Manžel s homosexuálnymi sklonmi

kxy
7. máj 2017

Ahojte, zaujíma ma Váš pohľad na partnera s homosexuálnymi sklonmi, ktorý sa rozhodol založiť si rodinu a nemať sex s mužom, či by ste do toho šli, keby Vám to klapalo v sexe a keby ste to vedeli už pred svadbou. A aká by bola Vaša reakcia, keby Vám to partner povedal až po svadbe, no s tým, že Vás nikdy nepodviedol s mužom. Avšak verili by ste mu aj naďalej?

janinah
7. máj 2017

nešla by som do toho a neverila by som mu a nechcela by som,aby sa robil iným len kvôli okoliu....a ak sa to teba týka,tak neurob takú hlúposť,že sa oženíš,
dotazník neriešim,muž by sma s ním poslal do teremtete😉

belasy_motylik
7. máj 2017

Z akého dôvodu/príčiny by sa rozhodol muž homosexuál na tento krok? To je myslím, že najpodstatnejšie a to tam neuvádzaš.

mylittlebiglife
7. máj 2017

Utekaj od toho. Kamoska mala presne takého priateľa dlhé roky, majú dve dcérky spolu (5 - 3 ročnú) a teraz ich opustil kvôli chlapovi !!!! Žije uz s druhým!!! Rozvádzajú sa, prestali ho zaujímať dcéry, no koniec...

katarinka289
7. máj 2017

Nesla by som do toho.Ked uz to raz v sebe ma,som si ista,ze nemoze zenu lubit na 100%.Len sa za nu skryva

0silvia0
7. máj 2017

@kxy neverim, ze moze klapat sex v pare, kde chlap ma homosexualne sklony. Jedine ak by bola zena frigidna a stacil by jej sex len na plodenie deti, to jest 2-3x v zivote.
Takyto vztah moze klapat len v pare kde maju obaja problem so sexualitou a ich vztah by bol z nudze cnost len na zalozenie rodiny, po ktorej obaja tuzia

kxy
autor
7. máj 2017

@belasy_motylik
Ďakujem za krásnu a inteligentnú odpoveď. Chcel by to preto, lebo by napríklad chápal, že homosexualita nie je vrodená, že mal na hovno vzťah s otcom, mama si ho k sebe pripútavala a vždy ho zaťahovala do problémov dospelých, plus v kolektíve bol šikanovaný a nikdy sa vlastne nestal plnohodnotným mužom. Ja viem, že bez sexu to nejde, ale verte, že sú chlapi, ktorí nechcú žiť s inými chlapmi a vedia prečo. Uvedomujem si, že by žene zrejme prekážalo, že nemá doma typického chlapa, že by s ním vlastne šla do rizika, ale myslím si, že keby ona súhlasila a bola by silná osobnosť, určite by nesklamal jej dôveru, pretože by to bol ich spoločný boj... za šťastie oboch, hoci prvé roky by zrejme viac musela bojovať za toho muža žena..., je to celá psychológia..., asi to žena nezvládne, keď to vie..., ale zaujímal ma váš názor.

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kxy
autor
7. máj 2017

@0silvia0
Ďalšia múdra a zrelá odpoveď. S tým sexom možno máš pravdu, ale je to naozaj také zlé? Veď sex je vždy rozkoš - aj mladí sa učia sexu, urobia kopec trapasov, kým sa to naučia. Myslíš si, že ten muž by to doživotne nezvládal a stále sa do toho musel nútiť? Gay so sexom problém nemá, takže frigidná alebo asexuálna žena by mu určite nerobila službu, iba ak medvediu.

tomiholjubavi
7. máj 2017

Urcite by som do toho nesla, ani keby som ho ako lubila, ani keby uz bolo vsetko na svadbu zaplatene a ani keby to bola moja jedina sanca sa vydat.
Inak myslim si, ze toto, ak sa zatají, je dovod na anulaciu manzelstva.

Moja rada: vyuzi že zijes v dnesnej liberalnej, otvorenej spolocnosti, najdi si chlapa, čo ťa priťahuje, ožeň (omuž) sa s ním, ľúbte sa a budte stastní. Nie je stredovek, ani socializmus, aby sa ludia museli kvoli spoločnosti hrať na nieco, co nie su a kazit tym zivot sebe, aj druhej osobe. Si gej? Tak bud aj chlap. Narovinu to priznaj a neskryvaj sa. Dnes sa niet čoho báť. Upálenie, ani väzenie ti nehrozí a na predsudky sa mozes vieš čo...

