Manžel sa ma nikdy nezastane

14. aug 2020

Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať či by ste žili s takým človekom ktorý sa vás nezastane? Myslím to tak, že máme susedov ktorý robia hluk, ide o nezamestnaného mladého muža.Ja mam malé dieťa a stále ked ho dám spať ten suded púšťa hudbu a búcha dverami.Viackrát som ho upozornila ja... Raz ked som ho slušne upozornovala tak bol sprostý a mal blbé poznámky začal mi aj tykať, manžel tam bol a aby sa nemusel hádať tak šiel preč.Dokonca tomu susedovi zdraví stále akoby neviem čo.Ten sused nemá vela rokov je od manžela starší iba o 1 rok.Dnes som ho zasa slušne upozornovala že dieťa sa mi budí že strašne nahlas hudbu púštate že s dverami búchate a on na mna sprosto vyskočil a vulgárne mi nadával, pri tom byt nieje jeho ale je priatelky u ktorej žije.Manžel pri tom bol a bol ticho a vôbec sa ma nezastal pri tom, ja nebojujem za seba že ja chcem spať ale pre naše dieťa ktoré nespí kvôli tomu hulvátovi .Potom ako som muža konfrontovala že prečo bol ticho tak začal na mna že ja sa iba hádam s každým atd. Ale doma ked ten hulvát trepe dverami doma ho kokotizuje, a je nervozny ale do oči mu to nepovie. Co s takým mužom čo sa nevie zastať svojho dieťata a zeny? Ked som si ho brala tak vedela som ze nieje konfliktný typ, ale že je taký posera to so nevedela. Zasa čo sa týka bytu tak je môj a aj to ma zaujíma môže ma takto šikanovať niekto kto býva u priatelky a byt nieje jeho?

maca1984
14. aug 2020

pozri si vas domovy-bytovy poriadok.Cez den moze buchat,pustat hudbu kolko len chce.

pribinak
14. aug 2020

Keď to nie je ostrejšia povaha tak s hádať nebude.

A možno mu je vopred jasne, že s takým pánom ako je sused ani hádala nič neurobí a ďalej si bude robiť svoje

Dúfam že kvôli tomu že sa tam s ním nepobil a nebol CHLAP JAK SA PATRÍ že nepomýšľala na rozvod

autor
14. aug 2020

@maca1984 ale ja mam male dieta ...

maca1984
14. aug 2020

ty mas male dieta ktore spi od 12-14.00h,druha ma male dieta ktore spi od 14-16.00,tretej spi od 10-12.00.To by potom nikto nesmel vrtat,nic prerabat.Byvas v bytovke,nie na opustenom ostrove.

autor
14. aug 2020

@maca1984 ale bytovka nieje jeho a ani byt v ktorom je... ja nemám žiadne práva ? aj on býva v bytovke tak by sa tak mohol chovať.

maca1984
14. aug 2020

Este raz,pozri si domovy-bytovy poriadok.Od kedy do kedy mate nocny klud.Kym nie je nocny klud,mozes sa aj na hlavu postavit.

selest
14. aug 2020

Ja viem ake to je ked sused pusta hudbu cely den kedze sme mali takeho suseda a teda vtedy som dieta nemala ale nedalo sa u nas doma vobec fungovat. Ak je to ten pripad tak by som to riesila na domovej schodzi a teda ak by ste to odsuhlasili tak by sa musel krotit pripadne po 22hej policia. Ale zas ak je to tak ze len semtam si pusti cez den na hodinku trosku hlasnejsie hudbu a prave vtedy tvoje dieta spi tak zas si aj ty musis uvedomit ze koli tomu ze ty mas dieta sa susedom zivot nezastavi. Hlavne ked mas dieta bud tolerantna k susedom, ak teda neprekracuju unosnu mieru a nerobia si diskoteku 24 hodin denne. Pretoze nikdy neviec co bude a ci raz nebudes potrebovat aby oni prizmurili oko ked ti 2-3rocne decko zacne v noci vrieskat ako diablom posadnnuta bestia a behat po byte 2 hodiny od 2 do 4 v noci. A to mi robi niekedy aj 3x tyznenne. Ako vrieska a pisti ked sa cez den hra a o tom ako ja kricim na neho kazdu chvilu o tom ani nevravim. To ze sa ta muz nezastane tak asi vidi ze sused nieje uplne standardne slusne sa chovajuci clovek a teda nevie co od neho moze cakat tak sa radsej stiahne. Bola by si radsej keby sa za teba pobil a mal by problemy alebo horsie?

autor
14. aug 2020

@selest Pravdu povedať ? Ja nechcem aby sa bili ale aspon aby mu niečo povedal, ved nieje normálne aby mi vulgarne nadával a pri tom som ho iba pekne poprosila. Tu neide iba o hudbu, tu ide o to že 1000x za 15 minut buchne dverami.A domovníka nemáme.

autor
14. aug 2020

@maca1984 ty budeš ten sused asi :D

maca1984
14. aug 2020

si ma odhalila..😂

ibrunova
14. aug 2020

No my máme zase susedov, ktorí majú každý víkend vnuka, asi 3 ročného.. Ja robím celý týždeň a teším sa, že v sobotu si trochu pospím, ale on vstane o 5.30, lieta po celom byte,, o 6 ho už hojdajú v hojde, ktorá tak vŕzga, že to musí počuť celý vchod.. Behá, skáče, hádže veci po zemi, on je zlatý, ale je to dieťa a ani by ma nenapadlo ísť im klopať, aby boli ticho.. To je proste bytovka, aj moje deti boli malé a hocikto vŕtal a a prerábal, prežili sme..

