Ahojte, sme manželmi už tri roky,pozname sa 10 rokov. Počas nášho "chodenia" sme sex mali max 2 krat do mesiaca, keďže môj partner pracoval na týždňovky a videli sme sa len cez víkend. Tešila som sa že keď sa vezmeme a budeme tráviť celé víkendy spolu, že budeme mať sex častejšie, no veľmi som sa mýlila.Dokonca po našej svadbe sme mali náš prvý manželský sex až po 2 mesiacoch. Ale postupom casu som si zvykla a hovorim si ze aspon niekedy.Manzel podstupil pred dvomi rokmi nieco ako zvacsenie uzdicky, cely zakrok bom bez problemov no po 4 dnoch sa mu potrhali stichy a za ziva mu to sili,takze nic prijemne.Teraz ma iny problem na ktory mu dal urolog masticky- dlhodobe liecenie.Ked na vrhnem sex tak sa k ničomu stale nema.Naposledy sme sa milovali v Januari a to uz mi pride ako dost dlha doba.Deti nemame aj ked on ich strasne chce ale ja nie, tiez mam nejake problemy a navyse ked nemam dostatok sexualneho zivota tak po detoch zatial netuzim.Snazim sa s nim o tom hovorit ze preco so mnou nechce sex,ci ho uz nepritahujem,ci tuzi po inej a podobne.On dobre vie co ja od svojho partnera ocakavam,neustale mu to hovorim ze rada by som bola ja ta ktora je zvadzana a nie ze ja budem stale nieco iniciovat ale aj tak nic.Ked poviem ze chcem sex tak povie dobre ale nic sa nedeje a ked uz aj akoze zacne on,tak ja poviem ze nechcem lebo je to podla mna z jeho strany silene.Uz mna nebavi cele dni premyslat kde je chyba a ponizovat sa pred nim.Viem ze ma má strasne rad,je pozorny zniesol by mi aj modre z neba no proste ten posraty sex mi chyba.Zazili ste niekto nieco podobne?Viete poradit?
Ja chcem-takbon nie, keď začne on-tak ja nie a prečo je to tak? Lebo z oboch strán je to silné. Obaja máte fyzické problémy - on ak mal operáciu a šitie bolestivé je možné že má bolesti, necíti fyzickou tak ako by chcel atď. Skúsiť jedine sexuológ spoločne prípadne zistiť či on nemá bolesti pri sexe...veď komu sa chce keď ma bolesti obzvlášť na sexuálnych organoch
Tie jeho zazracne masticky su len vyhovorka...zena je porode rozdriapana na 10 stehov a po mesiaci nema problem sexovat...chlapi su padavky..
A bud ho to s tebou nebavi alebo ho nevzrusujes...
a ak on chce, tak naco mas komentare ze nasilu?..
Ste v bludnom kruhu..ak by ste deti mali on by chcel a ty nie...
Keď tak veľmi chce deti ako ich chce spraviť? Radšej si s ním sadni a pri poháriku vína sa s ním porozprávaj úprimne čo ťa trápi ako to celé vidíš ty a dohodnúť sa ako ďalej. Diskusia na MK ti nepomôže len ty vieš aký mate vzťah. Veľa šťastia a čím skôr rodinku 🙂
Tak podla mna to je silene ked sama navrhnem: nejdeme sa milovat?Ked vidim ze za 8 mesiacov sa sam k tomu nema 😟
@gir Tych rozhovorov boli neskutocne vela a nikam to neviedlo.Viem ze tu na MK sa mi nepomoze ale predsa len som chcela vediet ci si niektora z Vas niecim takymto presla.
@krovka123789 A on ti k tomu čo povedal?
@krovka123789 tak mu to nehovor, začni.. vínko.. a ideme.. to nie je ponižovanie. Ste rovnocenni partneri. A ked začne on tak buď rada. A vo jed to je na silu? Tebe sa tiež vždy variť nechcee a varis lebo musíš.. tak vypni koňa daj si sprchu a šup šup na to
@krovka123789 Tvoj muž má nejaký vážny problém, ktorý, ak sa nebude riešiť, skôr či neskôr rozvráti vaše manželstvo. Ak mu na tebe záleží, mal by hneď kontaktovať sexuológa.
@krovka123789 ked sa k ničomu nema a nevadí mu to,tak ja by som dnes zahlasila"neviem ako ty,ale ja sex dnes budem mat"obliekla by som sa a hajde von na kofolu,nech porozmýsla
@krovka123789 mali by ste navstivit sexuologa, tu ti nikto odborne neporadi. A rady typu "dnes budem mat sex, oblec sa a chod na kofolu" su trapne a vas problem nevyriesia. Drzim palce.
@krovka123789 No ked ste mali sex počas chodenia 2krát mesačne, nechápem, prečo si čakala, že po svadbe sa to zmení. To, že pracoval na týždnovky je tiež len výhovorka. Ved ste mohli už vtedy presexovať celý víkend. Tvoj partner asi proste nie je veľmi sexuchtivý alebo má nejaký zdravotný problém. Bud to chce a bude riešiť a ak to riešiť odmieta, tak ja by som sa rozviedla. Deti nemáte, nič vás spolu nedrží. Ty si mladá baba a celý život sa trápiť bez sexu, no teda nič moc.
