Ahojte dievčatá, máme doma taký problém a už neviem čo mám naozaj robit. V sobotu má kamaratka rozlúčku so slobodou. Bývame na dedine takže bude to u nás v bare. A potom samozrejme ak by sa niekam išlo do mesta rada by som išla aj ja. Ale mám manžela dve deti. O ktoré bude postarané budú u mojej maminy obe deti. A môj muž si to neželá že by som išla bez neho. Som naozaj ja tá hlúpa keď si myslím že je to úplne vporiadku? Nikde nikdy nechodím nemôžem kvôli deťom. Ale teraz keď mám možnosť on mi to zakáze a vyhraža sa mi rozvodom. Poraďte mi čo mám robit ja som už zúfalá. Mne to príde normalne žeby som išla s babami po rozlúcke niekam. Ďakujem
Tvoj muz sa sprava hlupo,velmi hlupo.Urcite to vsak nie je prvy krat z cista jasna,ze hej...Ja by som zvady v rodine kvoli rozlucke sice neriskovala,ale tato situacia hovori o tvojom muzovi a tvojom vztahu oooovela viac,takze by som velmi rozmyslala ako to budes riesit do buducna.
Zena, a ty odkedy mas muza si mu zasvatila cely tvoj zivot?
Jeho vysost muz chce najest, jeho vysost muz chce vyprat a jeho vyaost muz chce vyprazdint gule?
Osprostela si? Na nakupy ta jeho vysost muz pusta alebo mas v domac osti uviazanu na nohe zeleznu gulu?
Rozhovor, pripadne odlucenie a potom rozvod ked ta milost pan pusti... Wtf.. Za mamou ta pusti?
@pupava356 vy máte nejak nastavené pravidlá vo vzťahu snáď, alebo nie? ak nie, je to chyba. urob, ako uznáš za vhodné, ja osobne by som na takúto akciu nešla bez muža. a ani muž bezo mňa.
Hmm ..... žeby podla seba sudim teba? A ano maš pravo aj na svoj život, on nikam nechodi sam?
@panelacikova tak ale na rozlúčku so slobodou nemôže "doniesť" muža.
kvôli takej blbosti hneď rozvod?
@panelacikova ty by si na kamaratkinu rozlúčku so slobodou dotrepala svojho muža? 🤣🤣🤣🤣
Muz ma strazit deti a nie mamina, po dalsie uz si videla chlapa na damskej rozlucke?, vsak to nevesta by sa urazila, a po dalsie len pekne chod a nech ta psychicky neterorizuje nedaj sa mas pravo na vsetko nezasvatila si sa mu mne keby toto povie muz rovno ho vysmejem
Jedinú chybu si urobila a to tú, že si deti dala strážiť svojej mame ... nechaj ich na starosť svojmu mužovi ... normálne choď, to už čo je toto, aby sa Ti chlap vyhrážal rozvodom pre takúto normálnu vec ... tak nech sa rozvedie, takéto citové vydieranie je fakt detinské.
@pupava356
@pupava356 No od začiatku vzťahu si mala občas ísť niekam s kamoškami, aj keď sa narodili deti. Muž by si zvykol. Ja som mužovi nechala 3-mesacne bábo a šla na kávu. Muž bol trochu nervózny, ale zvládol to. Chodím pravidelne. Keď mal malý 2 roky, išla som na víkend na kurz sebarozvoja, muž to bral úplne normálne.
vyhrazat sa rozvodom, lebo chces ist s kamoskami jeden vecer do mesta? Toto zavana chorobnou ziarlivostou a zivot s takym muzom byva peklo...na tvojom mieste mu poviem ze ak neprestane vyvadzat, podas ziadost o rozvod prva, lebo zit s takym magorom co ta berie ako svoj majetok nechces...uvidis ci sa spamata...ak nie, zamysli sa nad tym ci je to ozaj ten pravy pre teba...
nechodia na rozlucku so slobodou s buducou nevestou len zeny? Co tam chce ten tvoj chlap robit? A kvoli takej prkotine sa ti vyhraza rozvodom. Co je padnuty na hlavu?
