Manžel nemá ambície

13. mar 2023

Ahojte, len som sa prišla posťažovať. Môj manžel je už druhý rok PN, čo je samozrejme z mojej strany ok, pretože nie je PN iba tak. Ale.. behom tých dvoch rokov sa mohol vzdelávať, dorobiť si školu, proste niečo.. má učňovské vzdelanie, nemá ambície žiadne. Vraj mu učenie nikdy nešlo, nechce, neviem.. žijeme len z mojich peňazí, ja zarobím okolo 3 tisíc, podnikám, mám VŠ vzdelanie. Je mi z neho trocha smutno. Keď ukončí PN, pôjde znova niekde pracovať, kde zarobí možno o polovicu menej ako ja. Chcela som, aby sme sa mali dobre, ale nielen vďaka mne. Inak je to úžasný chlap.. vyplakaná 😁..

zorkahorka
13. mar 2023

Ak muz zarobi 1500 eur, to je malo? 😲 ak to zarobi navyse v praci, ktoru ma rad, tak preco nie? Cim sa zivi manzel?
Mimochodom - 1500 eur moze zarobit aj clovek s VS 😉

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. mar 2023

@zorkahorka práveže nemá tú prácu rád, nie je tam šťastný. Áno, je to celkom dosť, len výdavky (hypo, Energie, odvody atď) máme 1400 eur. Ja verím tomu, že keď bude znova pracovať, bude to lepšie, no teraz je to také, že človek si nemôže moc vyhadzovať z kopýtka. A to nemám na mysli dovolenky v exotike.

dskjhfdlkdjhl
13. mar 2023

No, ale uz pred svadbou si snad vedela, ake ma vzdelanie a neverim, ze mal predtym nejake ambicie a zrazu nema.

zojazoja
13. mar 2023

Nehnevaj sa na mňa prosím...ale takto ohovárať svojho muža na nete..strašne sa mi takéto veci nepáčia. Vieš s kým si chodila, vieš koho si si brala...manzelstvo=tolerancia.

autor
13. mar 2023

@deti95060810 nie o vzdelanie vôbec nejde. Len dnes poznamenal, keďže budem PaedDr. , že sa pri mne cíti nie dobre, že mám doma debila. Nikdy som mu nedala nič pocítiť. Aj doma to bolo tak, že ocino Učňovka a mamina inžinierka, s tým problém nemám. Len ma zaskočilo, že sa bude cítiť blbo, pričom nemá on sám žiadnu ambíciu vzdelania. Že on nechápe tých karieristov a šplhúňov. Tak som mu vysvetlila, že je to ale preto, že chcú, aby sa rodina mala lepšie.

autor
13. mar 2023

@zojazoja no naopak, on ambície mal, chcel si veľmi založiť stavebnú firmu, čo by pomohlo aj mojej firme, no žiaľ, nič sa nechce, nič sa nedá..nie je to ohováranie, pretože netušís o koho ide a to čo píšem sem, je pravda a vie to aj on 😊

zojazoja
13. mar 2023

Každý tvoj príspevok je zase o inom. Pôvodný prispevok bol úplne o niečom inom.

autor
13. mar 2023

@zojazoja ako o inom? Píšem stále o svojom mužovi, pôvodný je o súčasnom stave a píšem aj o minulosti.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
20erika07
13. mar 2023

No, ani moj muz nema ambicie, ma ucnovku, zaraba menej ako ja,frfle na svoju robotu, neznasa ju a pohodička ,postazuje si raz za cas a zijeme dalej spokojne. On sa v zivote namakal velmi vela, telo zhumpľovane, od rodiny by neodišiel za pracou nikdy, isiel by aj do nasej firmy pracovat ale na ucenie nie je, radsej bude manualne drieť tak smola,mne neprekaza jeho nizsi plat, hlavne ze mame spolu dostatok, dve zdrave deti ,ja take veci neriesim ci ma on ambicie, je to jeho volba, pokial nejak netrpime vsetci, ani sa tym nezatazujem, popravde ma to ani nenapadlo zamyslieť sa nad tym tak ako ty.

zojazoja
13. mar 2023

@lucas1981 🫡🤭🤗 asi tak😆

autor
13. mar 2023

@lucas1981 no neboj sa, tie peniaze nám z neba nepadajú. Žiaľ si to pekne odmakam a to mám na mysli denne 12 - 15 hodín za Pc, kde mi už ide hlava vybuchnúť..

zojazoja
13. mar 2023

@autor tak mame ešte počkať tak hodinku? A potom komentovať?

autor
13. mar 2023

@zojazoja ja len nerozumiem, kde píšem o inom..

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. mar 2023

@20erika07 tiež som nefrflala, kým sa to dalo, len ma dnes zaskočil, že sa pri mne cíti menejcenny ale nemá chuť s tým robiť nič..

autor
13. mar 2023

@lucas1981 absolútne som to nemyslela tak, ako to vyznelo. Zhadzovať nechcem nikoho preboha.. prišla som sa vystazovat.. ja som vďaka tomu, že som mlčala a nikde sa nesťažovala, bola len ticho dostala panicku poruchu a tiež to s ňou sranda nie je 🙂

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zojazoja
13. mar 2023

@lucas1981 rozumiem, vykonam😉

gabriela2952
13. mar 2023

Možno mu to učenie naozaj nejde.
Koľko má rokov? Ja som zo školy odišla v 18 s tým ze načo mi to je. V 23 som si to dorabala a bola to teda makačka, naučiť sa takú haldu učiva za tak krátky čas. Tiež som niektoré predmety urobila len tak tak na 4. On by musel robiť komplet všetky predmety keďže by musel dorabat maturitu, a nieje to pre každého, kto je dlho zo školy.
Nie každý je stvorený na nejaké tituly 🙂

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. mar 2023

Pane bože.. mne je fakt do plaču, to vážne tak závidite? Ak by som nenapísala to, čo som napísala, neboli by ste v obraze o čom vlastne píšem..

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
13. mar 2023

Kto Ti zavidi?

zojazoja
13. mar 2023

@lucas1981 😆a nebojme sa umierat😃

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. mar 2023

@lucas1981 dva roky ťahám na úkor svojho zdravia, aby sme prežili.. každý mesiac sa niečo pokazilo, minulý rok sme dochovali môjho ocina s rakovinou u nás, kedy som aj robila, aj utierala zadok a zadusala sa revom vlastného otca od bolesti, nikdy som nič nemala zadarmo, na všetko som sa v živote nadrela a áno, som na výsmech vďaka tomu, že netriem biedu a nechodím nariekať ako väčšina, že robí vo fabrike za 700 eur a nemajú za čo kúpiť svojim deťom nové topánky.. fakt na smiech..

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz