Manžel nevie, či ma ľúbi.

nikola1110
1. jan 2020

Ahojte, potrebujem si trochu vyliať srdce a počuť aj nejaké nestranné názory, aj keď si myslím že vaša odpoveď bude, ze som od neho mala.davno odist.
Sme spolu 15rokov, z toho 6rokov manželia máme dve krásne zdravé deti 4rocneho syna a ročnú dcérku. V máji keď mala malá 7mesiacov som prišla na to že si píše s kolegyňou, nie pracovné zalezitosti, ako dôvod mi povedal že necíti vo mne oporu. Áno ppzerala.som mu domobilu

nikola1110
autor
1. jan 2020

Správal sa inak v sexe to bolo iné, neskoré príchody domov. Riešili sme to veľmi dlho, tri krát sľúbil že to ukončil a napriek tomu stále pokračoval. Žijeme odvtedy ako brat so sestrou. Neviem sa s ním rozprávať, niekedy mám dní že nemôžem na neho ani pozrieť, opakovane sa kolitomu hadame, vždy to skončí tým že povie ,,a čo sa od vtedy zmenilo? Alebo že vždy sú na vine dvaja je to 50 na 50. Viac krát som sa ho pýtala či má ešte má rád ako ženu alebo ako matku svojich detí, nikdy neodpovedal, minulý týždeň som mu už povedala nech mi povie pravdu že to prijmem ale že to chcem vedieť že čo sa deje, pýtala som sa hoci má ešte ľúbi, povedal že je zo mňa zmätený a a že nevie

nikola1110
autor
1. jan 2020

Som.z toho na nervy, takto do konca života žiť nechcem. Stále niekomu vypisuje, chodí telefonovať von, keď prídem do miestnosti preklikava okna na Pc alebo v mobile, nespava v spálni . Kebyže mám kdetak balím veci a odchadZam aj s deťmi napriek tomu že ho stále po Tom všetkom ľúbim, nedokážem takto existovat

kittykat22
1. jan 2020

@nikola1110 vztah vam upada vdaka rokom a detom. Preco ste mali druhe dieta? Kedy si si vsimla, ze tvoj manzel meni spravanie? Tvoj manzel podla mna uteka, pretoze ho rodina ubija. Co robite spolu ako par? Casto sa stava, ze zena po detoch sa stava matkou - a zabudla ze je aj manzelka a zena. Ako si na tom ty? Robili ste nieco spolocne - dovolenky, vylety, divadla, svadby, plesy? Pravda je, ze ak tvoj manzel bude chciet odist - tak nemozes spravit nic 😕

modrymotyl8
1. jan 2020

@nikola1110 och to je hotová katastrofa :/ je mi to luto

nikola1110
autor
1. jan 2020

Áno uteká z domu, nikdy sme neboli na nejaké zábavy a podobné veci, cez leto sme boli na dovolenke spolu celá rodina, myslela.som že to potom bude ok, porozprávali sme sa snáď o všetkom,všetko si vysvetlili, no napriek tomu to stále pokračuje vypisovanie telefonáty. Mám pocit.ze náš vzťah je v troskach. Všetko bolo v poriadku, mal dobrú prácu, dom sme postavili, druhé dieťa sme obaja chceli

nikola1110
autor
1. jan 2020

@kittykat22 myslím si že s tým sa už nič ani spraviť nedá, brániť mu nebudem ,len chcem od neho počuť pravdu čo sa deje

nikola1110
autor
1. jan 2020

@kittykat22 niekedy mám z neho počuť že.mu to takto vyhovuje, príde domov, má navarené upratané, ako v mamahotely, s deťmi je len keď to jemu vyhovuje a chce, inak im zapne Spievankovo, alebo jednoducho pri nich spí keď ich má strazit

basullinka
1. jan 2020

@nikola1110 nemate babky, ktore by vam postrazili na vikend deti? Podla mna by pre vas bolo naj, dohodnut sa ist niekde na vikend, vypnut sa od sveta (iba aa uistit, ze deti su ok) a venovat sa sebe, rozpravat sa a podobne...

