Manžel ponížil moje materstvo

14. sep 2024

Vysvetlím situáciu. Po návšteve sme sa rozhodli ešte prejsť s dvojmi detmi, jedna slečna školáčkaa
druhé mensie v kočiariku, ako sme vyšli z bloku kropilo, mne hneď prebleslo hlavou, že ísť bez dáždnika cca 2-3 km z domu nie je dobrý napad, ale nechcela som zdržiavať kvôli mrholeniu, mali sme jednu vec na vybavenie v OC a ešte cestu do lekarne, ale nič súrne to nebolo.Do OC sme už prišli ako tak mokrí,potrebnú vec vybavili a trocha som sa zdrazala s dcerou na zábavných stanovištiach, lebo tam mali akciu, manzel s druhou dcerou v kociari a na rukach, pri hre ma upozornil, že sa môžme zdržať lebo prší, tak sme stanovištia dohrali a vybrali sa von, logicky zima a lejak, bez plastenky, dáždnikov, auta. Napadlo mi zavolat taxi a že skusim taxikára popýtať, či teda vezme aj muža s kočíkom a dcérkou na ruky, taxikár bol ochotný, ja som najpr nastúpila dozadu k staršej dcere a pootvorila dvere, aby som dala vedieť mužovi, že môže prísť aj on kocik a mala na ruky, automaticky som si presadla na predné sedadlo, že muz ma väčšie ruky je šikovnejší, ja som mala tašku. On ako videl, že som si dovolila presadnúť ma úplne zvozil, že čo som normálna, že malu položil na sedadlo k staršej dcere a plakala, že mu treba kočiar zložiť. Že som ako princezná. Mne v ten moment presadnutia nedošlo, že musi skladať kocik, ja chodim len mhd a kocik neskladám nikdy. Dostala som naložené ako nezodpovedná mama. Je mi z toho zle, lebo staršia dcérka ma zdravotný hendikep a venujem sa naplno deťom, keďže muz pracuje vonku. Nič som nikdy v zdravotnej a materskej starostlivosti nezanedlala, skôr som zanedbala svoje zdravie. Tečú mi slzy hádka pokračovala až k dveram do bytu, keďže som si vedomá svojich materských povinnosti, povedala som, že na rodičovstvo nie som sama a pri mužovi ako je on aj napriek Fin. prostriedkom sa necitim ako princezná. Neviem viem, že to je len hádka čo vyšumí, ale niečo mi hovorí, že to nie je správne.
Neviem ani čo chcem počuť, len som to chcela napisat a neviem ako sa chovať, je mi na jednej strane veľmi boľavo, na druhej strane citim hanbu, lebo susedia a deti museli byt toho svedkom na strane druhej chcem mat svoju hrdosť a nebyť z toho sklamaná, čo sa stalo sa už neostane.

vanilkovazmrzka
14. sep 2024

Boze nic sa nestalo, prsalo a boli ste nervozni tak ste sa pochytili. Upokoj sa.

petulda333
14. sep 2024

Ja neviem,ale pre taku hlupost sa hadat?

marca12
14. sep 2024

Nic take strasne sa nestalo. OC,nakupy,cakanie,lejak,taxi no proste bol nervozny a vystekol. Obaja ste stratili hlavu. To ani nestalo za zalozenie debaty tu na MK. Normalne sa udobrite a nerobte si doma dusno kvoli takym banalitam. Ked vychladnete si to vysvetlite.

zuzanka.zuzu
14. sep 2024

wtf? veď mal pravdu, musel v daždi skladať kočík, to nikoho nepoteší... tiež by som ti povedala že si princezná 😀 ale teda nečakala by som že sa z toho zložíš 🙈 prosím ťa, nerob drámu

