Ahojte, prosim riesil niekto podobny problem?
S manzelom sme spolu 11r, 8r. manzelia a mame dve deti. Vsetko by bolo ok, keby od zaciatku nestala medzi nami moja svokra. Ked sme sa brali, bola som uz tehotna a vtedy povedala muzovi, ze ona by bola najradsej keby od nas odisiel . Lebo vtedy som si zacala uvedomovat, aky maju spolu vztah, telefonaty aj trikrat denne, posledne roky massenger, skype, manzel jej rozpraval o kazdom nasom vztahovom probleme a co povedala mama , bolo a aj je svate. Ja nemozem na nu jedno krive slovo povedat. Byva 200km od nas ked pride, vadi ze deti ju nedrzia na prechadzke cely cas za ruku, ze odbiehaju (7r a 1r), minule muz vymyslel, ze kwd pridu budeme lwn doma alebo na dvore , aby sa deri nerozptylovali a venovali sa len a len jeho mame . Ja s nou nekomunikujem, ani ona so mnou, jej navtevy mi psychicky nerobia dobre. Neskutocne mi je luto, ze manzel pestuje vztah s nou namiesto toho, aby sa staral o nas vztah, vela sa pre nu hadame, dokonca mi vykrical, zw on ju miluje. Velakrat uz rozmyslam o rozvode. Ma niekto prosim podobny problem? Ako to riesite? Dakujem
Ako často chodí? Keď nie je u vás, ako presne vám zasahuje do života?
Rozvod?
Tiež si myslím že problémom je muž mamičkár.
Toto by som nebola schopná tolerovať. Musela byt nastať zásadná zmena alwbo by som s ním nebola
Ex bol taký.Preto je ex.Svokru máš našťastie 200km,ja som mala 2km.Kazdy deň spolu a okrem toho aj tie telefonáty,vypisovacky.Ked som sa ho pri rozchode ako poslednú šancu opýtala,či ma ma vlastne rád,priamo mi odpovedal,že nie,ale mamu bude vždy lubit.Je s ňou doteraz,starý cap.Ja som spokojná v normálnom manželstve.Radila by som odísť.Aj keby iné problémy neboli,toto je pre ženu a matku nepredstaviteľne krutý život a ty ho predsa nechceš takto prežiť a hlavne tvoje deti nesmú mať takyto chorý vzor pre vzťahy
Bud rada ze je medzi vami 200 km
ty a tvoja mama? Keby byvala dalej tiez by ti to prislo normalne pisat jej, na tom zas nic nevidim,
moja svokra byva o pooodstatne menej km a v zivote ! nezobrala deti von ci na prechadzku, na ihrisko
No tak ja by som mu tú jeho mamičku dopriala. Mohol by sa jej sám venovať keď príde a mna by celý čas nebolo.
Hlavne mame 37r., sme dospeli ludia. Moja svokra ma nikdy za nic nepochvalila, ked som sa jej aj postazovala na jeden fyzicky atak zo strany mojho muza, tak mu miesto dohovorenia napisala, ze co jej pisem liebesbriefy a samozrejme moj muz to uhral a ona len prikyvovala. Niekedy pride raz za dva mesiace, teraz ma prist tretikrat za mesiac, to ze mam ine plany na vikend? Nevadi, ja si mozem ist po svojom a moj muz sa jej bude venovat.
Ze si volaju? Kto nezazil, nepochopi, ked rano spite a uz pipaju spravy , ked zaspavate detto, ..a ked som povedala muzovi ale aj svokre, ze stacilo, tak som sa mala pozriet na seba, ze preco je tomu tak, ze chyba je vo mne. On mi radsej podpise rozvod ako sa s nou pohneva :(
Iba tip- manzel jedinacik co vyrastal bez otca???
Strasneeee zit s takym muzom. Cudujem sa ze si si s takym urobila druhe dieta. Zbytocne sa hadas zena. Uplne zbytocne. Mala by si inu taktiku zvolit.
@zuzinka888 nie, ma otca a bratov dvojicky
A to ona u vas zakazdym prespava? 🫢
Ved ked pride nabuduce a mate takyto vztah - uz to horsie byt nemoze, narovinu jej povedz ze ti lezie na nervy a otravuje ta to a je to aj tvoj dom
Keď nechápe chlap, že si zobral za ženu teba a nie mamičku, nič s tým nespravíš.