Pro forma manželstvo je úbohe a ponižujúce pre všetkych zučastnenych. A čo ti do života dá? Že tetky na dedine nebudu hovoriť...Ale by budeš musieť liezt do postele s niekym, koho mozes pri najlepsom brat ako oblúbenú kamaratku a ona nikdy nebude mat chlapa, čo by ju ozaj miloval a cítil k nej vášeň. A to je hrozné, lebo všetci si zasluzia partnerov, kt. ich lubia a nie takych, co si ich vzali, z bohvie akých pofidérnych dôvodov.

kxy
autor
7. máj 2017

@tomiholjubavi
Áno, je to dôvod na anuláciu, ak sa to zatají. Ale ja som nemyslel na pro formu, ale skutočnú túžbu..., možno tak laicky napísané - princeznú, ktorá zachráni zakliateho princa. Zrejme ste veľa nepočuli o homosexualite, ale ja poznám kopec nešťastných mužov v gay vzťahoch a kopec mužov, ktorí nechcú byť ani sami. Vy by ste chceli, aby bol muž radšej sám, hoci by sa nikdy nevyspal s iným mužom? Nie je od vás trošku kruté?

bluka2
7. máj 2017

@kxy Prosim ta, preco by sa gay nikdy nevyspal s inym muzom? To je ako keby sme my hetorosexualne zeny mali zrazu spat iba so zenami. Ktora to chcete? No nikto, cest vynimkam (vazenie?). Ci?

kxy
autor
7. máj 2017

To, že je niekto gay, to neznamená, že hneď máte byť jeho sestričkami a že on patrí len k inému mužovi. Nie všetci gayovia utekajú do manželstiev kvôli okoliu a nie všetci sú zbabelí. Len sú príliš uvedomelí a vedomí si svojho hendikepu - zlého detstva a nenaplnených vzťahov, aby sa mohli vôbec vrhať do gay vzťahu. Pokiaľ chlap zistí, prečo je gay, je to pre neho rana, pretože odmieta gay vzťah a takisto odmieta raniť ženu alebo jej klamať - myslím ten gay, ktorý nie je zbabelý, len uvedomelý. Radšej bude trpieť sám a vy sa na neho asi budete rady pozerať, ako trpí sám. 🙂 Je to milé.

jajka257
7. máj 2017

@kxy no neviem, v com je u teba problem. Poznam zopar homosexualov, ale len raz mi jeden povedal, ze by sa mozno aj ozenil so zenou. Mal svoje dovody, ktore nemienim rozoberat, ale tvoja predstava o princeznej, ktora vyslobodi zacarovaneho princa je velmi zvlastna.....je to o tom, ze ty mas pocit, ze vlastne nie si gay a okolie si to mysli? Alebo v com to tkvie?

bluka2
7. máj 2017

@kxy Hendikep, rana pre cloveka....coze? 😲 Byt homosexual je to iste ako byt heterosexual, niektori sa narodili tak a nietori tak. OK, ak zijes na nejakej zaostalej dedine alebo v nejakom blbom state, neostava ti nic ine ako sa prestahovat do liberarnejsich koncin, ale to nie je koniec sveta, vlastne skor vykupenie

tomiholjubavi
7. máj 2017

@kxy to som nepovedala. Ale prečo by mal byt gej bud sam, alebo sa ozenit a prevarovat? To ked zena nenajde vhodneho manzela, ma si hladat lesbu? (A teda so zenskou by sa dala ovela lepsie viest domacnost nez s vacsinou chlapov 😂 ) Sexualna orientacia nie je "prekliatie", ani nieco z coho sa da vyliecit. Taky vztah by bol iba pretvarkou a cenou utechy, lebo partneri nenasli to, čo skutočne hladali. Lenze niekedy si na toho praveho musime pockat, bez ohladu na to, či sme hetero, či homo...

Vziat si niekoho, len preto, aby clovek nebol sam, je podla mna sebeckost, ktorá nakoniec vyvrcholi vo velkej vacsine pripadov rozvodom... Rovnako, tak aj vziat si niekoho pre peniaze, pre interes, preto, lebo všetky spoluziacky su uz vydate, preto, lebo biologicke hodiny odbijaju a tento je akurat po ruke, pre "pomstu byvalemu"..a pre neviem ake dalsie hlupe dovody. Do manzelstva sa ma vstupovat z lasky a nie prešpekulovane. Aj ked vacsina vztahov po čase ochabne, ludi pohana a spaja to, čo vytvorili v prvotnych rokoch zamilovanosti. Pri vztahoch z interesu tento aspekt chyba. A to velmi.

kxy
autor
7. máj 2017

@bluka2
Pretože Vy ženy nepoznáte homosexualitu detailne, hlavne tú mužskú, nemáte dôvod, nepýtate sa svoji gay kamošov na vzťahy s ich otcami a ani oni vám nepovedia o svojich vzťahových a emocionálnych traumách, lebo niektoré tak hlboko potlačili, že o nich ani sami nevedia. Áno, aj v dnešnej dobe sú gayovia, ktorí ani po 30-tke ešte nemali nič s mužom, lebo sú si plne vedomí toho, že nie sú teplí zo srandy matky prírody, ale vplyvom psychosociálnych, hlavne rodinných činiteľov. A príde mi dosť kruté, aby títo muži museli byť sami a aby ich odkopli ešte aj ženy, lebo sú teplí a pomýlení, ak chcú mať niečo so ženou. Tí gayovia, ktorí majú mega srdce sa radšej obetujú, aby náhodou tej žene neskrivili vlas na hlavne a naozaj zostanú sami do smrti, než znášať strach, výčitky a neistotu pri žene, ktoré vie o ich orientácii.

0silvia0
7. máj 2017

@kxy hej ale nauceny sex nie je vasnivy sex. A chlap s homosexualnymi sklonmi urcite nebude mat sex s klasickou chlapskou zivocisnou vasnou ako hetero chlap ktory po zene zivocisne tuzi. Ale niektorej zene by to mozno nevadilo, mozno zene s mensim libidom dokonca vyhovovalo. Pisem vysostne teoreticky, skusenosti s tymto nemam.
Ale v tomto pripade bude hladanie vhodnej partnerky asi tazsie. Ale vyklopenie takejto dolezitej informacie az po svadbe je totalne neferove.

kxy
autor
7. máj 2017

@jajka257
Nečakal som od vás také krásne odpovede a hlavne účasť bez nadávok. Snahu o pochopenie. Ako som tu už viackrát spomenul, áno, uznáva sa, že homosexualita je iná forma sexuality daná od narodenia, ale to, čo sa uznáva, nie je u každého aj pravda. Moje označenie hendikep nepatrí homosexualite priamo, ale tomu, čím si ten chlapec musel v detstve vo vzťahoch prejsť a nebola naplnená jeho mužskosť nie vlastnou vinou. Proste vyberáš si samotu, aby si neublížil žene, ale vieš, že s mužom nikdy nebudeš, lebo on je rovnako zranený ako ty sám a dlho by to nevydržalo. Vo všeobecnosti majú homosexuáli zaujímavé rodinné anamnézy, stačí ich trošku počúvať.

bluka2
7. máj 2017

@kxy Ti gayovia, co poznam ja (najma z pracovneho zivota), nevyzeraju, ze by mali nejaku traumu 😀 Skor poznam iny obraz: na pohlad spokojni ludia, dobre joby, vela fitka, vela sampusu a zuriek, zaujimave dovolenky... A ano, urcite su aj ini

anjelic
7. máj 2017

Konkrétne sa pýtaš: "Vy by ste chceli, aby bol muž radšej sám, hoci by sa nikdy nevyspal s iným mužom? Nie je od vás trošku kruté? " a nie je kruté od Teba očakávať od ženy toto: " Uvedomujem si, že by žene zrejme prekážalo, že nemá doma typického chlapa, že by s ním vlastne šla do rizika, ale myslím si, že keby ona súhlasila a bola by silná osobnosť, určite by nesklamal jej dôveru, pretože by to bol ich spoločný boj... za šťastie oboch, hoci prvé roky by zrejme viac musela bojovať za toho muža žena..." V Tvojom ponímaní sa má žena "obetovať" aby bojovala za muža, ktorý je gay, ale ním nechce byť a vzdala sa vlastných snov a predstáv o skutočnej láske? Podľa mňa je to jednostranne sebecké a naivné myslieť si, že princezná pobozká žabiaka a z neho bude krásny princ. Každý vzťah prináša riziko, že raz stroskotá, ale pri takejto konštelácii očakávaš od ženy masochizmus, keď má bojovať hlavne za Tvoje šťastie a byť pritom šťastná.

