Manžel o mňa stráca záujem..

zofka227
8. okt 2019

Ahojte baby nick som si založila koli tejto diskusii, je mi smutno potrebujem sa vykecat.s manželom sme spolu 6 rokov stojí cca 5 bývame spolu , 3 sme zobratý . Máme krásneho uzasteho synčeka .Ale už neviem ako ďalej ,manžel si ma už vôbec nevšíma ,ja viem že už nevyzeram tak ako keď sme sa dali do kopy ale aj tak . On bol ten ktorý bol na začiatku viac zaľúbený , a správal sa ku mne krásne . Ako teraz sa nesprava zle že by mi nadával alebo niečo , ale

zofka227
autor
8. okt 2019

@zofka227 už to nieje také pekné , môžem povedať že žijeme v pohode nič nám nechýba ani sa casto nehadáme ,ale nedáva mi už nijak na javisku že ma ľúbi , jediné čo mi dá ráno obyčajnú pusu keď ide do práce a večer pred spaním, sex máme už iba tak raz do týždňa niekedy ani to , viem že nemá inú ,ani nič podobné .Pri všetkom frfle nadáva , on je taký nervak keď sa mu niečo nedarí , neviem už ako si získať späť jeho lásku , skúšala som tak že som ho stále ja láska nepomohlo , teraz si ho zas skúšam aj ja nevšímať ani to nepomáha ,stále cvičím aj sa zdravo stravujem no som dosť pribrať , úplne mi ničí sebavedomie tým že ma nepochvali, keď sa upravím teším sa že ma konečne pochváli a on ma na salame ,ja nechcem aby sa naše manželstvo skončilo , hlavne nie koli mojej malej láske , ale už neviem ako ďalej ,mne veľmi ťa jeho láska chyba .Ďakujem za prečítanie musela som to už so seba dostať .

ink
8. okt 2019

maj sa rada ty. vieš prečo sa do teba zaľúbil? zrejme si žiarila šťastím. zariaď sa podľa seba, zvýš si nejak sebavedomie, nech narastie o 2 metre, keď sa bude pýšiť tým, že má doma krásnu, spokojnú manželku..a to nie je len o postave.

lula313
8. okt 2019

Vieš, veľa mužov chce doma gazdinú, stetku, dámu v jednom, čiže pokračuj v cvičení a zdravej strave, chodievaj doma upravena(nie strapatá vo vyťahaných teplákoch a zababranom tričku) a budeš sa citit aj ty sebavedomejšie a pre neho príťažlivejšie. Zapájaj ho do chodu domacnosti, či do robenia poriadku, či do starostlivosti o dieťa, aby sa citil potrebný, chvál ho a z casu na čas mu vyznaj lasku a povedz mu, čo pre teba znamená..

zofka227
autor
8. okt 2019

@ink no veru nejak musím , ale už konečne vypadnem aj do práce a nebudem mať toľko času na rozmýšľanie ,ale proste on vie že ja tu lásku potrebujem a keď ho na to upozorním tak sa snaží dva dni maximálne a potom je to zase to isté.

zofka227
autor
8. okt 2019

@lula313 takon ma dosť aj svojej práce aj okolo domu a tak ale keď ho o niečo poprosím tak sa vezme a ide , či okúpať malého alebo hocičo , len už mám po krk tej jeho netvoznosti a toho že už má len tak od seba nepohladi či nepostiska atď.