@krovka123789 mozno,ze pre tie jejo zdav problemy.nema taku potechu zo sexu a preto sa mu vyhyba. Skus sa jo otvorene opytat preco sa sexu vyhyba.donut jo k tomu aby ti povedal pravdu na to mas narok a mal by ti ju povedat.inak ta vodi za nos. Urcite to musi byt aj jemu neprijemne ale trvaj na tom aby si sa dozvedela pricinu odmietania sexu.
A potom sexuolog.mma mozno to nikdy nebude lepsie a s tym by si mala ratat.ze to nebude lepsie.lebo vekom sa to len zhorsuje.
@krovka123789 a čo z tých neskutočných rozhovorom vlastne vyplynulo? Ze prečo nechce? Zdravy chlap plny testosteronu mal dobrovolne sex v januari??? Je september....tvoj muz naozaj nie je normalny. Bud ma dajaku traumu koli tej operacii alebo je gej...alebo neviem čo. A presne ako pisu vyššie bud to začne naozaj odborne riešit alebo sa poobzeráš inde...deti nemate, čo sa budeš cely zivot takto trapit?
POvedz mu ze chces dieta a nech sa cini... a uvidis 🙂 U nas je to podobne, s tym ze moj partner je nazoru ze sex je iba na plodenie deti a ked ich nechcem tak nic.. :D Osobne si myslim, ze hormonalny problem je v tom, a zvyk.. proste to nepotrebuje.. a casom je to horsie, na zaciatku raz za tyzdne, raz/dva razi do mesiaca, potom aj menej a teraz nic... ako sa to da zvratit netusim, podla mna nijak, natlakom to rpestane aj teba bavit. Mna prestalo, nebudem ho predsa nahanat.. detto je uzavrety co sa takychto tem tyka (vychova) a teda rec s nim o tom nie je.. prinajlepsom sa urazi, pri najhorsom zacne vinu zvalovat na inych, na mna, na to ze nema cas, zacne urazat mna atd... no nema to vyznam :D
@simca06022011 teba chlap doma uráža ked sa s ním baviš o sexe? či som zle pochopila?
@dominika6 sak svoj nezaujem a neochotu niečo s tým urobit musi na niekoho zvalit nie?? a on nema čas na take sprostosti ako sex...ved treba doma varit, upratovat....ako ja by som mu vajčiska pricvikla...
Ved nema s nim deti no na kieho pána s nim je??? To je inak taky super???
Sex na plodenie deti.....ja som si myslela, ze to je len nazor starých babiek z kostola...
@sardinka336 no neviem či som dobre pochopila,chcela by som odpoved ...
lebo ak by som toto ja mužovi povedala,že ako sa opovažuje hovoriť o sexe len tak benevolentne,bez cieľa splodiť potomka,tak by som mala do hodiny zbalenú igelitku pri dverách...a asi aj opačne...
Ak to bolo aj predtym raz za 2 mesiace myslim ze problem bude niekde inde. uplne ... pritahuju ho vobec zeny vseobecne? lebo dobre pochopim dlhorocnym vztahom chorobou sa to da vysvetlit , ale v zaciatkoch vztahu? ved vacsina parov to robia x krat denne alebo cez vikend su cely v posteli. nic v zlom ale bude tam niekde inde chyba.
@dominika6 no ked zacne chybu hladat inde ako v nom, tak veru mna urazaju jeho reci o tom ze je to nebodaj moja chyba atd... ak to pre niekoho nie je urazka, tak pre mna veru hej :D
Inak ja som so vsimla ze takto to funguje aj u nich doma, proste on podla mna nevidel v zivote rodicov bozkavat sa a o sexe ani rec nemoze byt.. u nas je to uplne normalna vec v rodine, mama nema problem prist a povedat, ze otcovi harasi sexualne v poslednej dobe, zasemejeme sa a hotovo.. pre mojho chlapa je to uplne nepredstavitelne a nepochopitelne, nechutne.. :D
@sardinka336 no nie :D nie len babiciek :DDD
@sardinka336 nie je nazor len starych babiciek, ja poznam jedneho 35 rocneho maju 2 deti a ked som mu povedala raz ze teda som mala vecer manzelske povinnosti tak mi povedal ze fuj nehanbis sa? no ja som myslela ze sranduje. a potom ja jemu raz ze je chory a ja ze nech sa vypoti s manzelkou a on na to ze oni uz nechcu mat deti takze oni spia oddelene ... on s jednym dietatom a ona s druhym od kedy sa narodili.
@simca06022011 no ved práve že je to urážka,preto sa pýtam či som dobre pochopila..ty máš ten istý problém s tým že on odvodňuje fyzický kontakt s obnaženým telom,vykonávajúc akt, ako smrteľný hriech? 🙂
@dominika6 :D smrtelny hriech nie, ale vyhovorka je to vyborna 🙂 keby bol taky nabozny tak by sa uz skvaril v pekle, nakolko ani nie sme manzelia a nielenze spolu zijeme 12+rokov ale mame aj dceru :D neodpustitelna vec 🙂) Najlepsie je ked zacne robit psie oci, ze on chce este syna, tak sa ho pytam ci vie ako sa to este robi :D
@6326eva no kam tento svet speje :/
@krovka123789 Zabudla som dodat ze kym ma naordinovane masticky tak mi tvrdi ze mu lekar povedal ze aby nemal ziadny sex,co sa mi teda nechce verit, ale keby to aj tak bolo tak fajn tolerujem to,ale viem ze nas sexualny zivot aj pred tym bol na bode mrazu.