Poraďte prosím ako na môjho manžela. V poslednej dobe sa so mnou vobec nemá potrebu rozprávať. Iba nutné veci, nič navyše, ide mi to na nervy a cítim ze náš vzťah už nie je to co predtým, je úplne nudný, žiadna radosť zo života, potom som taká ak ja, keď stretnem kamarátku a idem z domu tak sa pýta čo som taká smutná. (Prenesie to aj na mňa) Minule sme boli na oslave a držal sa bokom od všetkých až som sa cítila trápne aj za neho, večer aj príde za mnou, že by sme čosi, ale nič nepovie len čaká čo sa bude diať, hrozné, už som mu aj vravela veľakrát že čo je taký oničom, ale nikam to nevedie. Všetko doma robím ja, naháňam sa, varím, okolo deti behám a ešte aj musím vymýšľať kam pôjdeme von s deťmi von lebo on nevie. Ako to vidíte vy?
Mozno by nezaskodilo, ak by ste prehodili tych x povinnosti aj na neho. Lebo o chvilu budete mat toho celeho plne kecky. A s nim sa narovinu pozhovarat co sa deje. Ved nie je male dieta a ste spolu uz nejaky cas. Nevidim dovod, ze by Vam nepovedal co je s nim, priapadne, ze nevie preco sa tak citi. Mozno ho poslat k terapeutovi. Ale musite mysliet aj na seba, pretoze to, ze ste nestastna a na vsetko sama je pre Vas velmi zla situacia a neudrzatelna dlhodobo.
depresia?