30katrusa40
14. sep 2024

Za prvé nechápe kto v takomto počasí nevezme dáždnik a pláštenka na kočík. Za druhé manžel mohol ísť taxíkom domov zobrať auto a prísť po vás . Manžel bol nervózny a naštvaný tak sa mu nediv. Inak stačilo zbehnúť ak bola v OC dmka kúpiť dáždniky a pláštenka na kočík a mohli ste ísť domov aj peši. Prípadne ešte chvíľku počkať aby ste dní cez najväčší lejak. Čo sa týka posadenia dieťaťa do auta bez sedačky to sa nejdem vyjadrovať. To je na facku pre oboch rodičov.

ukgirls
14. sep 2024

sorry ale vedela si ze prsi-aj napriek tomu si sa zdrzala v nakupaku ok potom si sadnes do auta a cakas az muz nervny mokry v dazdi posklada kocik a da dieta na sedacku .. je normalne ze vybehol- uz mu asi tiekli nervy v obchodaku ... take veci mas na starost ty a nie on .. a zrazu to od neho ziadas .. mate to asi doma inak nastavene.. ok mohol sa krotit a menej kricat -ospravedlnit by ste sa mali jeden druhemu .. spravit si teply caj ci dat pohar vina a zohriat pod dekou spolu ...lebo taketo mysie hadky nikam nevedu

diewcatqoo
14. sep 2024

Ked ste boli v OC, tak tam sa daju kupit aj dazdniky, aj plastenka na kocik. Sa cudujem taxikarovi, ze vzal dve deti bez sedaciek, ze mladsie otcovi na rukach a starsie len tak. Budte radi, ze sa nic nestalo detom, ked ste nemali sedacky a nehadajte sa kvoli sprostosti. Ved to je uplna kravina. Ako nehnevaj sa, ale zlozit sa kvoli tomu, ze ti muz za situacie, ked sklada kocik v dazdi, povie, ze si princezna... 🙄

tahomi
14. sep 2024

A co sa vlastne stalo? Len toto je vas problem? 🙄

katkaseiner
14. sep 2024

chápem ta, tiez mam nezmyselnu hadku dnes za sebou...muz urazeny lebo uz nic povedat nemôže (pritom v kuse mlel a to ma dožralo kedze islo o hovadinu ktoru som takmer vyriesila za minutu). Teraz je urazeny, cely den hra hry...vysvetlit si to...vraj sa len dalej hadam....pičovina na n-tú a predsa mam cely den posratý 😔

klip0
14. sep 2024

On ti vynadal že si sedela v aute a nezložila kočík v daždi ? Správne chápem ?
A nemáte aj iné problémy ?
Mňa by muž v živote nenechal skladať kočík v daždi keby to môže spraviť on a ja môžem byť schovaná

autor
14. sep 2024

@klip0 nie preto, pretože som presadla na prvé sedadlo a on preložil dceru z kočíka ma sadne sedadlo a sedela sama kým on nezložil. Že som ju tam samu nechala.

lienka.7
14. sep 2024

@autorka ak je to príbeh z dneška, tak ste sa nemali nikde trepať. A ked uz vas rit palila, tak ste mali ísť autom.
K tej ceste taxíkom bez sedaciek pre deti len jedna otázka... to si aká matka, ze takto riskujes??? To tvojmu materstvu už nevadí???

really8
14. sep 2024

Naklad si zasluzite obaja. Ale nie kvoli kociku ale preto ze jazdite (obaja) v taxiku s malymi detmi bez sedacky. Kral a kralovna. Pas si si dala ze?

petulda333
14. sep 2024

A dopln autorka,ze mala ti tam aj plakala. Cize aj to ho asi nastvalo

kristinapetronela
14. sep 2024

Si veru nezodpovedná ... Muž má pravdu

maryetta
14. sep 2024

Tiez nechapem ked si uz sedela vzadu. Naco si skakala dopredu? Ved si uz mohlatam zotat sediet. Muz by ti dal to druhe dieta. Zlozil kocik a sadol dopredu on….
Kazdopadne veru. Mohol ist sam taxikom pre vase auto.

