Manžel mojej kamarátky - susedy so mnou flirtuje

3. mar 2021

So susedmi mame veľmi dobrý vzťah, so susedkou sme kamošky, a môj muž si rozumie s jej mužom. Máme deti v rovnakom veku a tak sa chodime navštevovať. Teraz samozrejme nie. Prednedávnom mi však napísal jej manžel na fotku kde som vo voľnej košeli. Napísal že by chcel vidieť čo mám pod nou. Zostala som veľmi prekvapená, vôbec by som to od neho nečakala. Samozrejme som povedala že či by to chcela vedieť aj jeho žena, aj konkrétne to, že je on zvedavý. Na to mi odpovedal že jej sľubuje vernosť a nie to že bude slepý. Samozrejme ho odvtedy ignorujem a zmenila som nanho názor. Ale bude mi teraz trápne keď tam pôjdeme na návštevu pripadne sa uvidíme vo dvore. Mám to povedať jeho žene keďže je moja kamarátka alebo si to nechať pre seba a správať sa akoby sa nič nestalo?

alguno
3. mar 2021

Nič jej nehovor, nemiešaj sa do ich vzťahu, kamarátka by si to mohla zle vysvetliť. Ale samozrejme ak ti nedá pokoj, tak si to vybav s ním a povedz mu, že ešte raz a povieš to jeho žene. Nerobila by som niekomu zbytočné nervy a bolesť...

ckocka
3. mar 2021

A čo sa stalo? Že nepobral vela sociálnej inteligencie jeho žena pravdepodobne už dávno vie.

h2
3. mar 2021

Bože, nerob z komára somára. Nič hrozné nenapísal.

autor
3. mar 2021

@h2 mne osobne by vadilo ak by môj muž napísal nejakej inej že chce vidieť čo ma pod kosielkou

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alguno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
3. mar 2021

Aj jeho žene by to vadilo. Napriek tomu si nemyslím, že on to myslel nejako vážne. Ani, že by s Tebou chcel niečo mať. Podľa toho, čo potom písal, chce zjavne žene zostať verný. Takže jej to určite nehovor, lebo tým narušíš nielen ich vzťah, ale aj váš kamarátsky.

miskajankova
3. mar 2021

Ved to nic nieje co napisal.Trosku to ber s usmevom ved ta nechcel znasilnit ani ti nedava navrhy.Chlapi celkovo ci je zenac alebo nie mavaju obcas blbe reci...Kamoske nic nevrav ved sa nic nestalo jeden blby komentar nestoji za komentar

katkamatka7
3. mar 2021

Ak to bolo ,,len" jedno, dve písania, nevravela by som to kamoške, zbytočne by ju to podráždilo a narušilo kamarátstvo. Niektorí muži z dlhých večerov píšu na sociálne siete aj to, čo by naživo a ešte pred svojou ženou nepovedali. Len sa hrá, skúša, ako zareaguješ. Nedávaj mu možnosť byt s ním sama, neprovokuj ho vyzývavým oblečením, ked pôjdete na návštevu.

nika23t
3. mar 2021

No určite by som to nebrala tak, že to nič nie je. Lebo keby toto napísal môj muž inej žene, tak neviem, asi to ťažko ustojim... Ako som realista, viem, že muži nie sú slepí, ved ani my nie sme. Ale tak kým to ostane len ako myšlienka... Ale v každom prípade nepríjemná situácia... No kamarátstvo so susedkou by som nerozbijala. Ale jemu by som jasne dala najavo, že si neprajem, aby sa take niečo opakovalo.

lobic
3. mar 2021

nehovorila by som je jej to a podla mna ani nie je co.. ja byt tebou tak ho proste ignorujem a nedavam mu ziadnu moznost aby s tym proste zacal znova, jeho to isto prestane bavit

autor
3. mar 2021

Raz mi ešte napísal na fotku s mojou dcérou kde sa smejeme že krásne, mala je cela maminka. Ja som sa smiala že skôr sa podoba na muža. A on že úsmev ma po mne a že na ten môj úsmev mal vždy slabosť... to som neriesila a bolo to tak pred troma mesiacmi.. a teraz tato poznámka s kosielkou

jana_eyre_2
3. mar 2021

Na jednej strane troska nepríjemná predstava a bolo by mi trápne ak by sme sa mali stretnúť, ignorovala by som ho.. ale načo to preboha vravieť kamarátke? Čo by sa tým vyriesilo? na druhej strane, kde máš fotku v nočnej košieľke? Na soc.sieti?

katkamatka7
3. mar 2021

Komunikácia mužov má inú úroveň, ako komunikácia medzi ženami. Ak nevraví o sexe, tak vraví o futbale a autách. Keďže Ťa chce pobaviť, tak zvolil možnosť bez futbalu a áut. Na sociálnej sieti nereagovať na správy, ak by bol predsa len dotieravý, pohroziť zablokovaním a oznámením jeho žene.

anjelicek26
3. mar 2021

Kamaratku nechaj stranou (nic sa nestalo, len mu myslienky ubehli), trosku ho vyblokuj s FB a hotovo... zijde s oci, zijde s mysle...

leuchtturm
3. mar 2021

mu povedz na rovinu, ze sa ti jeho sposob komunikacie nepaci a ma s tym prestat. Zablokovat ho na sociálnych sietach a nabuduce si lepsie rozmysli, co das na internet. Kamoske nic nehovor, zeny nechcu pocut pravdu, este sa to obrati cele proti tebe.

