Myslíte si,že je to normalne,ze manžel potom čo má podvádzal chodí stále na pokec?Nvm co si mam o tom myslieť,píše si len s babami alebo znovu flirtuje?Ak sa ho to opýtam,tak na mňa vyskočí,že ho kontrolujem a ze keď mu neverím,že sa máme rozviesť.Som trosku mimo,neviem či je to bežné,že ľudia si píšu s cudzími ak sú v manželstve,myslela som si,že takéto veci patria iba pre slobodných.Asi som staromodna...No potom ako som prišla nato,že mal aferky a flirty s inými cez správy,tak mi je to divné,že v tom pokračuje?Alebo ide len o bežnú komunikáciu.Co si o tom myslite?Sľúbil mi,že to uz nespravi,lebo vie,žeby som odisla,ale dnes som zistila ze stále chodí na pokec
@janulka098 o čom by sa ženatý muž mohol baviť so ženami na pokeci?
lebo vie,že neodídeš....tak ho prekvap ....toto sa neskončí nikdy...
o beznych veciach si clovek nechodi pisat na pokec - silne pochybujem, ze si tam pise s chlapmi aky bol dobry futbal a ze cez vikend treba kosit 🤷♀️
@janulka098 skús sa prihlásiť na pokec aj ty a uvidis aké slabomyselne správy ti budú chodiť. Samozrejme, že tam nie je len tak a ty od neho nevieš odísť, on to vie a zneužíva to.
Tak na pokec sa chodí len kvôli 1 veci - baby/chalani a sex
Nič iné
Takze treba prijať realitu a poslať hentoho do riti
@janulka098 manzel ta zhadzuje a ponizuje pretoze vie, ze mas pravdu. Samozrejme ze si tam nechodi len tak vypisovat. Skus sa prihlasit na pokec a zostan tam 10 minut a uvidis ake spravy ti budu chodit. Je to sexisticke obludarium. Tvoj muz ta podvadzal a bud ta podvadza aj teraz alebo planuje. S tym rozvodom to nebude uplne mimo temu. Mozno by si si mala nechat nejake spravy, fotky alebo dokazy ze tam je tento problem keby prislo pri rozvode na lamanie chleba.
Niesi staromodna, si normalna a tvoj muz je debil.
@janulka098 zaloz si nick aj ty a oslov ho... a uvidis co si pise...
@lienka.7 a este idealne s fotkou nejakej sexy micky.
@kittykat22 zase to nemusi prehanat 😁
Ja som takto nachytala 2 mojich ex... uplne normalne 👌👌👌
Na pokec este dnes niekto chodi? To som myslela, ze dnes su uz ine vychytavky. Pokec fical za mojich detskych cias a to je uz hooodne davno.
@lienka.7 moj ex si tam tiez nasiel zensku a zacal sa s nou stretavat. Po 3 vodkach mi dokonca povedal kde byva a na ktoru stranu ma okna otocene. Takze to bola nasla posledna party. Hlavne ta ohrana veta "ja som ju NIKDY nestretol" Debil.
Ja som videla za minuly mesiac minimalne 4 manzelov mojich "stastne" vydatych kamaratok na Tinderi. Ten jeden bol cerstvo po svadbe s malym babom.
no ano je to normalne, lebo vie, ze sa mu to prepecie ako uz aj predtym. Slubil to len tak do vzduchu aby si mu dala pokoj. Muz, ktory svoju zenu miluje, nepotrebuje chodit na pokec, ale venuje sa polovicke. Podla toho, co pises, ani neplanuje svoje pokecove diskusie ukoncit. Fakt by si odisla ako pises?
Tak ako kecáš ty o odchode, tak kecá on o pokeci.
@janulka098 joj zienka, pohladaj svoju hrdost. Pisal si so zenami pred svadbou? Pise si aj teraz. Ma ta na salame lebo si mysli, ze neodides.
Tak prekvap ho, debila..
@janinah Ja som aj odisla s dcérou,odsťahovala som sa,no silno ma prosil,aby som sa vrátila,že začneme od znova,že už to viac krát neurobí
@janulka098 A vidíš urobil to zas, čiže kecal..... je len na tebe, či budeš znova kecať aj ty alebo nie. Držím palce, aby si sa rozhodla správne.
Keby tam chodil len kvôli emailu, no ok. Ale vykecávať na zoznamke pravdepodobne o ničom, je už trochu cez. Hobby? Voľný čas by mohol tráviť aj zmysluplnejšie.
@liusa82 no to je zaujímavé. Tiež si tam chodím prečítať emaily tak raz za dva týždne, nemám tam foto a veru nikto mi RP nevypisuje🤷♀️
@janulka098 nie je to ok .... má sa baviť s tebou
@janinka007 asi tam máš nudný nick 😂
@janinka007 ale ja rozkliknem rp a potom ťa to hned dá do miestnosti iba rp.Ked na rpčku neklikneš tak si len ako prihlásená asi preto
na pokec už dnes nikto príčetný nechodí, asi bude jeden z tých dezolátov a blbcov čo tam chodia :D ... alebo vypisuje úchylnosti ženským nickom :D
@rawmamka necitala som mu správy na pokeci,nvm o com si teraz píše,či len ako kamoš alebo flirty.No myslím si svoje,len ma zaujíma,či aj iný muži flirtuju cez net so ženami ale nikdy sa s nimi nestretne,len si chce dokázať,že je stále atraktívny.On ma na všetko odpoveď,tak ze ak by som sa ho pýtala,čo tam robí,jeho odpoveď by bola,že je to normalne si písať s ľuďmi.Pravdu by mi nikdy nepovedal,radšej bude klamať,a ja potom musím pátrať za pravdou.Ma veľké ego a potrebuje si stále niečo dokazovať.Ak by šlo len o nezáväzný flirt a pokec,myslis si ze je to ok? Ze to robia aj iný a všetko je v poriadku,že je verný? Momentálne mu neverím,ale tiež nechcem vyvolávať zas hádky,ak by šlo fakticky len o pokec bez sexuálneho podtónu
@janulka098 Ja poznám vela chlapov čo sú dlhodobo zadani a chodia na pokec takže nie si výnimka.Chodil tam aj mojej sesternici muž a to su už spolu od ich 17 tich rokov a ani nechci vedieť čo tam mal popísane a čo hladal.Tiež susedin frajer tak isto sú spolu už hrozne dlho.Hned jak odišla na intrák už sa prihlasoval do miestnosti pod perinkou atd.Sliedila som takže viem mali tam dokonca aj foto.Ja si myslim že sa nudia kto vie či sa aj ozaj s nejakou stretli.Ale aj tak by sa to nemalo stávať.To je jasné
@komplikovana No budem to sledovať a uvidíme co z toho bude,nechcem robiť náhle rozhodnutia.Ja som s dcerou odisla keď som prišla nato,že mal aférky s inými.Citala som správy v mobile,keď ze správu nechal otvorenú a už ďaleka som videla srdce a pusinky.Medzi nami sa to nejak pokazilo a preto vyhľadával inde to co doma nemal.Ja som sa venovala dcére lebo je malička a on šiel tak trosku bokom.No chybu som si priznala a chcela to napravit,no nedalo mi to co spravil.Odstahovala som sa na pár dní,mala som zbalené všetky veci,len ze zmenil názor,ze chce to všetko dat do poriadku a sľúbil aj mne aj rodičom ze už nikdy nespravi takú hlúposť ze chce začať od znova.A tak už som naspäť doma asi 2mes..No dnes má napadlo ci naahodou on není na pokeci.Neprekvapilo ma to,posledný krát online bol v sobotu keď sme boli spolu doma.Oci mam otvorené,ak prídem nato,že to znovu robí tak idem prec a už sa nevrátim
@janulka098 Nie je to normálne. Citis spravne, ze je nieco zle. 🙂