mia37
1. jan 2020

je mi to luto. Kolko mate rokov?

kittykat22
1. jan 2020

@nikola1110 podla mna tvoj manzel nevie co chce. Nevie ci ma zostat alebo odist. Pre neho by bolo idealne mat to aj to, podla toho co pises. Mozno by si na chvilu mohla zabudnut na manzela, a skusila porozmyslat, co chces ty - a ake mas moznosti. Bolo by pre teba mozne ukoncit vztah a zit s detmi? Je to vobec pre teba financne mozne?

sapetka
1. jan 2020

@nikola1110 manzelska poradna? Skuste ju ak chcete zachranit manzelstvo obaja.Zrejme si viac casu venovala detom ako jemu a on bol taky jesitny ze si hladal “butlavu vrbu” co zrejme prerastlo do niecoho viac. Hrozni takito chlapy!

nikola1110
autor
1. jan 2020

@basullinka s mojimi rodičmi som není v kontakte stali sa určite veci...po svadbe boli na nás oduti vnúčatá si ešte a.ni nevideli, absolútny nezáujem, a manželovi rodičia tam sú ďalšie 3 nedospelé deti takže ti majú starosti vyše hlavy,

mia37
1. jan 2020

@basullinka Vikend? a co im to pomoze. Keby chcel tak sa rozprava. On nechce!!! Je to zbabelec. Ona ho neprinuti aby ju mal rad, aby ju miloval.

nikola1110
autor
1. jan 2020

@mia37 manžel má 34 ja 35

basullinka
1. jan 2020

@nikola1110 ani ziadnych kamaratoc, surodencov hocikomu komu verite? Potrebujete odist nachvilku, mozno aspon vever ist na veceru , do kina sami dvaja, porozpravat sa, vyrozpravat si svoje pocity, prist co togho druheho trapi, vidiet to ocami toho druheho a potom, ak bude vola na tom zapracovat

mia37
1. jan 2020

@nikola1110 Ste mlada, nebudte s chlapom, ktory vam nedava lasku. Aj ked vy ho este lubite. Hlavne neostavajte vo vztahu, ktory vam nic nedava. Majte sa rada a chodte svojou cestou pokial ste este mlada.

nikola1110
autor
1. jan 2020

@kittykat22 ja mám z neho tiež ten pocit, užívať si života s nejakou a potom prísť domov . Máme spoločný účet, všetko spoločne. Naposledy som mu povedala že kebyže mám kde ísť s deťmi tak balím kufre a odchadZam preč, ale netuším ako by som to zvládla finančne. A povedala som mu aj to že či je alebo nie je doma stále sa.citim sama

basullinka
1. jan 2020

@mia37 byt na chvilku sami, vyrozpravat si vsrtky svoje pocity bez toho, aby matka sa nemusela venovat detom, alebo aby si mohlo vydiskutovat vsetko, co ich trapi, svoje vzajomne pocity, zistit ci chcu na tom pracovat a ked sa vratia na tom pracovat....jasne, ze jeden vikend nepomoze nieco co sa serka roky, ale moze to byt medznik, kedy sa dohodnu na tom co s tym idu robit. Lebo ked jeden pride unaveny z prace, druhy z domacnosti a musia sa venovt este dalsim xyz veciam, venovat sa detom, nemaju tolko casu a energie ako ked budi sami

basullinka
1. jan 2020

@mia37 a ako sorry to je pristup? Neporozpravat sa a hned to vzdavat? To je zbabelost pre mna vacsia, ako aspon si to vydiskutovat. A ked sa nebude darit to zachranit a clovek vycerpa vsetky moznosti, az vtedy to zabalit

hindakus
1. jan 2020

Zle vychovaný chlap, nevie, čo má a čo je jeho zodpovednosť. Čaká, kým ho žena opustí, potom bude rozprávať, ako sa "s nou nedalo" a už sa teší na randenie bez zodpovednosti, bez starostí o deti, tie si vypožičia raz za čas a bude sa hrat na otecka. A v padesiatke bude hnit na zoznamke a divit sa, ze zostal sam. Alebo si upletie novu rodinku, a bude robit uz len na alimenty plus zakladne veci pre novu rodinu a triast sa,aby aj z toho casom nebolo len platenie alimentov. A lutovat rozpad prvej rodiny. Daj mu toto precitat! To je jeho buducnost.

