Zdravím zienky chcem sa spytat ked som ja bola cely minulý rok na RD manzel si hcel na mna uplatnit vratenie daní dali sme všetky papiere ale peniaze na mna nedostal len daňový bonus na dceru.. Neviete kde moze byt zadrhel?
@tamialexis Co si bola zvyšných 8mesiacov?
Koľko odviedol na dani?
@tamialexis Ak si bola registrovaná na UPSVaR tak ak odviedol na dani dost tak mu mali vrátiť cca 748Eur. Ma RZ?
@tamialexis A akoze netuší-sis. Ma to mesačne na vyplatnej paske, ak ziadal o RZ tak uvedene v RZ.
@lubi215 mas tu uvedene 5 rocne dieta to si bola na RD?
@lubi215 ak si bola na nepl.RP, nema si co na teba uplatnit 🤷♀️
@veronikaszabova niektore by si uplatnili aj na papagaja keby sa dalo.
tak zienky moj muz na mna nedostal preto lebo mu tety z práce ktore to maju na starosti stratili papiere..dnes sa priznali..ospravedlnoali..ze peniaze poslu ale nanovo musime dolozit vsetky doklady,,upsvar, sobasny list soc. poistovna atd 👏
Heh no pekne teda ale tak môžte byť podľa mňa radi, že sa tetušky priznali a snažia sa ako tak o nápravu. Takže koruny dostanete a to je to najdôležitejšie
@elisa1910 Komu ste dali doklady? Ziadal o RZ zamestnavatela ci si sam podával DP? Uviedol v žiadosti o RZ ze si uplatnuje NCZD na manželku? Boli mu vôbec odvádzane nejake daňové preddavky? Ma uz RZ od zamestnávateľa ci DP-tam ma uvedené kolko mu maju vratit ak vôbec nieco.