Manžel mojej kamarátky sa snaží so mnou flirtovať

lelulenka
6. máj 2015

Ahoj, rada by som sa opytala na nestranny nazor, lebo uz neviem co si mam mysliet. Ja s muzom mame v pohode mnazelstvo, mame deti. Nase deti sa kamaratia s detmi kamosky a jej manzela. Spoznali sme sa davno na ihrisku, cca 5-6 r.je tomu, tak nejak cez deti sme sa skamaratili, najprv ja s kamoskou, potom uz aj chlapi. Nase deti sa maju velmi velmi rady, naozaj spolu travia dost casu, kedze spolu chodia aj do skoly aj na kruzky, cize tym padom sa stretneme aj my rodicia. Teda viac ja s nimi, moj muz pracuje dlhsie. Ide o to, ze nie sme teda doverni kamarati, ale da sa povedat, ze dobri...teda pokecame, zasmejeme sa, obcas si s tou kamoskou zaolam, pomahame si, ak cosi treba, bezne veci. Nikdy, podotykam nikdy som si nejak nevsimla zvlastne spravanie kamoskinho muza. Bezna mila komunikacia, cau cau, ako sa mas, co nove...posledne dni sa vsak sprava zrazu inak a mne to pride cudne. Zacal mi pisat na facebooku. Teda aj predtym raz za pol roka napisal, ale par viet a tym to padlo. No teraz fakt divne. Trebars piekla som, pisem mu, ze nech sa nehneva, popiseme neskor, lebo som cela od muky..a on ze urcite musim byt na zjedenie. Potom zacal ci dostane aj on kolacik, ja ze nech mu urobi manzelka atd. Jednoducho snazim sa na tento typ viet nejak nereagovat. No vcera mi uz zacal vazne pisat, cely vecer do polnoci mi vkuse pipal mobil. Mam pocit, ze so mnou fakt flirtoval. Ani slovkom o detoch ci manzelke, len take ze "tazka kombinacia, ked si krasna a vtipna zaroven"...to ze som krasna napisal snad asi 5x, potom zas ze som rozkosna, atd. Naozaj mi je blbe neodpisovat, vzhladom na to, ze sme fajn kamarati a casto sa vidime, nechcem teraz byt nejaka divna, ze sa nebavim. Ale na druhej strane je mi hlupe s nim pisat, kedze jeho manzelka je moja dobra kamoska, a co viem, aspon navonok su tiez stastni, taki typicki pohodaci, ktori si uzivaju zivot s detmi a vedia si zariadit program aj bez len s kamosmi. Ja nechapem, co to do neho voslo zrazu :/ mam ho rada ako kamosa, ale zas nie som blba, aby som nejak reagovala na tie reci. Ked som sa uz slusne vyhovorila, ze idem spat, tak zacal ze bola by skoda,ak by som sla spat, lebo som rozkosne ukecana (pritom som ten pocit nemala, kedze som odpisovala skor strucne). No nakoniec predsa len som sa rozlucila a sla spat s tym, ze hadam sa len bavil. No rano zas zapipal mobil, ze dobre rano... ???? nikdy mi nezazelal dobre rano, zacal zas rozvijat debatu, napisala som, ze nemam cas pisat, ze sa venujem domacnosti a on ze zisla by sa potom osviezujuca sprcha, ja ze no ano. Tak on ze uzasna predstava...to co ma byt??? a takto ide den, ja medzitym varim, upratujem, peciem zas kolac, on uz siel do prace, hovorila som si, ze bude klud, lebo v praci nebude mat cas...omyl, pise mi aj odtial. Je manager v jednej restike, a ze mi prinesie uzasne jedlo...ja ze kedy?naco?ved som varila obed (vedel to)..a on ze kedy chcem. Potom zas z zmrzlinu, ci nejdeme...poobede sa urcite uvidime, teda na 90%, kedze deti maju trening..a urcite tam bude aj jeho manzelka...odkedy mi takto tych par dni pise, sme sa zatial nevideli...a ja vobec, ale vobec neviem, ako sa mam teraz spravat...je mi hlupe sa na neho co i len pozriet, nerozumiem preco to robi a co tym sleduje...a hlavne, ked doteraz za cele roky nic, fakt ani naznakom. Alebo si hovorim, ze si len namyslam a o nic nejde???

vika35
6. máj 2015

stopla by som to hned na zaciatku, no a co, ze ste kamarati, takto ma pocit, ze ty s tym suhlasis. ocividne sa ti chce dostat do nohaviciek.

evelynm
6. máj 2015

suhlasim s
@vika35 , tiez by som to stopla. Nereagovala by som vôbec na taketo SMS.

lelulenka
autor
6. máj 2015

Nerozumiem, preco zrazu po rokoch zacne s takym cimsi...ved sa vsetci pozname, mame medzi sebou pekne ciste vztahy :/ doteraz som mala vzdy pri nom isty pocit "bezpecia", teda ze ani na sekundu mi nenapadlo, ze by cosi ja a on, jednak je odo mna starsi asi o 10 r., jednak predsa sa vzajomne kamaratime. Preco to chlapi robia? a vobec, preco teraz po takom case??

tykat
6. máj 2015

@lelulenka ...tak hlavne nepisat co robis, kam ides...nic kde by mu mohla fungovat predstavivost a dal by sa nadviazat flirtovaci rozhovor, na spravy odpovedat s oneskorenim alebo vobec, ak nieco potrebuje odkazat na muza. Pri vyzdvihnuti deti len "ahoj" a "ahoj" venovat sa medzitym detom, ziadne pohlady, obkecavacky a pod.

Cize nepisat "peciem kolac som od muky" ale napisat "sry momentalne nemam cas" a odmlcat sa. Na "poznamku o sprche" nereagovat....atd atd Lenze ono to mozno aj tebe trosku lichoti ze ti takto pise aj ked s nim nic nechces mat. Ale ver mi nestoji to za to rozvijat takuto komunikaciu. Rob to co by si chcela aby urobila tvoja kamoska kebyze jej v nejakom pobluznenom osiali napise tvoj muz.

sissy27
6. máj 2015

@lelulenka na rovinu by som mu napísala prepáč, nemám záujem o tento druh konverzácie, ty si ženatý, ja vydatá, kamaráti ok ale bez nejakých ďalších "benefitov" a tvoje dvojzmyselné narážky sú nevhodné, ďakujem za pochopenie. Viac na takéto správy nereagovať, proste určiť mu hranice slušne ale rázne. A pre istotu by som ich nevymazávala, keby mu nedajbože preplo a chcel to všetko otočiť proti tebe (či veľmi paranoidná som? 😅 )

lelulenka
autor
6. máj 2015

@tykat dakujem za radu, asi to tak budem musiet urobit, nerada by som to doviedla niekam bohvie kam...popravde nelichoti mi to, skor mi je to trapne uz len z pocitu, ze jeho manzelka ma ma velmi rada, ja ich deti strasne lubim a ony mna a je to aj naopak, maju velmi radi oni tie nase. Bezne ich my berieme niekam, zas oni beru nase. Nosia si darceky, chodia na oslavy narodenin...a teraz sa snad uz ani nebudem schopna normalne s nim rozpravat ako doteraz, pricom to bolo fajn. Je mi trapne pozriet sa kamoske do oci, lebo mam vycitky, ze jej muz mi takto vypisuje...mozno ho to o par dni prejde, ja naoza netusim a neviem si to nicim vysvetlit, lebo sa nic nezvycajne ani nestalo. Ani som nejako nezmenila svoju vizas, ani sme nezazili nieco netypicke...len zrazu.

lelulenka
autor
6. máj 2015

@sissy27 ty ale inak vies co je zvlastne? ja som mu vcera cosi aj napisala ze "skludni hormon, prosim ta"...a on ze ano ano, pozor, sme zadani...ale zeby ho to nejako dalej zbrzdilo, hoci si to sam povedal...tak s ami nezdalo.

tykat
6. máj 2015

@lelulenka ... "ano ano, pozor, sme zadani." bacha aj na taketo vyroky kde navodzuje akoze ste "spiklenci" ...fakt mu asi majovo preplo...utala by som to uplne lebo z toho nic dobre nekuka a aby si ty nebola ta najhorsia ked mu na to zena pride. Aj tak si myslim ze je len otazka casu kedy sa vase rodiny rozkamaratia. Keby sa to stupnovala mozno by som to aj muzovi ukazala a kamaratstvo ukoncila, nestoji to za to.

vika35
6. máj 2015

@lelulenka presne tak natvrdo to utat. to si mala urobit uz davno a nie si s nim pismenkovat po nociach. boh vie co si uz on namysla.