esther03
7. máj 2017

@kxy no moj zlaty takze takto:
ad1 gay je gayom od narodenia a nesuvisi to s tym aky vztah mal s kymkolvek, takze zistit preco je chalp gay nie je mozne ani pri najlepsej voli. Poznam vela gayov a väcsina z nich pochadza z klasickych usporiadanych rodin, iba male percento mali v rodine nejaky poroblem (nezhody s otcom, matkou, problematicke prostredie...).
ad2 ak zena muza nepritahuje a naopak tak partnersko- sexualny vztah hold fungovat nebude. Rovnako ja ako zena by som nemohla mat nic zo zenou (nie som homosexualne zalozena) a ani s chlapom, ktory by ma fyzicky nepritahoval (nemyslim tym manzelstvo po 30 r, tam ta na zaciatku nieco spajalo, bola tam nejaka iskra, vasen a cosi z toho väcsinou zostane)
ad3 nepoznam zenu, ktora by sa obetovala a vzala si gaya. Preco by to robila? Zo sucitu? Ak gay trpi svojou orientaciou, nech vyhlada terapeuta. Manzelstvo nie je terapia.

kxy
autor
7. máj 2017

@bluka2
Rozosmiala si ma. :D Žijem v BA. Áno, sú rôzni gayovia, ako ich ty vidíš zabávať sa a žúrovať a majú veľa peňazí a míňajú ich len na seba a dovolenky, lebo nemajú deti. Ale to, že niekoho vidíš skákať od radosti pred inými, ešte neznamená, že je vnútorne šťastný. Navyše, väčšinou gayov prijala názor, že homosexualita je vrodená a spoločnosť už toleruje homosexuálne partnerstvá, preto asi pre mnohých už nie je dôvod neukazovať to na verejnosti a pôsobiť šťastne. Ale ako dlho?

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kxy
autor
7. máj 2017

@0silvia0
Snažím sa pochopiť tvoje smerovanie k žene, ktorá veľmi nemusí sex, ale nerozumiem tomu, čo tým chceš povedať. Gay nemá nič spoločné s asexualitou alebo nízkym libidom, tak prečo k nemu posúvať takúto ženu???

0silvia0
7. máj 2017

@kxy lebo neverim ze sex s hetero chlapom je rovnaky ako s homosexualne orientovanym chlapom. V sexe s homosexualne orientovanym chlapom zene musi nieco chybat. Som o tom presvedcena

obsadenemeno
7. máj 2017

@kxy mne len nejde do hlavy, ako vztah s otcom moze ovplyvnit to, ci je muz gay alebo hetero. Vsade sa vravi, ze je to vrodene, ze to proste neovplyvnis..... ved ak tuzis po chlapovi, ak ta chlap vzrusuje, preco by si liezol do vztahu so zenou, ci uz naoko alebo z inych dovodov?

Z toho, co pises to vyznieva, ze gayi su gaymi preto, ze maju nevyriesenu minulost s otcom???
Nepoznam vela gay muzov, co by chceli mat "nieco" so zenami, iba ak chce tu svoju homosexualitu zakryt, ze su tam tlaky rodiny alebo spolocnosti....vo vacsine pripadov ten chlap proste nema "gule" na to, ist za volanim svojho vtaka.... a hra sa na nieco, co nie je a nikdy nebude.
Zivot by bol omnoho jednoduchsi, keby si ludia priznali, aki su, co naozaj chcu a prestali sa hrat na nieco, co si iba myslia, ze su.

Mam kamosku, co sa jej manzel priznal po 15 rokoch manzelstva, ze je vlastne gay. Uz mali dve deti v puberte. A ona si cele tie roky kladla otazku, co je nespravne a zle s nou, ze po nej ten chlap netuzi a ze maju sex tak dvakrat do roka. Lebo bol posera v prvom rade a nepriznal si, kde ho to taha.
A ty mi pripadas podobne, hladas vyhovorky, preco to nepichnut do chlapa. Jasne, vinme rodicov, sak to oni furt vsetko poseru.

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kxy
autor
7. máj 2017

@anjelic
Spočiatku by to bolo pre oboch veľmi ťažké, ale keby to žena poňala tvojím spôsobom, tak by to vydržalo možno mesiac. Bez urážky, aj ja sa ťa snažím pochopiť, ale nie vždy mi to ide. Musíš sa zrejme na gaya pozerať aj inými očami a nehádzať všetkých do jedného vreca. Možno gay nie je macho, akého si si vysnívala, ale pozri sa, koľko hetero chlapov sa dnes vo vzťahu správa pozorne a záleží im na ňom. Všetko sa potom robí už len kvôli deťom, keď vzťah rodičov umrie. Či je jedno, koľko muž vkladá do vzťahu, hlavné je, že je hetero, večer buchne po stole, na obed ti zabudne priniesť kvety a v noci ťa vášnivo pomiluje? Asi nie.

kxy
autor
7. máj 2017

Milé dámy, ja vám fakt nestíham odpisovať. 😀