marianarem
14. sep 2024

Mne to pripada, ze tato hadka nebola len o tomto presadnuti, kedze tvoja reakcia mi pride velmi silna. Necitis sa nahodou uz dlhodobejsie ako matka nedocenena a ze to proste teraz len vybuchlo?

nika23t
14. sep 2024

Ja vždy beriem deti, ukladam, držím, muž veci. Nechápem, akoze si si sadla k šoférovi a sedela a čakala, kým muž naloží kocik a deti same sedeli za Tebou? Tak áno, ako princezná. A ta hádka je zbytočná, aj Ty zbytočne riesis blbosti. Ja sedím na zadnej sedačke vždy s deťmi.

jaass
14. sep 2024

Išla by som za manželom, že ma to mrzí, uprimne mu povedala, že máš blby deň, je toho na teba veľa a objala ho, ale to som ja. Neznasam hádky, konflikty a zlu atmosféru.

januska12323
14. sep 2024

Obidvaja ste vybuchli za kravinu a pritom najväčší problém - dve deti bez sedačky vás ani jedného netrápil. Ešte staršia ak je dosť vysoká ako tak ale drobec, ktorý sa vozí kočiarom by pri prvom ťukanci vyletel oknom, to nevadí?

doriiis
14. sep 2024

Ty môj pane.Ty si jedna z tých čo rada robí z komára somára a zbytočne veci komplikuje? Všakže?S dvoma malými deckami v tomto počasí nutne do OC.Ano,veľmi rozumné.Aj to ostatné tiež.

zorkahorka
14. sep 2024

Po prve dramatizujes a po druhe: este ti aj nalozia..za sedacky v taxiku 🙈 kokos, tento modry kon nema niekedy chybu 😆

ahhola
14. sep 2024

Z navstevy mhdeckou domov a neboli by trecie plochy. Boli ste u rodicov, kamosov, nemohli vam dat dazdnik, kociky maju dnes vybavu od vymyslu sveta, nemali ste igelit na kocik? No nerozmyslali ste obaja a schytala si to ty. O susedov sa neboj, aspon mali showku. 😅

nikpa
14. sep 2024

Asi si ozaj princezná keď z tohto robíš drámu 🙄

personality
14. sep 2024

Tie čo radite ten dáždnik, aj ste si to skúšali? Lebo ja som dnes skúšala, ale aj som ho veľmi rýchlo zložila, nemalo význam ho mať a zlomiť.

ahhola
14. sep 2024

@personality kto ma potrebu v case Necasu ist na navstevu, ma sa nalezite vybavit. Ale mozno nemaju TV. 😅

levkaa
14. sep 2024

@marianarem tiez to tak vnimam

evaachesa
15. sep 2024

Sorry ale jediné čo mi z toho vychádza je, že ste obaja nezodpovední rodičia...sadnúť si do taxíka bez sedačiek pre deti...to ťa vôbec netrápi ale rozpisovať tu román o ničom to ti ide. 🤦🏻‍♀️

katka700
15. sep 2024

Chudatenko tvoj mužíček musel v daždi kočar skladať 😂
O tom to celé je. Sak on mal v pláne sadnúť si dopredu kým ty budeš moknut a ty mrcha si ho predbehla 😂
O tom to celé je.

tinalia
15. sep 2024

Tiež sa mi zda, ze sa citis byt nedocenena a to, co sa stalo, bola len špička ľadovca. Tiez mi raz muz vynadal, ze preco sedim v aute a nezlozim kocik, či som panička 🤭 no lebo doteraz ho vzdy skladal on a ja som davala psa do auta a ani mi nenapadlo, ze mam take nieco urobit. Obaja sme mali v danej situacii ine ocakavanie, chvilu sme boli nasrati, ale co, zabudlo sa na to. Mna sa to nedotklo, lebo o nic neslo. Zlyhala vam komunikacia a kvoli pocasiu ste boli napätí, to sa stáva, on to urcite tak nemyslel 😊