matapo
8. okt 2019

...poznam ☹ my mame tri deti a po tom tretom to uz ochladlo uplne, povedala by som ze omnoho radsej je v praci ako doma, doma ho nic nebavi, myslim ze aj tie deti mu lezu na nervy, chodime spolu na vylety, vela cestujeme, aj vela cinnosti ako turistika, cyklistika, lyze,...robime ako rodina - to ho bavi, ale nic ine, iny zaujem o rodinu nema, ani o domacnost a ani o mna, niekedy si pripadam fakt len ako opatrovatelka jeho deti a zena co mu drzi dopamcnost a kuchynu, nic viac ☹ Nam sa to pokazilo este pred tym ako prislo tretie dieta, kym som bola na prvej a druhej rodicovskej, vsetko som robila sama, s nicim moc nepomahal, s detmi sa moc nezabaval lebo nevedel ako s takymi malymi, potom som zacala studuvat tak aspon pred skuskami som chcela nech aspon tie deti zabavi, nech sa mozem nejako ucit, frflal ale zabavil aspon na nejaku tu hodinu, potom som nastupila do prace a aj praca a aj skola a stale same skusky a aj dvaja maly skolkari no a vsetko bolo na mne, ja som nan nemala cas tak som sa mu tolko nevenovala, on nepomahal s nicim akurat velke nakupy spravil on ale inak nic a vtedy nas vztah veeelmi ochladol a uz sa to viac nenapravilo, uz sa to len zhorsuje ☹ po tretom dietati ani nehovorim. od narodenia len frflal chcela si dieta tak sa on staraj ja nan cas nemam ☹ (je pravda ze po tretom babatku som ja tuzila viac a on uz moc nie, len mi tym akoze chcel spravit radost, prve dve deti chcel rovnako ako ja) ja nemam sil sa venovat este aj jemu, tri deti stale na krku, a dokola ten isty kolotoc stale s nimi a nemam ani pomoc nikoho poblizku a este aj starstlivost o cely dom je ozaj dost, cas s detmi si sice uzivam ale vecer som mrtva, cez vikend sa snazime travit ako rodina mimo domu, tazke vsetko treba stihnut cez tyzden. Takze poradit neviem, ale aj mne pomohlo sa vypisat...

miadi
9. okt 2019

@matapo ale on bol taky aj pri 2 detoch Tak si nemohla čakat ze zrazu koli tretiemu sa zmeni. Z jeho uhlu on 3 dieta nechcel ty ano, Len na teba už je toho vsetkeho vela a pri tom tretom to este viac pocituješ, Bud rada ze mas co si chcela uživaj si to tretie babo hoci je to narocnejšie. Bolo by lepsie keby sa zatal a to 3 stebou nesplodil? Vsetko by bolo aj tak stale na tebe domacnost deti,, len by v tebe vyhasinala nesplnena tuzba,, kto vie ako sa citi on? Mozno iba ako bankomat, Vies sa objektivne sebareflexovat? Si ina ako pred tym tretim? Nervoznejsia? Unavenejšia? Sklamana? Pises ze je radsej v robote ako doma. Nie som vobec na jeho strane len ti chcem pomoct, Niekedy staci zmenit uhol pohladu aby clovek našiel riešenie,

halienka
9. okt 2019

babky ja som viete čo spravila, ke´d náš vzťah ochladol? Blížili sa mi narodeniny tak som mu povedala že: vieš čo si prajem na narodeniny? Prajem si aby sme spolu len my dvaja išli na nejaký wellness víkend niekde... Tŕpla som čo povie, ale našťastie súhlasil. Na Zľavomate nájdete celkom za výhodnú cenu také pobyty, či už na jednu noc alebo dve, zabezpečte opatrovanie k deťom a choďte. Poprípade ak sa vám nedá na tak dlho tak si vymyslite aspoň niečo na jeden večer, napríklad večeru a kino. Pochopila som totiž, že chyba je v tom, že sme prestali tráviť čas spolu, len my dvaja. Keď som sa rozhliadla okolo seba na manželské páry, tak som zistila, že najlepšie to klape aj pri deťoch tým, ktorí si aj tak vedeli nájsť ten čas aby trávili čas aj len oni dvaja spolu, aspoň raz za čas, zabezpečili opatrovanie k deťom a či už na jeden večer alebo víkend išli len oni dvaja. Väčšinou je chyba, že sa obaja príliš odovzdajú deťom, domácnosti, robote a na to že treba naďalej udržiavať aj svoj manželský vzťah zabudnú, nie je zrazu čas, no a to samozrejme pomaly chladne a ide do dymu. Ten spoločne príjemne strávený čas len vo dvojici, to je to čo vás bude držať aj potom, v zhone okolo detí a roboty, tie spomienky na ten príjemne prežitý čas vo dvojici vás udržia pokope aj pri problémoch. Moja švagriná to dokonca urobila tak, že si dohodla babku každý druhý piatok na stráženie večer a proste vtedy vždy idú spolu oni s mužom von nejak zabaviť sa spolu, alebo do sauny alebo hocičo, len aby vtedy boli spolu len oni dvaja. Ono naozaj aj ten vzťah je niečo o čo sa treba stále starať, udržiavať to, nájsť si hlavne ten čas, aby ste aspoň občas boli len vy dvaja sami spolu, nech ho už strávite akokoľvek, aj keby len rozprávaním. Neviem teda či to skúsite, nám to pomohlo, určite to ani nie je ľahké to naštartovať tak po takej dobe a ochladnutí, ale dá sa to postupne pomaly zas rozbehnúť, pokiaľ je chlap aspoň trošku normálny tak sa chytí. Normálne úprimne a bez výčitiek mu povedať : Ja túžim stráviť čas s tebou, mne chýba to pritúlenie sa k tebe, to naše rozprávanie sa, zasmiatie, ten čas kedy sme len my dvaja spolu, nájdime si aspoň 2 hodinky raz za čas a buďme len my dvaja spolu. Chlapom polichotí ak to podáte tak, že on je práve ten, s kým ten čas chcete tráviť, on je ten po kom túžite, s kým sa chcete rozprávať, smiať atď. Nepodávajte mu to formou výčitky, že ty sa už o mňa nezaujímaš, ty na mňa kašleš, ty sa vôbec nesnažíš, ty, ty ,ty... to len zhorší situáciu. Pekne pomaličky začať tráviť čas spolu tak ako kedysi za slobodna alebo bezdetna, snažiť sa udržať pozitívnu príjemnú atmosféru v ten čas a verím, že aj u vás sa to napraví. Možno nie hneď po prvom večeri, ale časom isto, pokiaľ tam nie sú aj iné nejaké hlbšie problémy.