autor
3. mar 2021

@jana_eyre_2 nie nie je nočná, je to obyčajná biela košeľa len mi je väčšia pretože som schudla a je mi voľnejšia

jana_eyre_2
3. mar 2021

aha.. no divné, ignorovala by som ho, nie je nič lepšie na takéto poznámky..

sasitimi17
3. mar 2021

Haha no chcela by som vidieť vaše reakcie keby vaši muži písali vašim kamarátkam ze čo majú pod oblečením 🤣

A kamarátke nič nevrav, ale trápne by mi bolo tiež sa s nimi stretnúť znova

derdia
3. mar 2021

@h2 ty si potom taka ista. Aj ty by si normalne napisala susedovi,mimochodom kamaratovi tvojho manzela, keby ho vidis v plavkach, ze by si chcela vidiet co ma pod nimi?! Uplne v pohode sa ti to zda?! 🤔

derdia
3. mar 2021

No jedine ho zablokuj ale este ored tym si to odfot. Aby si mala pri najhorsom dokaz.

momoqui
3. mar 2021

No neviem ale co si cakala ake reakcie ked si das foto vo volnej kosielke na web? 😁 baby provokujete a potom fbukate
Len teda k teme, kamoske nic nehovor. Ak nechces aby nad tebou chlapi slintali tak posielaj fotky len muzovi 🙂

sense
3. mar 2021

Načo to vešať jeho žene na nos zrejme vie co ma doma zač.... A jeho ignoruj... A vždy máš možnosť na soc. Sieťach nastaviť súkromie a kto fotky vidieť môže a kto nie... Tak ak sú tí jeho poznámky nepríjemné a trápne tak si ho daj do zoznamu ľudí kt tvoje foto nemôžu vidieť.. Ak máš aj ju ako kamošku tak ten komente si vedela na sociálnej sieti tiež prečítať...

h2
3. mar 2021

@derdia Ja som taká istá??? No, Ty si dobre mimo. To, že dokážem pochopiť, že existujú chlapi, ktorí jednoducho nerozmýšľajú dopredu a vytresnú zo seba hocijakú blbosť, ešte neznamená, že budem niekomu vypisovať, že ma zaujíma, čo má pod plavkami. 🤦🏻‍♀️
Mimochodom, my sme tú fotku nevideli, nevieme, či ten sused nebol prekvapený príliš odvážnou fotkou. Tak isto si ju mohol uložiť do telefónu a ukázať jej mužovi, že: "Pozri, čo Tvoja žena dáva na sieť. To Ti nevadí? Ja by som nechcel, aby moju niekto takto videl."

nicicka
3. mar 2021

Bola to verejná foto? Mohla to vidieť aj jeho žena? Ak áno, tak vie čo má doma a nerieši. Sú takí chlapi ktorí majú na iné ženy štipľavé poznámky a ich ženy o tom vedia a tí ostatní chlapi majú tiež štipľavé poznámky na cudzie ženy a ich manželky o tom netušia. 99% chlapov je takých, česť 1%...tie čo si myslia že ich chlap to nerobí tak sú pekne naivné...

simsalabim
3. mar 2021

Robis somara z komara... podla mna to mala byt taka "akoze vtipna" poznamka, nie pokus o nieco. Ak nechces, aby ludia komentovali, co mas na sebe a co nie, nedavaj im pristup k fotkam 😇

tinatitti
3. mar 2021

Jednoduché riešenie - nevesat po sociálnych sieťach svoje fotky a nemusíš riešiť žiadne komentáre k nim. Jeho manželke nič nevrav a debila si nevšímaj.

gabrielkaa
3. mar 2021

@sasitimi17 presne tak. Nezdá sa mi to úplne ok, keď by môj muž povedal kamarátke takúto poznámku. Evidentne to nebol len taký nevinný komentár a keď ho odbila tak jej odpísal tú kravinu s tým , že sľuboval vernosť a nie to, že bude slepý... no neviem teda či by to považovali prispievateľky za takú nevinnú poznámku keby sa jednalo o ich mužov. A takúto súhlasím, kamarátke netreba nič hovoriť . Ono je dosť pravdepodobne, že práve iná by z toho vyšla najhoršie 🙂

martina1201
3. mar 2021

Kde ti ju okomentoval? Ak na sociálnej sieti a má ju aj tvoja kamarátka a ste v priateľstve asi o tom vie. Ak nemá sociálne siete, tak je to iné. Ja by som na neho nereagovala, prípadne ak sa dá, blokla by som mu možnosť sledovať tvoje fotky nastavením súkromia. Radšej nedrazdit chlapa, ktorý sa očividne rád kuka inde aj keď ako tvrdí vernost sľuboval jej. Nehovorím, že si dala zlú fotku, ale zjavne niektorých to dráždi a ich reakcie potom dráždia tebe. Preto je lepšie takému predchádzať a radšej blokovať....

deedol
3. mar 2021

tak muz komentuje foto zeny (tipujem, ze ho ma autorka na FB v priateloch, tak vidi, co pridava), ale vinna je zena, lebo nemala pridavat foto. gratulujem, zasa ras sme sa vratili k tomu, ze "nemala mat taku kratku suknu, potom by ju neznasilnil". kedy uz prestaneme obvinovat obet?

autorka, osobne by som to ukazala hlavne svojmu muzovi (neviem, aky je tvoj muz, napr. moj muz nie je ziarlivy, takze by nerobil sceny, len by sme sa na tom zasmiali) a so susedmi by som sa stretavala menej, lebo nemam rada takych chlapov, ako je tvoj sused. a nastastie takych uz ani nemam v okoli.