Ja si skôr myslím že muž takto vystrája , lebo si myslí že pôjdete niekde na striptíz alebo niekde si dáte zavolať nejakého chlapa čo vám bude tancovať. Že by si možno videla aj iný nástroj ako ten jeho . Choď , on to psychicky unesie. Ak teraz nepôjdeš tak potom už nepôjdeš nikdy nikam lebo bude vedieť že má na teba páky.
@pupava356 isla by som tak,ci tak,ani by som.to neriesila.... A on bude kde,ked nemoze byt s detmi? A zaujimalo,by ma co by bolo uvedene v rozvodovych papieroch....moja dospela zena,zabezpecila strazenie deti (mne sa nedalo/nechcelo) a isla po roku,ak nie viac.von na par hodin s kamoskami ako normalne dospeli ludia robia🤦♀️😀
@panelacikova no a prečo by si na kamaratkinu rozlúčku trepala chlapa? Nechápem... Však aj toto je v podstate "posedenie" s kamarátkami... Zas nepredstavujme si jej rozlúčka ako z amerických filmov 😂
@pupava356 tiež by som mu povedala, že sobášny list nie je listom vlastníctva a je úplne bežné, že chodia manželia na akcie aj spolu, aj každý sám. A ak by toto mal byť dôvod na rozvod, tak mu tie rozvodové papiere podpíšem, pretože nemienim žiť s mužom, ktorý nedokáže prehltnúť, že sa idem zabaviť bez neho. A určite by som išla, iba tiež nechápem, že deti dívaš babke. Tvoj muž je tak ich otec, ako ty matka, on nechodí nikam? Ty si od narodenia detí sama ešte nikdy nikde nebola? CHYBÁÁÁ
Manipulátorske sklony? :D Keď nebudeš počúvať tak rozvod? Nie si jeho majetok, nech si to uvedomí.
...tiez nechapem, preco ich strazi Tvoja mama...ved on bude doma, je rodic, tak nech pomaha. Pri stereotype okolo deti to pre Teba urcite bude ventil a ano, je to normalne a mas na to pravo. Tiez mi to pride, ze manzel ma asi postoj, ze mas byt len doma pri detoch a iny zivot uz neexistuje. Nech si vyskusa jeden den s detmi ake je to psychicky narocne.
@janai1 to si asi musia vyjasniť oni dvaja. My nevieme, o aký typ oslavy ide alebo ako to nazvať. Nech autorka konkretizuje... Napokon, majú posedenie najprv v miestnom zariadení, no nestačí, idú do mesta... Nevieme nič. Vedia len autorka a jej muž, do akého mesta, ako dlho tam bude, atď.. to sú veci, vo všeobecnosti, ktoré si mali oni vyjasnit v začiatku vzťahu, ešte kým nemali deti. Dať si pravidlá a buď ich rešpektovať v budúcnosti alebo spolu nebyť. Teraz je už neskoro to riešiť. Tobôž na koniku...
@pupava356 ak je preňho toto dôvod na rozvod, tak nech tie papiere vyplní, s radosťou ich podpíšem. A deti po rozvode pekne do striedavky, nech sa konečne stará o vlastné deti a nie tvoja mama. On čo bude robiť, máčať gule v lavóri pred telkou s pivom v ruke?? Kam sa trepe na babskú rozlúčku? On teba tiež berie so sebou keď ide s chalanmi na pivo alebo na rozlúčku? Alebo len vie čo sám stvára a “podľa seba súdim teba” ??
Čo chce chlap robiť na babskej rozlúčke so slobodou? A akým právom Ti ide niečo zakazovať? On nikam bez Teba nechodí? Povedala by som mu, že si nepýtam povolenie, ale mu to len oznamujem, že tam idem. Keď sa mu to nepáči, môže sa aj na hlavu postaviť!
Ak sa s tebou kvôli tomu rozvedie, spraví ti službu...
ja by som deti dala varovat muzovi... sak su aj jeho, nie?? aj ty mas narok na volno id deti... drzim palceky nech si to uvedomi