A fyzicky atak od muza? Tu bude asi viac problemov ako 1 svokra
@b_a_m_b_i nie , blizko nas byva muzov brat, ktory je sam, tak zvacsa su so svokrom u neho lebo to chodia na tyzdnovky , on robi z domu, takze je s nimi. To prespavanie u nas som nastavila na minimum, no su hadky, lebo muz chce, aby zakazdym len u nas spali, lwbo brat ma maly byt.
Preco si si s nim spravila dalsie dieta, ked si videla, ze su tam problemy?
@liv1 zvacsa ,,len,, svokra a to, ze si ma muz nevazi a nema ku mne uctu, inak ,,v pohode,, :(
Mala by si dostať medailu, že si to doteraz vydržala. Tento ich vzťah nezmeníš nikdy. Takže vlastne záleží čo chceš, rozvod alebo nejako to prežiť.
A preco si ta nevazi?
Žiť s niekým kto si ťa neváži a nemá v úcte určite nie je inak v pohode.
Nevazi a nema ku mne uctu, lebo tu vsetku si mina na svoju mamu. Riesila som to aj so psychologickou, vraj sa to da zmenit, ked bude muz chciet, ten ich vztah ale jemu pride normalny, takze nic.
Mne je vždy tak smutno keď čítam príspevky tohoto typu. To su presne tí neperspektívni muži, ktorí by mali celý život žiť pri materi a dať ruky preč od normálnych žien. Načo je toto dobre? Keby môže, tak s tou matkou aj spí. A keď to nevidí ako problém? Tak bohužiaľ neostáva ti nič iné ako ho strpieť, alebo kopnúť do zadku.
Teraz čítam že ťa napadol, neváži si ťa…. Načo si vlastne s ním? To vôbec nie je že inak všetko v pohode len mamička je problém. Problém je tvoj muž a to snáď v každom zásadnom aspekte
Ked si ona nevazi teba, nemoze cakat nic ine,
Brat ked ma maly byt urcite prehovara tvojho muza aby sa ich "ujal" k vam, mozno ho to aj vyrusuje pri praci a je mu blbe povedat rodicom nie,
To oni sa prestahovali tak daleko ci deti (tvoj muz a jejo brat)? Aj ti ostatmi surodenci byvaju tak dalej?
Nie s ním nespravíš nič. Takže pre teba je to buď alebo.
Mne príde zvláštne,že si vedela aký je,dokonca od začiatku a brala si si ho,urobila dieťa a potom druhé..... Niečo nie je ok,aj s tebou. Prepáč,ale zbytočne tu budeme nadávať na chlapa,keď ste si robili deti,keď si vstupovala do manželstva,vedela si..... Teraz budú trpieť hlavne deti. A nie, nezaslúžila.by si si nedali,absolútne. Lebo urobiť si decka do takehoto vzťahu je nenormálne. Alebo ti to proste vyhovovalo. Zbytočne teraz čakáš nejaké rady,lebo nie sú. A nie,nemusí ti žiadne papiere k rozvodu podpisovať. Je to smutné keď dalsie deti budú vyrastať v neúplnej rodine, človek by bol ticho,kebyže ide o náhodnú známosť nejakej naivnej tínedžerky.... Ale to nie je tvoj prípad. Žiaľ.
@maciatkolulu clovek nezisti zo dna na den aky je ten druhy
No ale po prvom dieťati si to už ozaj zistiť mohla. Ako ti tu píšu,muž je problém. Nie svokra.
Odid. Budes sa len trapit. A deti budu mat takyto vzor. Hrozne. Treba to ukoncit.
Nesúhlasím,že problémom je v takomto prípade len muž. Rovnaký problém je jeho matka / autorkina svokra, kt.nepustila syna,nerešpektuje jeho partnerstvo a nie je ochotná udržiavať vzťah v zdravých hraniciach ani kvôli vnúčatám. Sigmund Freud by sa na tomto vzorci fungovania vybláznil 🥴
Ale tu nieje problém svokra, ale tvoj muž....prepáč