zofka227
autor
9. okt 2019

@matapo no tak to mi je veľmi ľúto , že sa to už nikdy nezmenilo , ja nechcem veru aby to tak ostalo veď sme spolu v podstate iba krátko ešte a už tak ochladilo , malého ma rád ale tiež sa mu dostatočne nevenuje , dúfam že sa trošku spamätá keď začnem chodiť do práce , idem na tri zmeny takže bude sa musieť aj on starať .

zofka227
autor
9. okt 2019

@halienka no v podstate iné problémy zatiaľ nemám , a sem tam do toho kina vypadneme, na wellness sa chystáme teraz v najbližšej dobe ale aj zo synčekom , keďže nemá nám ho kto na taký čas postrážiť ,moja mamina je stále v práci robí na 12 ky ,ocina už nemám , sestru mám ďaleko a tá má aj tak troch svojich certikov , mužovi rodina je blízko ale ono by ho nepostrazili nemaju až taký záujem . Ale tak ja rada vypadneme aj s drobcom aj by mi bolo ľúto ho nezobrat , aj si to užijeme ale neviem veru ako by som vrátila späť tie city , už asi nikdy neprežijem také krásne chvíle ,

nasersitto
9. okt 2019

Ja vyzeram takmer rovnako ako pred porodom, nie som pribrata, nechodim v roztahanych teplakoch, malujem sa kazdy den a aj tak si ma ako zenu nevsima... Proste som uz viac matka ako zena, jemu vadilo aj vidiet ma pri kojeni, neviem co by bolo keby bol pri porode...

thoughtfulweirdo
9. okt 2019

Podla mna sa treba naucit vidiet tu lasku v aj v beznych veciach, nie len v romantickych slovach a gestach. My sme spolu necelych 5 rokov a tiez to uz nie je taka rozpravka ako na zaciatku. Jasne, ze ked sme spolu len chodili a snazil sa ma ziskat, tak boli aj velke vyznania, aj ruzicky, aj viac milacikovania, logicky aj viac casu pre spolocne aktivity.... Teraz sa niektore dni ledva vidime a "lubim ta" si povieme mozno raz za tyzden. Ale to absolutne neznamena, ze by sme sa lubili menej. Sice uz viac setri slovami, ale zato v obchode kupi moju oblubenu gulatozrnnu ryzu namiesto jeho oblubenej dlhozrnnej, vymeni si smenu, aby mohol postrazit malu, ked ja chcem ist do kina, nabija si mobil na pomalej nabijacke, aby som si mohla ja nabit na rychlej, v noci vstane k malej on, lebo mu je luto zobudit ma, hoci som na rade, nachysta si papuce hned ku dveram, aby na ne nezabudol, lebo vie, ze mi vadia capky na podlahe.... To su veci, ktore si clovek bezne absolutne nevsima, ale su to prejavy lasky.

stela01
9. okt 2019

@nasersitto ako mu môže vadiť keď tá videl kojiť ?!
Tak to som si myslela že som počula už všetko ?!

