Manžel nie je so mnou spokojný

26. aug 2023

Ahojte keď sme sa brali tak som vážila 68 kil po pôrode mám 72 som 4 roky po pôrode a on mi dáva najavo, že sa mu nepáčim. Ano je pravda, doprajem si jedlo, ale už mám aj svoj vek 40 rokov. Výšku mám 168 váhu 72. Nevravím nie som modelka, ale som smutná z toho, že prečo muži to takto riešia ak žena priberie a zostarne. Dokonca mi dáva najavo a smeje sa, že už mám svoj vek, pri tom mi každý tipuje menej rokov. On je pribratý tiež ale ja také veci neriešim. Urazili by ste sa ? Debata nepomáha, viackrát som mu vravela, že ma jeho reči zraňujú, ale ignoruje to a ide si svoje.

beata_k
26. aug 2023

40 rocna a stara? Neblazni. Ano, mala by si sa trochu posnazit. Nie kovoli nemu, ale kvoli sebe. Ty by uz hadam aj do hrobu skakala.

tamta
26. aug 2023

Neverím, ze 4 kg robia taky výrazný rozdiel v postave, ze by ta potreboval zhadzovať. Zrejme si rieši vlastnú krízu stredného veku a odreagovava sa na tebe alebo sa mu páči nejaká iná, výrazne chudsia, tak ta potrebuje zhodiť...

kacena4
26. aug 2023

no po pravde nerobi to vsetci muzi evidentne si tvoj nieco potrebuje dokazat... ja som tiez pribrala som po 40tke a s muzom si navzajom robime z toho srandu ze uz sme "stary", ze priberame a podobne takze je to o nastaveni cloveka lebo my si z toho robime strandu obaja

0silvia0
26. aug 2023

Ved ho podpichni obcas aj ty, nech si chlapec moc o sebe nemysli...
Nie su kila ako kila, niektore su dobre rozlozene, aj ked ich je viac. Ale ked ma niekto postavu typu chladnicka, tak to tazko tam najst nejaku extra pritazlivost. Mas 40, si este mlada, tak sa necit ako stara teta.

barborachors
26. aug 2023

Preco to riesia? Lebo su to muzi. A na každom kroku vidia mlade, stihlunke zaby a potom pridu domov a tam…. A ak to nevidia vonku, tak na nete. 40 este nie je vek na zanedbanie sa. Vypovedá to aj vela o sebalaske. Ja ti tu nebudem ťahať med popod nos ale pisem, co vravia moji chlapski kamaráti a moj muz…

ckocka
26. aug 2023

Chceš schudnúť 90 kg? Zbav sa manžela.

mamina7070
26. aug 2023

a co tak mu okomentovat jeho pychu ? je to inak buran

opica_skorica
26. aug 2023

Kolko vazi?

kristinapetronela
26. aug 2023

A on je nízky 120 kilovy chlap nie ?🤦

pinkgirl
26. aug 2023

Veď mu odpovedz, že váhu máš dobrú, akurát žiješ na nesprávnej planéte - na Marse by si vážila menej😁.
Nuž čo dostávaš, to mu aj vráť😉.

sense
26. aug 2023

By som mu povedala ci sa už on videl v zrkadle

viestta
26. aug 2023

Spýtam sa ináč. Ty si so sebou spokojná? Máš sa rada? Máš svoju hrdosť a sebevedomie? Asi vie, že niekde máš slabú "zilku" a na tom si rieši svoje mi draky. Keby si mu vedela oplatiť rovnakou mincou, hneď by sa spamätal. Takto si hojí na tebe svoje ego, lebo vie, že ťa to zranuje. Takže v konečnom dôsledku je to necitlivy zakomplexovaný blb. Popracuj na sebevedomie, potom sa budeš vedieť tým jeho blbinam branit
(4 kg by nezbadal, ani ak by sa snažil, ale zjavne aj ty tie 4 kila furt preberás, tak sa ich chytil. Prestaň hovoriť o kolách, hovor o tom ako sa dobre cítiš vo svojom tele a v novom oblečení, bude musieť hľadať iný dôvod aby si rypol)

mikadooo
26. aug 2023

Ak takisto pribral tak je to fakt somár a presne súhlasím s @sense. Len by som dvihla ironicky obočie a zahlásila "a ty si sa dnes už videl v zrkadle? Či ako to mám chápať? Že slon sa smeje, aha, mucha pribrala???"

sashabb
26. aug 2023

Nerozumiem debate v zmysle "tvoje reči ma zraňujú". Veď jemu o to ide. Tak mu povedz, že to máš na saláme a si spokojná, nech je ticho a stará sa o seba. To, že budeš pred ním fňukať ti vôbec nepomôže.

autor
26. aug 2023

@viestta Pravdu povediac nemám pocit že vyzerám zle, ale tak vieš stále to môže byť lepšie. Sebavedomie mám, ja sa sama sebe páčim 😊 Neviem prečo sa tak chová, ale je to smutné ...

viestta
26. aug 2023

Posli ho s tými rečami do múky. Zakaždým.. Jeho zmeniť nemôžeš, jedine vymeniť, ale to už je iná káva. Zmeniť môžeš len to ako sa k tým rečiam postavíš a ako zareagujes

sara07
26. aug 2023

by som mu pripomenula že má tolko rokov ako ty, a nemladne a xy kg navyše od + xy kg od teba navyše .. kriza stredného veku len škoda že sa ventiluje na tebe

h2
26. aug 2023

Ja by som mu to vrátila rovnakou mincou.
Sex máte? Čo tak ho odmietnuť s tým, že nemáš naňho chuť, lebo je už starý, tučný a nepáči sa ti?

zuzubb007
26. aug 2023

Po pravde je to dost vysoka vaha za mna, ale ak si ty s tym v pohode povedala by som mu svoje, zase ani predtym si nebola sparatko a nepribrala si 20 kil tak za tym je daco ine, my si robime napriklad prdel s muzom, ja mu sama vravim tak uz som sa vyzrala a uz som stara koza ja by som sa neurazila, ale naschval zamakala na sebe

dzulli1980
26. aug 2023

Tak očividne sebavedomie nemáš, keď toto potrebuješ riešiť ... to ho nevieš dať na poriadok? Však mu nastav zrkadlo, nech vidí realitu, žiadne ňu, ňu, ňu zraňuje ma to ... strašne trápni sú niektorí muži, si myslia, že nestarnú, nepriberajú, neplešatejú atď. ... mne zostalo po pôrode pár kíl navyše, muž je už skoro plešatý, obom nám pribudli vrásky ... v živote ani jedného z nás nenapadlo toho druhého takto zhadzovať a ponižovať.

aurora33
26. aug 2023

Namiesto váhy by som riešila tvoju gramatiku.

doriiis
26. aug 2023

Vieš prečo to robí? Lebo mu to dovolíš.To je cele

2006_1211
26. aug 2023

Ak sa mu nepáči tak nech sa nepozerá. Prečo ty by si sa mala snažiť vyzerať po jeho vôli keď ty sa cítiš dobre takto? Kašli na neho. Niesi zas 100 kilová aby ta to málo trápiť. On nech sa stará o seba. Si jeho žena má ta milovat aj keby máš hoľu hlavu a 120kilo a nie frflat ze mas 4kila v pluse bože. Títo muži..

viera
27. aug 2023

Zasmiala som sa...Ja ze napises, ze mas po porode plus 20kg...A ze nie si sama so sebou spokojna....No to nie je tragedia na vysku 168 a 72kg...Pokial ty si sama so sebou spokojna a citis sa tak vnutorne ok, tak daj tvojmu muzickovi precitat ako sa meni po porode telo...(po dvoch, troch...)A ze keby ta MILOVAL tak toto je jedna z poslednych veci co by riesil....A neurazila by som sa. Pokial by som mala co ty a som so sebou spokojna...Skor by som rozmyslala, ze muzik ma nejaky problem, ktory si frustruje na mne..

hugger
27. aug 2023

@mamina7070
Toto radsej nie ak si nechcu doma vytvorit atmosferu vzajomneho zhadzovania sa.

mamina7070
27. aug 2023

@hugger a preco nie nech chlapec pociti vlastnu medicinu on moze ju zhadzovat ? pekne mu nastavit zrkadlo

hugger
27. aug 2023

@mamina7070 a postupne si budu na oci vyhadzovat kazdu kravinu… obaja sklznu do nastavenia ze vlastnu sebahodnotu budu zvysovat ponizovanim toho druheho. Uz len to ze riesi 4 kila je nezmysel.

micusa2222
27. aug 2023

a ty si s ním spokojná ? On je model, bez bruška ?

dadis
27. aug 2023

@barborachors Pokojne nech si ide stary pupkac hladat mladunku stihlunku babu a nie zhadzovat svoju zenu..ze si to kamarati povedia? a kolki z nich taku zenu v 40tke maju? len ti bohatsi, s funkciami, najsebavedomejsi alfasamci a narcisti..a potom nam beznym zenam ostavaju ti normalni muzi alebo nevyrovnani chudaci - ti nevyrovnani maju len zavistlive reci a pocit frustracie, ze nemaju zenu ako z instagramu, drahe auto, dom v dobrej stvrti, dobru poziciu a cokolvek..bola som manzelkou takeho nevyrovnaneho chudaka, takze viem, ze to on si len svoje frustracie vybija a v skutocnosti v tom manzelstve chce ostat, ved co by pupkando robil s narocnou zenou zlakopkou? Za co by jej asi tie nove prsia a kabelku kupil? A ked jeho zena schudne, da si novy uces, vymeni satnik, tak potom by si povuvala tie reci, ze kvoli komu to robi...Ja mam podobnu vahu a nemala som problem si najst muza, ktoremu sa pacim. Ano, muzi miluju ocami, presne preto je ten moj so mnou.

zuzina1988
27. aug 2023

zial “mame to v rodine” ocko a mamka… akurat ze oni su pomaly 60tnici, ale tiez to nie je okej. chyba je na obocj stranach, otec si nieco kompenzuje, ( strata muznosti tam dole ?? ) a mamina naozaj pribrala, ale nie ze 5 kg, ale snad 25kg. a tam uz ide o zdravie. a potom dalsia vec - stanovit tomu druhemu hranice ako sa moze spravat, co uz je za hranicou slusnosti, nie vracat to naspat urazkou, ale s laskou vysvetlit, toto ma zranuje, nerob to alebo odid za stihlejsou ked si ma nevazis.