Manžel nemá žiadne sny

28. júl 2022

Ahojte dievcata, moj manzel (30r, bez deti) mi oznamil, vlastne som ho k tomu aj vyprovokovala, trocha. Ze nema uz ziadne sny alebo iluzie, pretoze nema chut prezivat zivot. Zostala som ako obarena ci dobre pocujem.
Ako toto mam chapat? Co s takymto chlapom? Co mu mam na to povedat? Ako postupovat dalej? K

bajka16
28. júl 2022

Asi nerozumiem? Akože už v nič nedúfa? Neverí? Nemá ciele? Motiváciu? Má na hovno život? Dosť odtrhnuté z kontextu si to sem dala, bez opísania okolností. 🤷🏻‍♀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
28. júl 2022

On to vníma ako problém, alebo ty to vnímaš ako problém? Lebo žena niekedy dokáže byť otázkami tak dotieravá a muž z toho tak znechutený, že zrazu nemá absolútne chuť rozvíjať danú debatu ďalej a v tomto prípade to bola najvhodnejšia odpoveď na ukončenie "krížového výsluchu" 😂. Nechaj ho žiť jeho život len tak, hmm?

hankm
28. júl 2022

Je realista. To co by mozno hypoteticky chcel, snival by o tom, je mozno uplne nerealne (letiet na mars), vie ze je to mimo, neriesi chujoviny. A vsetko ostatne, co si vie splnit, nie su sny, je to obycajna spotreba. Opytam sa, co si chcela od neho pocut? Aj by som si stavil na to, ze si tymto k niecomu smerovala.

slovakboy
28. júl 2022

Asi prechádza ťažším obdobím a keď bilancuje minulosť aj budúcnosť vidí to všetko čierne. Potrebuje nájsť novú motiváciu v niečom možno aj inom. Skúsiť niečo čo neskúsil ešte. Potrebuje mat vôbec sny? Prečo si mysli že ich potrebuje? Nestačí mu len dobrý pekný pocit z toho že je? Že existuje že máte seba navzájom? Kto mu nahovoril že musí mat sny? Áno je dobre sa tešiť na niečo. Napríklad na víkendový výlet niekam v okoli kde ste ešte nikdy neboli. Alebo na dobrý obed s niekym kto je vam príjemný. Alebo na aktivitu ktorá ho poteší. On sa asi cíti nehodný, pretože jeho život nejde podľa jeho predstav. A tie predstavy mu nahovorili okolie. Nech začne jednoduchými vecami a nech neplánuje teraz budúcnosť. To príde neskôr. Najprv nech sa stará o seba a svoje šťastie. Jednoduché a obyčajné. Že som a že mám to čo mám.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborachors
29. júl 2022

toto je taky vykrik bez kontextu... my ho nepozname, nevieme co predchadzalo takemuto vyroku. Inak chlapi dakedy tresnu hovadinu a my to vezmeme uplne inak... muzsko- zensky svet je tazky hehe

autor
30. júl 2022

@mikadooo nebol to ziadny krizovy vysluch. Bolo to len tak medzi recou. On si ho ale zije, ja mu nic nezakazujem. Ma svoju volnost aku chce mat, do nicoho ho nenutim.

autor
30. júl 2022

@hankm ano, smerovala som k buducnosti, aku ma o nej predstavu. Neda sa stale zit stylom, ved nejako to bude. Nieco sa stane alebo nestane.

autor
30. júl 2022

@slovakboy neviem ci potrebuje mat sny. On takto okolie nevnima, to som skor ja co sa tesi z malickosti, s prirody, s toho co vidim okoli seba. V kazdom vylete si najde nieco na co frfle. Myslim ze ma dost rokov na to aby si svoju buducnost uz zacal predstavovat. Alebo ak teda nema planovat svoju budicnost? Do kedy? Ci nikdy?

autor
30. júl 2022

@barborachors uz som pozorovala dlhsie ze nieco nie je v poriadku.

autor
30. júl 2022

@martina1985ba k odbornikovi ho nedostanem, na to je az moc na seba hrdy.

marca12
30. júl 2022

Ja si tiez nepredstavujem svoju buducnost. Ako co si mam predstavovat,ze sedim v dobrom aute,uhanam ulicou ku svojej prepychovej vile a tesit sa z obrazu ako okolo mna sedi krdel deti? Treba zit pritomnost a zivot zit a nie ho presnivat.

danulicek
30. júl 2022

Toto bol vždy kameň úrazu aj medzi mnou a mojim mužom. On naplanovane päťročnice a ja mam k takému niečomu uplny odpor. Zvlášť po zdravotných problémoch, kde naozaj nezáleží na tom, čo bude o mesiac, ale či vobec bude to “o mesiac”.

Ak nemas pocit, že ma depresiu alebo teda nemá naozaj chuť žiť, na co potrebuješ detailnejšie planovat budúcnosť? Alebo teda čo ty od neho očakávaš pod “plánovaním budúcnosti”? Kedy bude dom, väčšie auto a tak? Možno by pomohlo, keby si to trosku priblížila. Lebo takto je asi zbytocne tlačiť ho do toho, že musí nieco planovat, lebo na to podľa teba ma dosť rokov. A nemyslím to zle, len podľa seba súdim, že mna takéto nátlaky úplne desia 🙈 a to nie som človek, čo žije zo dňa na den, mam rôzne plány, ale vždy malé a realne. Žiadne že keď budem mat 40, tak…

slovakboy
30. júl 2022

Tak on si teda zvolil byť nasratý a znudený. Ktovie ako dlho sa mu to tak bude páčiť. Len aby z toho potom vedel vykorčuľovať.

gertrudaosem
30. júl 2022

Ako to máš chápať? To by ti mal on povedať a s ním by si to mala vykomunikovat a rozvinúť debatu. Tu svojho muža
asi nenájdeš, tu sme iba my, také cudzie ženy alebo aj necudzie, so super fantáziou 🤣