Ahojte, potrebujem sa niekomu v kecať, tak to urobím sem. Dnes mi prišiel pozitívny výsledok na koronu. Takže som v karantene. Aj s deťmi dvomi. Obaja do 2 rokov. Manželovi keď som zavolala tak povedal ze ani nepríde domov z roboty aby nemusel byť v karantene a tak šiel do brata. A ja nevládzem vôbec nič. A on mi ešte povie aby som si cez deň poslala. Pri dvoch malých sa nemám kedy najesť. Bože cítim sa hrozne. Toľko môj vylev
Keď som prečítala nadpis témy tak som si povedala: aj môj! 😁 ale vážne no je to tak len jemu aby "dobre" bolo a ako sa zariadim ja so synom tak to ho netrápi. Niekedy mám pocit, že je až neskutočný sebec...
Nie som žiadna citlivka, ale toto by som brala ako podraz... Sama s malickymi deťmi a chorá... Asi by som ho požiadala, nech bud príde domov, alebo nech tam zostane už nastálo...
@hindakus karantena začala len dnes takže nákup treba nebolo a povedal ze večer mi zavolá. Aj zavolal ale malý mi začal plakať a začal mi vravieť do mobilu že on ma nepočuje keď malý plače tak som ho zrušila a odvtedy už nezavolal.
@mirkava no lenže pred Vianocami keď bol v karantene on tak som sa starala o neho ako o babatko
Fuuu, tak to je sila. ☹️ Normalny clovek sa chce starat o rodinu a neizoluje sa podla mna.
@11mirka22 ved mu to aj poviem, ak zavolá teda. Ak nie tak ráno ho budú veci pri dverách cakat
Tak by som mu nabalila 2 deti aby neboli v ohrozeni a ty si uzivaj volny bejvak 10 dni 😂
Úprimne, keby toto urobil môj muž, "nerozdýchala" by som to, strašný cirkus by som narobila ... toto je "v dobrom aj v zlom"? "V zdraví aj v chorobe"? ... v podstate sa na Teba "vysral", keď ho potrebuješ ... za mňa kus slaboch, prepáč.
@missdiva on sa vyhovára že ma hrozne veľa prace a nemôže byť doma teraz
chapala by som to iba ak by ste boli na tom financne naozaj zle, ze vas ta jeho karantena (vypadok z prace) existencne ohrozi, ale ak mate nejaku rezervu tak nie.
Áno je to osd neho hrozne sebecké. On u brata nohy vyložené a ty biedak chorá s dvoma deťmi. Asi by som praskla od nervov.
Mi rozum neberie…ty si sa starala a on sa odpratal k bratovi?
Fakt Vďaka Bohu za môjho manžela
K veci ja by som sa asi rozplakala že má v Tom nechal samú
@vanda323 a komu budem plakat? Deťom na pleciach? Ani mam chuť plakať kričať ale kde a na koho.
Premýšľam čo ti napísať tak aby som bola slušná a neporušila pravidlá, ale nejako nič nenachádzam. Snažím sa ho pochopiť a hľadať rozumné vysvetlenie, ale nič nenachádzam. Vôbec nič!!!!!! Izolovať sa je jedna vec a vy.....ť sa na manželku s deťmi je druhá vec.
Vážne by som prehodnotila prístup k nemu... Ak by ma nechal v takejto situácii samú, viac by som mu neoprala, nenavarila, ani čaj... Začala by som sa starať iba sama o seba a o deti. Naozaj vážny dôvod by musel mať, aby som mu toto odpustila.
By som mu napísala sms že ďakujem že mi to takto pekne opláca, že som sa o neho starala kým ležal s koronou, že aspoň viem ako sa zariadim do budúcna pri jeho chorobách.
Chápem, juj ľúto mi je za teba 😪
Teraz už len musíš zvládnuť situáciu a potom si objednať pekne dráhy darček na manželovo meno
Toto by mi ublížilo. Sľubovali ste si v dobrom aj v zlom. Má byť doma a pomáhať ti s deťmi, aby si mohla oddychovať a nezhoršil sa ti stav. Ja som bola tiež tá, ktorá domov doniesla covid a priateľ trval na tom, aby som spala pri ňom, aby mi mohol v noci kontrolovať teplotu. On vedel, že ten covid tak či tak dostane tiež, len sa to snažil oddialiť, aby nás to nepoložilo naraz a mohli sme sa o seba postarať.
Normálne by bolo,keby si deti vzal so sebou,keďže ty si chorá a máš čo robiť so sebou..Takže mu pekne zavolaj nech si po nich pride
Pre mňa by toto bol game over. To nie je, že urobí chybu chlap...to je vada elementárneho charakteru a brutálne zrkadlo toho, ako si ťa váži.
@mikadooo presne to som mu napisala
Asi som divná ale neriešila by som to. Ako veľmi zle ti je? Ak príšerne a nevieš sa o deti postarať, poslala by som ich jemu. Ak to zvládneš, tak podľa mňa je pochopiteľné že nechcete byť obaja chorí.
Ak by som zvládala, tak ja by som ešte mužovi navrhla sama nech ide svokrovcom spat na pár dní, nech nemusí byť v karantene aj on. Samozrejme keby mi nebolo zle a nelezala by som s horúčkami.
@vanda323 nebudem míňať naše spoločné peniaze, radšej ich odložím deťom aby sa mali dobre oni 🙂
nerouzumiem tomuto: "aby som si cez deň poslala" co si mas poslat?
@diamond007 horúčky nemám chvalabohu ale zato všetko ostatné, hlava ma tak strašne boli že vidím dvojmo.
@liz_lemon pospala
@diamond007 lenže on nevie s deťmi vydržať sám ani hodinu lebo syn má obdobie vzdoru a je to fakt dosť ťažké a k tomu malé bábätko o ktoré sa treba 24hod starat
A aspoň ti prinesie pred dvere nákup, jedlo a pravidelne ti volá, aby overil, že sa ti nezhorsil stav?