lucmirka124
14. aug 2020

Nemyslim ze s tym nieco vyriesis ak hlasnu hudbu nepusta medzi 6-22h. Zas 1000x dvermi netresne za 15 min to by ozaj len vo dverach. Asi len vatu do usi. Ked ides maleho dat spat. Toto ak bude daky nezamestnany hlupacik a budes donho vrtat bude ti len napriek robit. Skus susede povedat. A muza neries... tiez mam doma takeho co v zivote nikomu nevynadal aj ked ja by som uz davno perfekt slovnik perlila..unavena si nevyspata...vatu do usi a pospi si s malym😊

fokuska
14. aug 2020

Toto su dva problemy:
- sused, ktory podla teba robi neprimerany hluk
- manzel trulko, ktory stoji vedla mamzelky, ktorej niekto vulgarne nadava a neurobi nic

Nezastane sa ta manzel nikdy alebo lem v tychto situaciach s danym susedom?

autor
14. aug 2020

@lucmirka124 ale dieťa mi nechce spať, budí sa mi...

autor
14. aug 2020

@ibrunova pri všetkej úcte tu neide o vrtanie tu ide o to, že každý boží den behá,búcha dverami,púšťa hudbu, a xy vecí pre ktoré sa z tohto bytu odstahovalo vela ludí to som zistila až teraz...

autor
14. aug 2020

@fokuska no nemala som nikdy taký konflikt, ja som ani teraz nebola drzá iba on začal nadávať.

jaja23
14. aug 2020

Ja len mimo otázky... Mame susedov, ktorý idú spávať väčšinou o druhej v noci. Keď uspavam malého, tak krik, dupot, búchanie, hudba, oslavy. Hádky nepomohli. Syn si zvykol. Možno sa dieťatko naučí späť v hluku.

veronikaszabova
14. aug 2020

Hold, je to bytovka, s tym treba ratat. Nepaci sa ti, kupte dom a prestahujte sa. Budes mat klud.

jaja23
14. aug 2020

Skus bábätku pustiť hudbu. Môj by cez deň nezaspal bez hudby, oni bud vysávaju, buchaju do radiátoru a podobne.. Večer zaspí bez hudby, ale to už vie, že zhora bude krik a dupot.

acrobaleno
14. aug 2020

A čo keď máš malé dieťa? Prepáč vyznie to drsne, ale je to jeho byť a môže si tam robiť čo chce, pokiaľ nie je nočný kľud. A keď niekto má malé decko čo prereve celú noc a susedia sa potrebujú vyspať, tak čo majú robiť?

panelacikova
14. aug 2020

manžel je asi posratý z takého suseda, čo tiež nie je bohviečo. ako reaguje v iných situáciách? napríklad, keď máš pocit, že ťa kritizuje svokra?

sense
14. aug 2020

Vieš tebe vadí že búcha dverami, jrmu môže vadiť že tvoje dieťa plače....
Mne sa ešte nestalo ak by som niekoho slušne poprosila že mi začne vulgárne nadávať... Ale tak sú ľudia a ľudia...

syslik81
14. aug 2020

zivot v bytovke... skus sa porozpravat s jeho priatelkou ak nepomoze mas moznost bud ich zabit alebo sa odstahovat -radim tu druhu moznost ale niekam do domu .. lebo cinzoaky su vatsinou podobene .. mozno i ty vadis susedom pod tebou ,ci buchanim chodenim hore dole alebo revom dietata ...

deti95060810
14. aug 2020

no v bytovke nikoho nezaujíma že máš malé bábo . každý si ide svoje. Nato si budeš musieť zvyknúŤ....
Tiež mám takého mm ako ty. Hrdina je len doma. za stolom. Ale akonáhle má niečo povedať tak to nie. A tak všetko vybavím ja. Nevýhoda je že on je u každého za toho pekného a ja za tú zlú....😉

panelacikova
14. aug 2020

@deti95060810 no a presne s takým blbom som sa ja rozišla. lebo časom už potom boli reči typu, že ja som konfliktná a potrebujem sa s každým len hádať. pritom ja som si len riešila veci, ktoré ma trápili a chcela som ich vyriešiť. niečo sa zadarilo, niečo ako u autorky, proste natrafíš na debila a jednoducho sa slovne brániš. no ale keď som začala počúvať od toho "môjho", že som konfliktná a to len preto, že som žiadala od neho, aby konečne našiel v nohaviciach gule, tak som začala riešiť aj jeho. už som vyše 3 rokov od neho preč a mám svätý pokoj. konečne nie som za tú, čo sa stále chce len hádať 😀

autor
14. aug 2020

@acrobaleno no nie nieje to jeho byt je to byt jeho priatelky ...

autor
14. aug 2020

@syslik81 ta jeho priatelka je rovnaka len chodí do práce takže často nieje doma ...

autor
14. aug 2020

@sense No ja som sa teraz dozvedela že vraj kvoli nemu sa viacerí z tohto bytu odsťahovali.... aj ta čo nam byt predala tak že kvoli nemu iba že nám to zabudla povedať :////

autor
14. aug 2020

@panelacikova ano manžel je nekonfliktný typ, on je stále za slušného .. ale za dverami na toho idiota nadáva viac než ja, ale ked sa ma ozvať tak dobre že ho nevyfajčí !!!

autor
14. aug 2020

@acrobaleno bože ženy ale vy nemôžte porovnávať novorodencov s nezamestnanými mužmi ! Moje dieťa nešťastie nevystrája takže sa ani nemá kto stažovať.