Manžel nechce chodiť von

18. sep 2023

Mal incident so susedom a zobral si do hlavy že nechce nikoho vidieť, je znechutený z ľudí a preto nechce chodiť von.
Na ulicu ani na dvor, nikam. Áno deti nezoberie von, všetko ostáva na mne.
Dohováram mu, hovorím mu nech aspoň s deťmi ide von na chvíľu. Ale nie nechce. Má reči že chce odtiaľto odísť že neznáša týchto ľudí.
Neviem čo s ním.

taminka1986
18. sep 2023

😅a to akoze chce cely zvysok zivota stravit v zavrety v dome? A co do prace? Zaujimave😏🤷

autor
18. sep 2023

@taminka1986 Do práce chodí normálne

pribinak
18. sep 2023

Tak potom pekne manipuluje. Robí len to čo mu vyhovuje

andrejkap123
18. sep 2023

Do práce chodi lebo musi. Podla mna psychicke problemy z toho ze sa so susedom pohadal. Tiez sme mali problem susedsky a bolo mi protivne chodit na vlastnu zahradu lebo sa pocujeme. Ja ho chapem… preto jovorim ze ma depresiu z toho. Sla by som k doktorovi s tým ale neviem ci bude on chciet

dadis
18. sep 2023

Uz si tu pisala ohladom tej hadky so susedmi? Povedome mi to je..

autor
18. sep 2023

@andrejkap123 Keď sa stane že je náhodou na dvore alebo v záhrade, stále pozerá či ho niekto neuvidí zo susedov a keď počuje ich hlas hneď uteká dovnútra, že on necgce vidieť sprostých ľudí.

anjelicek26
18. sep 2023

Toto je neliecena dlhodoba depresia, ked to clovek zaziera do seba... robi len absolutne najnutnejsie veci, uzatvara sa pred svetom... bez psychologa sa tu podla mna nepohnete a to on musi chciet...

moonlight1210
18. sep 2023

@dadis presne na tuto diskusiu som si spomenula.
Ak je to ten isty muz, tak toto uz je minimalne na psychologa.

luccija
18. sep 2023

To sa chce izolovať a prestať žiť kvôli susedovi?
Týmto mu dáva najavo, že vyhral.Deti môže zobrať do auta a ísť s nimi niekam inam.Mal by ísť k psychológovi nie je to normalne

ptvw
18. sep 2023

Ohľadom toho ze vás bije ak to bola tvoja diskusia by som žiadala verejné ospravedlnenie ved to co je také dristy si vymýšľať? Ved urobil z neho tyrana a násilníka co mlati ženu a deti 😲

marsmykkok
18. sep 2023

Ono tieto susedské spory ak tam dôjde aj k nadávkam, napadnutiu sú už väčšinou navždy kým jeden alebo druhý sa neodsťahuje. Nervy pretečú každému, to sa dá ospravedlniť aj susedovi aj manželovi. Ale že si vymyslel že ťa bije je dôkaz toho, že sused je riadny manipulator a bude intrigovať vždy. Je to ťažké odísť kvôli blbcovi odvedla, ale ak máte možnosť, za kľudný život to stojí.

svokrinjazykmonika
18. sep 2023

Prečítala som si obe diskusie a dospela som k záveru že buď má manžel psychické problémy/depresie, alebo je to len slaboch a sráč. Ja sa prikláňam k tomu druhému, ale tak ty musíš vedieť čo skôr.

zuzpar
18. sep 2023

No toto myslim, ze nebude jednoduche ho z toho dostat, to treba pomoc, len najhorsie na tom je, ze pokial ju on sam nevyhlada, nebude chciet, tak sa to nikam nepohne.