Manžel - psychopat na poriadok

2. jan 2025

Ahojte potrebujem radu lebo už nevladzem. Počas dňa som sama s novorodencom a 2 ročným dieťaťom keď je manžel v práci. Každý deň navarím, povysavam, utriem prach, vycistim sprchovy kút, zachod, sporák, linku a každý deň periem.Kazdy deň po obecnom spánku musím ísť s deťmi na pár hodín vonka lebo mi vynadá že len sedím doma.Iba minimálne sa stane že tieto činnosti nie sú hotové a aj to keď idem s deťmi k lekárke alebo na nejakú návštevu počas dňa. Na konci sa som z deti a všetkého totálne vyčerpaná. Keď príde manžel domov dostanem studenú sprchu že je všetko spravené zle, jedlo je zle okorenené, cestovina zle vyvarena atd. V tom začne všetku robotu po mne prerábať a vypočujem si aká som neschopná. Ako by nebolo malo k bábätku vstávam v noci sama a aby som ho nezobudila zvyčajne chodím do obývačky. Už som z teho na prášky a sama seba začínam vidieť ako neschopní ženu i keď zo seba davam každý deň maximum.

fiafia
2. jan 2025

Tak nech si to robí sam, keď to vie najlepšie. Si ako otrok

stellarstar
2. jan 2025

A on čo robí? Ved on nie je kráľ a ty nie si jeho slúžka. To fakt nevieš ústa otvoriť a to s nim prediskutovať?

solange7
2. jan 2025

Tak to nerob. Ja tiez neznasam bordel. Ale keby mi muz takto nadaval, tak by som mu povedala ze koncim. Nech mi ukaze ako sa to robi ked sa vrati z prace. Ziadne pranie, ziadne upratovanie. Nech to spravi ked sa vrati z prace a uvidi dokedy to vydrzi pri 2 detoch.

klementinka58
2. jan 2025

ja ked sa mi narodil maly tak som uz ako tehotna zahlasila, ze nic nebudem stihat prve mesiace, ani ze varit...To nie kvoli tomu, zeby som nestihala ale aby si nezvykli, ze budem v jednom kole. Upratoval manzel so starsim synom aj varili prip donaska. Ja som sa len venovala babatku 🙂 Boli to naozaj krasne chvile cca 8 mes som to takto pokial som si nenasla rezim

petronellla87
2. jan 2025

Nenechaj si skákať po hlave a bud asertivita. Muž je kkt.

jazula
2. jan 2025

To bol takýto aj po prvom dieťati?

crazy_cat_lady
2. jan 2025

aj si mu nieco povedala? inak chapem, ze ked ma clovek deti, tak je asi potrebne castejsie vysavat/zmyt podlahy, ale preco kazdy den umyvas zachod a cistis sprchovy kut? :D kazdopadne manzelovi treba povedat, ze robis maximum a ked nie je spokojny, nech si to skusi sam. alebo jeden den nerob nic. vezmi deti a chodte niekam na vylet, aby videl, ako to vyzera, ked je naozaj neupratane..

lily246
2. jan 2025

A ty určite čím viac rýpe, tým viac sa snažíš ako také submisívne chúďatko. Čo tak šmariť mu zle uvarené cestoviny do hlavy, vyložiť si nohy, poslať ho do..., neurobiť celý deň nič, nechať na ňom všetko a ísť na víkend preč, aby videl aké "nič" si doteraz robila. Veď iných lepších možností, ako tíško poslúchnuť, máš milióny.

autor
2. jan 2025

Ja som tiež poriadkumilovný človek no nie vždy viem všetko urobiť na 100% pri dvoch deťoch. Ja si ani nepamätám kedy som bola mimo bytu bez deti. Ja ranajkujem, obedujem, veceriam a ešte aj sedím na záchode s deťmi. On si zbehne tam na pivko tam na pivko, je samozrejme sám v klude za stolom

dagas
2. jan 2025

Čo tak mať aj tretie dieťa ?možno sa zmení 😉🤔

lily246
2. jan 2025

Čo tu chceš čítať? Necháš na sebe aj orať, tak sa preber. Či chcela si typy ako zo seba urobiť ešte lepšieho otroka?

autor
2. jan 2025

@dagas aj keby mame neviem ako sa toto dotýka deti ? Myslím si že toto je konflikt medzi mnou a manželom🙂 keby mám aj ďalších 5 deti tak sa o ne riadne starám a nechýba im nič 🙂

1ryba
2. jan 2025

Pošli ho ku mne. Hneď zmení názor na teba. No prečo si to necháš? Mesiac by som prstom nepohla. Nech to robí on, keď to vie lepšie. Netreba si nechať 💩 na hlavu. Nie si jeho slúžka.

januska12323
2. jan 2025

A to sa takým somárom stal až po dvoch deťoch?

dagas
2. jan 2025

Pretože keď mám doma debila tak berem nohy na plecia a nie že si s ním spravím ďalšie dieťa. Máš na lepšieho.

autor
2. jan 2025

@dagas je dobrý otec a vie sa o nás postarat a hlavne nám nič nechýba. Akurat za povaha

lily246
2. jan 2025

Hm ako sa len môže dotýkať detí to, že otec si z mamy urobil handru? Že sa denne po nej vozí a pindá jej na všetko čo spravila a nespravila? Fu u teba je problém riadne hlboko. Tu už odporúčam psychologickú terapiu aby si našla svoju sebahodnotu a vyliečila zlé vzťahové vzorce, ktoré máš nastavené v hlave.

andaluzia12
2. jan 2025

Peniaze niesu všetko

lasona
2. jan 2025

Nechala by som ho na jeden deň samého s deťmi a potom ho tiež buzerovala ze nič není hotové
..no somara máš, a myslím ze to nie je o povahe...

lonely66
2. jan 2025

kriste pane.... ten tvoj príspevok o 11:11. ty budeš inak jednoduchá....

kitycat
2. jan 2025

Joj a ty si aj pred detmi takto s handrou behala, ze?

Ja doma nerobim aj NIC. Ideme von a muz na HO uprace aj uvari.

Preco to robis? Povedz mu, ze ides cez vikrnd na brigadu nech sa postara a v nedelu pojdes s bielou rukavickou.

lonely66
2. jan 2025

@kitycat neviem, či pochopí tú bielu rukavičku.....

1ryba
2. jan 2025

Autorka, postarať by sa o vás vedel aj hocijaký iný chlap. A navyše by ťa nezhadzoval ako neschopnú trúbu.

kitycat
2. jan 2025

@crazy_cat_lady lebo on po sebe nesplachuje si myslim
@lonely66
Vsak nech jej muz ukaze na co ca pouziva ked ma takeho ehm 🥲

lily246
2. jan 2025

@1ryba to si určite nechcela mne písať...

1ryba
2. jan 2025

@lily246 áno, patrí to autorke.

belllinka
2. jan 2025

tak sa potom nesťažuj, keď je taký úžasný a utekaj radšej upratovať

13uzivatelka11
2. jan 2025

A čo od nás teraz čakáš? Je to debil ale keď ti s nim nič nechýba ako píšeš, tak si to s nim trp. 🤷‍♀️

autor
2. jan 2025

@lasona chcel som no neviem lebo maličkého kojím

nika23t
2. jan 2025

Neverím, že každý deň čistis sprchový kút, prach utries a vysávas. Ale ok, keď je to dobrý muž aj otec, rob dvakrát toto všetko. Možno bude spokojný.