Veľká chyba je čo vidím v mojom okoli - chla , muž , otec len svoj čas , práca a žiadne zapájanie sa do domácnosti života rodiny veľká chyba.
A že nemám chodiť len v teplákoch ? A upraviť sa ?
Môj strážil 3 hodiny malú kým som išla lekár atd si vybaviť prídem domov a vraví mi nebol som ani na wc ... nebolo kedy 😂😂😂😂😂😂 vychytal akurát tu zlatu hodinku 😂😂😂😂😂😂
Vyskúšať im treba dať postarať sa o deti domácnosť a obed .
By sa spamätal !

galioska
9. okt 2019

@thoughtfulweirdo presne, láska je už aj to, keď ide muž kúpiť mlieko a prinesie aj napríklad jednu horalku, lebo vie, že ju máš rada...koľko chlapov potrebuje denne sex a vraví žene denne milujem ťa a chodí za inou, láska je aj o inom...

thoughtfulweirdo
9. okt 2019

@galioska Presne tak. Jasne, ze si treba najst cas aj na romantiku, ale uz to nie je gro vztahu.

retatka
9. okt 2019

@zofka227 Dosť skoro to u vás vyhaslo alebo možno to len ty tak vnímaš ,...A ty mu ako často hovoríš že ho ľúbiš alebo prejavujes city?
Možno nieje ten typ čo rad ukazuje city ale dáva Ti ich najavo iným spôsobom ...porozmyslaj

zuzzinka
9. okt 2019

Ja by som skusila aj intimnosti trosku oprasit. Skus ho zviest, resp trosku sa mu povenovat v posteli, urcite ti to potom oplati a umyje aspon riad 🙂 Mozno preto je taky nervny, mozno je frustrovany ani o tom nevie. Wellness vikend je na to idealny. Drzim palec.

mimachicha
9. okt 2019

@zofka227 ahoj, mozem vrele odporucit tuto knizku.
https://www.gorila.sk/detail/246165/Laska-a-uct...
Chlapi a zeny maju totiz rozdielne vnimanie lasky. Dostali sme ju s muzom na Vianoce, este ju nemam docitanu celu ale je tam kopec pravdy. Vyskusala som aj prakticky zopar rad a funguje. 😊👍
Dufam, ze ti/vam pomoze, drzim palce😊

kiwi3
9. okt 2019

@zofka227 ja si tiez myslim, ze to trochu prehanas s tym bazenim po prejavoch zalubenia. schvalne nepisem lasky. po rokoch je totiz laska trochu ina, ak by sa to nikam nevyvijalo, asi by to bolo zvlastne.
samozrejme, je fajn trochu premyslenejsie to komunikovat, ak sa ti zda, ze ste sa naozaj odcudzili, ako pise @halienka - dat bez vycitiek v spravnom nacasovani najavo, co by si chcela. ale ak budes smutit za tym, ze uz to nie je ako prve mesiace, tak prave ty budes ta, kto moze ten vztah priviest k "zahube". a dalsi vztah bude uplne rovnaky, kym sama nedozries k pochopeniu.

17juraj17
9. okt 2019

Stale len dokazovat lasku. A chlap urcite dostane 3x do tyzdna vecer nalozenu svieckovu alebo segedin k tomu otvorene pivo a telka sa prepne na futbal. Potom sa zena, cela rozpalena prezlecie do neglize a caka na mazela v spalni.

deti95060810
9. okt 2019

hm, nastal bežný život...skončila zalúbenosť...

takto je to všade, už to je len na tých dvoch ako sa k tomu postavia....či si budú vážiť jeden druhého, sú k sebe tolerantní, slušní....alebo naopak hrubí, sprostí, drzí ...a všetko to bude smerovať k rozchodu...

