Ahojte mám 24 s manželom mame 2 ročne dieťa … chodili sme spolu 7 rokov a ostala som tehotná .. vždy nás vzťah bol raz hore a raz dolu … postupom ako som si zvykla že muž je stále s kamošmi , prišlo na cestu naše dieťa… čakala som zmenu a nič… vzali sme a následne sa narodilo bábätko … ale život sa neprestal meniť .. rovnako hulil , sem tam keď mu idem do mobilu vidím že stavkuje dennodenné pije čosi či pivo , víno , tvrdé.. nonstop zľahčuje veci a citujem vetu: marihuana neni pre neho zlo takže neprestane (registrujem že huli už 7 rokov isto) .. neviem čo ďalej .. ja k nemu naozaj už nič necítim iba hnev že sa nevenuje dieťaťu ako ma že veľa veci nechá mňa platiť a on prachy prehajdaka kade tak.. samozrejme zaplatí ale len povinne veci čo musí.. myslite že keď požiadam o rozvod spravím správny krok? Alebo stále čakať a upozorňovať čo robím už niekoľko rokov? Ak by so. Požiadala myslite že nás rozbehu ďakujem za každé cenné rady
Čo si si vybrala.to máš.Vybrala si otca svojho dieťaťa a čakala so zázrak.ktory nikdy nebude.Ale do smrti nemusíš tu guľu na nohe ťahať so sebou.Ty si už zodpovedná aj za toho malého človiečika.Mas a mozes mu ešte pripraviť skvelý život.Myslys.ze v rodine s feťakom to bude možné?
Preco by sa svadbou a dietatom malo nieco zmenit?
@adrika234 nebude iny. Toto su taki chlapi. Nezodpovední a večne 18 roční. Ja by som necakala. Uprimne sa zamysli: potrebuješ ho? Milujes ho? Dava ti dost lasky, ze toto cele prehltnes? Si závislá na jeho peniazoch? Deti vsetko vnímajú. Toto nie je človek do vazneho vztahu. Večné dieťa. Moj švagor ma za chvíľu 40 a stále ho nepreslo toto všetko, čo popisujete. Oni sa cítia stále na 18 ked chodili hulit a piť s kamaratmi. A budúcnosť nikde. Toto je u mna jedna velka stopka. Život máme len jeden, nie dalsie dva v zálohe.
Je naivne si myslieť, že sa niekto zmení príchodom dieťaťa. Jedine k horšiemu, keď pribudnú starosti. Treba sa postaviť realite celom a riešiť situáciu kým nedaj Bože príde ďalšie dieťa (deti). Čím skôr sa osamostatniť. Nebudeš ani prvá, ani posledná. Hlavne už na nič nečakaj.
Zial, si dalsia z tisicov naivnych zien, ktore si myslia, ze chlap sa po svadbe pripadne po narodeni dietata "spamata" a z nepouzitelneho lumpa sa stane vzorny manzel a ukazkovy otec.
Mam pre tebe jednu radu, zacni sa starat o to aby si dietatu zabezpecila bezpecny spokojny zivot daleko od tej trosky, ktora je jeho otcom. Cim skor, tym lepsie. Cakat na nejaky dalsi zazrak je zbytocne. A este jedna rada, zacni pouzivat antikoncepciu, lebo s jednym dietatom sa odchadza lahsie ako s dvoma a ty skor ci neskor odides. V tom horsom pripade ta vyhodi.
A ty si sa za neho vydala a aj dieťa porodila.Gratulujem🤦
Ja navrhujem spraviť si dieťa číslo 3, neskôr aj číslo 4 a čakať, že sa už ozaj zmení. Rozvod s takýmto mužským ideálom? Neblázni, veď je to najlepší príklad chlapa pre deti🤦🏼♀️ vychova si parťákov na huličske párty 🤮🤦🏼♀️
Si este mlada, mas zivot pred sebou, toto partner do zivota nebude. Skoda tych 7 rokov.
prepac, ale to fakt si taka naivna, ze si este stale aj po tom vsetkom myslis, ze sa zmeni? zobud sa a neznic si este viac uz aj tak dost dogabany zivot takym chudakom
Fajčiť síce neprestanem, ale piť budem ďalej.
Od takého by som utekala čo by mi nohy stačili. Ak ste boli sami mala si zvažovať nie teraz ak už mate dieťa. Dieťa si to najviac odnesie. To fakt na sklade nebol iný len tento. AK si videla že sa nezmenil za 7 rokov vzťahu ako sa môže zmeniť teraz čo ho ma zmeniť. Dieťa nie nezmení ho vôbec. TY ak si s ním len žila videla si čo robí tak si čo neukončila s nim vzťah si bola asi strašne naivná že sa zmení verila si naťahal TI okolo úst medové motúzy never nikdy sa nezmení. Ani za 10 rokov ani ak vaša dcérka bude veľká tiež nie nemá dôvod. A TY si ho ešte vezmeš stávkuje chceš aby si za neho platila nejaké dlhy čo naseká svojím stávkovaním. Vieš čo až potom sa spamätáš že narobí mega dlhý. Mala som dobru svokru zdravá žena mohla žiť môj svokor je hazardný hráč ako zápasy tak automaty. Moja svokra sa ho toľko naprosila že psychický to neuniesla a dostala ťažkú mozgovú príhodu a zomrela. A vieš čo svokrovi to je jedno hra nadalej A to má 80 rokov začal iba malé peniaze a došlo to do takých rozmerov že ak sa poberie na druhý svet tak vtedy sa muž dozvie aj švagriny koľko dlhov nechal.
A sedem rokov si nosila rozum kde? Vo vrecku? Tu niet rady... Jedine odchod. On sa zmeniť nemieni, ty čakáš na zázrak ako.keby si žila v rozpravke a to sa akože vážne pýtaš, čo robiť?
@adrika234 zaslúžiš si viac... rozvod určite, dieťa takýto príklad nepotrebuje
@adrika234 sama si napisala... Huli, pije, prehajdaka peniaze a nemení sa to.... keď ho nezmenil moment narodenia dieťatka, nezmení ho nič... Takže sa sama zamysli, či chces takto žiť ďalej a ním alebo či ti bude lepšie bez neho ... Máš 24 ešte poriadny kus života máš pred sebou ...