deti95060810
1. jan 2020

nato že ste spolu toľké roky máte malé deti...
poznáš jeho kolegyňu? myslím tú s ktorou si vypisuje....možno by som hodila s ňou reč....To už by si vedela načisto na čom si...
a čo jeho rodina? Vedia ako žijete s čím si prechádzaš? Moja exšvagrina neváhala a mojim rodičom raz dva porozprávala ako to u nich chodí....

nikola1110
autor
1. jan 2020

@basullinka rozoberali sme to na dovolenke po večeroch, všetko sme si vyrozprávali, že spravíme hrubú čiaru a začneme odznova a napriek tomu pokračoval, keď som mu to vytkla tak padla otázka a čo sa odvtedy zmenilo, ale ja jednoducho nedokážem predstierať že je všetko v poriadku keď vidím ako si vypisujú, telwfonuju, a ešte kopec iných veci

nikola1110
autor
1. jan 2020

@basullinka riešime to už od mája, už som z toho psychicky vycerpana

basullinka
1. jan 2020

@nikola1110 tak to chapem, v tom pripade, ak si skusila ist nanho takto, tak mu navrhni manzelksu poradnu, ak odmietne spytaj sa ho, ci ma zaujem nieco robit s manzelstvom. Ak on sam nebude mat zaujem nieco zmenit, tak vtedy by som ho poslala do riti. Pretoze castokrat je to len o rozhodnuti,.ci chcem nechcem so situaciou nieco riesit. A ak nechce jeden, ten druhy sa moze aj pototo. Ale ty budes mat aspon cisty stit sama pred sebou, ze si urobila vsetko co bolo v tvojich moznostiach

mia37
1. jan 2020

@basullinka No on sa uz nechce s manzelkou rozpravat. On sa chodi rozpravat so svojou kolegynou. Ona ho neprinuti. Je to skoda casu. Raz mu odpustila zacali znova a on stale pokracuje. Nikdy neprinutite nikoho aby vas miloval, ked on sam nechce a vy ho mozte milovat kolko len chcete.

basullinka
1. jan 2020

@mia37 sak samozrejme, lenze aspon ona bude mat cisty stit, ze spravila vsetko co sa dalo a nebude v buducnosti sa k tomu vracat, ci by toto a hento a tamto nepomohlo. S nezaujmom druheho nic nespravi a je to jeho chrapunstvo, ze nemysli na svoju rodinu

nikola1110
autor
1. jan 2020

@deti95060810 s kolegyňou som telefonovala, dokonca aj s jej manželom že nech si robí aj on doma poriadky, že mu všetko priznala že si písali ale že to bolo všetko, ale tie správy hovoria o niečom úplne inom, to povedala aj jej muž . A či sa týka svokrovcov vedia to,keď jej napísal ráno ľúbostnú báseň a našla som to zosypala som sa. Akurát svokra prišla po malého, niekoľko krát mu dohovárali, rozprávali sa s ním,ale to je zbytočne, potom si svoj hnev vybil doma, nie nebije má , ale tie vety čo púšťa z úst. Už som im aj hovorila že nechtov neriesia

basullinka
1. jan 2020

@nikola1110 a ako je to s byvanim? Koho je dom/byt, hypoteka?

nikola1110
autor
1. jan 2020

@deti95060810 áno malé deti, 8rokov sme boli spolu pred, svadbou, ale keď si to spätne pozriem ach strata času, bola som mladá slepá sprostá, to ani nebudem všetko písať čo sa odohrávalo, viem že dnes by som konala inak ale čas sa bohužiaľ nedá vrátiť späť

nikola1110
autor
1. jan 2020

@basullinka ja mám tiež svoje chyby, som introvert, on extrovert, rád rozpráva a je ešte radšej počúvany,. Rozmýšľam vážne nad tým že by sme mali ísť od seba