deti95060810
9. okt 2019

@17juraj17 ak si navaríš tú sviečkovú alebo segedín tak prečo nie...🙂

stela01
9. okt 2019

@17juraj17 rada by som dopriala zakladateľka témy tento tvoj návod v opačnom garde .
👍🏻

miadi
9. okt 2019

My sme spolu 8 rokov mm nie je sentimentalny nema basnicke črevo niekedy až moc v sebe zahrabany. Ale trebars pred tyzdnom šiel somnou vyzdvihnut malu zo školky a ja som si v aute ked zaparkoval dala ruž a vonavku lebo doma som nestihla.. a on hnet ze co to ? A isiel somnou čakat ku dveram skolky inak by ostal v aute.😆 Ale chcel vidiet ci tam nie su fešni tatkovia alebo čo hoci ja total neflirtujem a som v 5m teho. Taky prejav lasky a žiarlivosti aj po 8 r sa mi rata viac ako romanticke gesto. Je super najst si cas len pre seba bez deti (to u nas je len ked mala spi) Ale je aj fajn byt chvilku bez seba chybat si. Ja chodim s malou na mesiac na sk co mm nevyhovuje lebo si musi riesit domacnost sam he. Ale je to dobre lebo potom si viac vazi co prenho robim a zas ja vzdy pri inych mužskych rodinnych členoch zistujem že v podstate ten moj je kludas a iny maju horsie muchy a idu mi dost na nervy. Niekedy sa viac sustredime na to co nam chyba ze sa uz nevieme tešit z toho čo mame. A zaklad štastia a spokojnosti je prave v tešeni sa z toho čo mame. Netreba len očakavat že ten pocit štastia k nam pride vdaka partnerovi. Mam jedny červene kapsace nove mm ich neznasa dost na ne frfle aj tak mi je to fuk. Hlavne ze sa pacia mne. A potom ma vidi v jeho turistickom tricku ktore nenosi (mà ho odomna ) a ja ho nosim ako pyzamo ked som teho. Unavena vlasy v cope a nic ine na sebe a on mi povie že som najsexy nadherna. A to je laska po 8 rokoch.

17juraj17
9. okt 2019

@deti95060810 @stela01 Ja to robievam (teda to jedlo) ale asi preto ze uz som nejaky ten piatok zenaty 🙂 Ono prave po case ked uz ta euforia vyprcha a kvety su vsedne a samozrejme na sviatky tak skor asi potesim jedlom, zehlenim ci upratovanim.

wiw8
9. okt 2019

Dopraj si niekedy, staraj sa o seba, pre to aby ty si sa citila dobre, a ono to zaberie aj na muza. Aspon teda u nas to tak je. Ze ked ja som stastna, ked sa vela smejem, staram sa o seba, zmenim parfum, namalujem sa, tak hned je zrazu taky iny. Taky rad, ze proste nie som stale len teplaky a doma 🙂

nasersitto
9. okt 2019

@stela01 tak ako sa niektory chlap nevie preniest cez to co videl pri porode asi... on povie ze mu to pride antisexy... Co ti poviem, zjavne je to jeden dospely vyzrety chlap. Tak sa este aj pred muzom zatvaram ked kojim aby chudacik nemal traumu.

lenka2710
9. okt 2019

@zofka227 to poznam, ja som s mužom 11 rokov, z toho 6 sme zobrati, máme jednu malú slečnu 😉 ale tiež mi to niekedy príde,že som len kucharka,upratovačka a opatrovatelka! Večer príde,niekedy mi aj pusu zabudne dat,musím si ju vypýtať! Asi rok dozadu som sa začala viac o seba starat, začala som cvičiť,zdravo sa stravovať, krajšie obliekať, sem tam som sa namaľovala aj doma! Zas ma začal podozrievať z nevery,no ani z voza ani na voz! Ale povedala som si,že krásna chcem byť pre seba
Zas na druhej strane malej sa venuje na 1000%, cez týždeň s ňou moc nieje,ale vikendami si to vždy vynahradia
Asi to vyznie hrozne,ale niekedy žiarlim na vlastne dieta, hanbím sa za to,ale je to tak 😢

stela01
9. okt 2019

@nasersitto prepáč strašne sa smejem .

Chudák 😂😂😂😂 asi by som ho prenasledovala s deckom na prsu .

Moment ešte stále sa smejem

Áno , pôrod si myslím je iný hard core stáva sa že má muž traumu hlavne po 12 hodinách na sále a 10 cm čo sa žena natrhla atd .
Ale kojenie ?!

karolinakr
9. okt 2019

Ludkovia ja vzdycky snivam o tom, ze zanedbana zena opovrhnuta manzelom tuziaca po laske a uznani, bude nacapana v posteli s milencom, ktory ma zaujem.Ako by dopadol takyto budicek pre manzela?? To by som chcela vediet.Zacal by sa snazit uchadzat o zenu ci rozchod ??