoval z bytu aj s dcérkou ak by bol byt jeho. Aký ste vy manželia normálny človek toho druhého z domu nevyhadzuje len tak že ej to môj byt som na koni. Uvedom si čo chceš načo ho voláš nazad že pri každej hádke odíde toto je manželstvo to je hanba nie manželstvo. Prebud sa. Aby si neskončila druhý krát tehotná sama z dvomi deťmi tu už taká bola na MK.
@petronelag Len či je to naozaj pravda. Lebo spal doma a nechal si tam aj pyžamko, asi aby mal v čom spať, keď zase príde na večeru a sex.
zaujímavé... toto je asi jedna z minima domácnosti na koňovi kde sa neriešia peniaze? či ten podnájom je zadarmo? fake téma 🙄😎
Pekná telenovela
Ostante spolu, ste si súdení, nie je náhoda že sa stretnú rovnaki blbci, odporucam zapracovať aj na ďalšom bábätku 🤔🫣
@zuzanka.zuzu Ja si myslím, že žiadny podnájom neexistuje. To by sa pánko hneď prvú noc nešiel zase vyspať domov a podľa toho pyžama to vyzerá, že tam bude spať aj túto.
@h2 asi isiel len so smetami 😃
Neklapalo vam to cely cas, vyhadzovala si ho 30x, ked konecne odisiel ty este dufas, ze sa vrati? Naozaj niektorym zenskym myslienkovym pochodom nerozumiem...
Len raz by ma niekto recami vyhadzoval z domu, uz by bol ex. Len tolko k tomu
Vies prečo odysiel,lebo ste stratili komunikáciu a asi si naňho pri dieťati zabudla ani sa mu nečudujem. stále ho vyhadzuje niečo je aj v tebe zamyslela by som sa nad sebou kde som spravila aj ja chybu a nie len on
@andrejka1974 Samozrejme, chyba je v oboch. Aj on to konecne vcera priznal. On ma zanedbaval nie ja jeho. Sama kritika, pohladenie, objatie. A ja samozrejme som prehnala to vyhadzovanie z bytu.
Toto je taký vzťah, kde muž robí veľa nevhodných vecí a žena, ktorá ho ani nechce stratiť, sa mu snaží hroziť napr. aj vyhodením z domu, aby sa zmenil.
Lenže to je ťažké zmeniť sa, aby lepšie splňal jej predstavy.
Ale hlavne to netreba riešiť tým, že ho žena prvá buchne a hlavne keď vie, že on bude odpovedať podobne.
Pri prvom vyhadzovani z bytu sa mal zbaliť a už nikdy sa k tebe nevracat. Nie si zrelá pre vzťah a škodis mu
Tvoj muž je blbec, že s tebou vbc ostal.. 30x si ho vyhodila, rozumný by buchol dverami a maj sa.
Zjavne ste sa našli.
Nechaj ho, odišiel, ma podnájom.. Véd stoj si za svojim, vyhodila si ho. Tak sa tak správaj.. Aky sex, to je na čo dobre? Choré..
Ci to iba tak akože si ho vyhadzovala?
Môj názor? Že ste nedozreti,toxicki jedinci.Obaja.