lelulenka
autor
6. máj 2015

@tykat ono ked mi prvy krat takto pisal, ja som si este srandu robila, lebo bol aj muz doma a som mu ukazala, co sme pisali...neviem, mu hovorim, ze aha kto mi pise...a muz "to on s tebou flirtuje???" a ja mu na to este, ale nie, co si, urcite nie...asi sa len nudi a srandu si robi...ale ako mi zacal pisat vcera cely vecer az do noci, uz som ani muzovi radsej nehovorila, lebo by ho asi pretrhol ako hada a este by fakt doslo k nejakej hadke. Oni ked sa aj stretnu, super pokecaju, a nerada by som aj deti kvoli tomu nejako "rozostvala", su najlepsimi kamaratmi :(

mirkava
6. máj 2015

@lelulenka prečo vlastne odpisuješ? Evidentne po tebe ide a ty mu nahravaš. Napiš že nemaš čas a už neodpisuj, alebo na hodku vypni tel.. Možno ti to robi dobre že ma záujem 😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lelulenka
autor
6. máj 2015

@mirkava ale kdeze, uz som to pisala aj vyssie, ze mi to nelichoti, skor mi to je trapne. Ja som si aj hovorila, ze mozno len prehanam, ze to tak ani nemysli, prip.ze si robi srandu...ale ked to uz idetakto treti den, tak asi nie som paranoidna...dufam...

lelulenka
autor
6. máj 2015

ach zeny..a to byvaju od nas cca 5 minut peso :/

tinqua
6. máj 2015

@lelulenka koleduješ si o nepekný výstup...psychológia a prax hovorí, že keď mu na to niekto príde otočí to na teba a jeho žena - tvoja kamoška, uverí mužovi už len pre to, že majú deti a nebude to chcieť riešiť....ako píšu baby, už nikdy na to nereaguj, ani stručne ani inak. Sú veci, ktoré sa nerobia a už si dovoluje veľa. Deti sa kamarátiť môžu, ale vy si vyčistite vzťahy....a svojmu mužovi to povedz, lebo ak dotyčný vymyslí nejakú blbosť už sa ti bude zle vysvetlovať, že ty s tým nič nemáš, keď si to tajila.

lelulenka
autor
6. máj 2015

@tinqua mas pravdu, asi to ukazem cele aj muzovi. Snad z toho nevznikne jedna velka hadka. Len ma mrzi, ze tymto asi fakt sa vsetko pokasle...joj ten magor, neviem naco s tym vobec zacal :/ ale aspon som sa tymto prispevkom utvrdila, ze si asi bludne nenamyslam...ze za tym fakt cosi bude viac nez chcem.

tinqua
6. máj 2015

@lelulenka ešte jedna vec, nechaj to na mužovi či sa bude chcieť s ním kamarátiť aj keď za chrbtom mu pasie po žene....

tinqua
6. máj 2015

@lelulenka toto nie sú bludy, a ty si normálna 😉 muž ti maximálne povie to čo my...a teda načo si mu na to odpisovala

lelulenka
autor
6. máj 2015

@tinqua no preto, lebo jednak som si hovorila, ze asi o nic nejde, ze si srandu snad len robi, a jednak mi bolo hlupe neodpisovat, ked sme kamarati a vidavame sa. Nejako som nechcela teraz, ze aaaa, ty si idiot, uz s tebou neprehovorim, lebo...clovek ked ani nevie na zaciatku, o co presne tomu druhemu ide, hovori si, ze este on bude vyzerat ako blby, ze si snad namysla...

vika35
6. máj 2015

@lelulenka ale tak ked si videla, ze to pokracuje mala si mu povedat nech prestane je ti to neprijemne a taketo slova ta obtazuju. kamarati ok ale to je vsetko. hadam by to pochopil ak nieje uplny blb.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sue
6. máj 2015

@lelulenka v ziadnom pripade mu uz neodpisuj na nic,neber telefon ani nic pidobne. Nech by to bol akykolvek kamarat, nemusis mu vysvetlovat ani odovodnovat nic. Proste to nechaj tak. S detmi by som poslala manzela alebo by tam proste nesli. Neries,nevysvetluj,neodhovaraj,pretoze sa vsetko moze otocit proti tebe,ani nevies ako....

ivett1
6. máj 2015

@lelulenka toto podobné som zažila aj ja, ale s kamošom môjho muža... nechápem na čo si mu vôbec odpisovala..?! ...teraz len dúfaj, že je taký pohodový ako si si myslela a že ťa nenatrie žene, s tým, že bude tvrdiť, že si začala ty ...veď si mu nemala odpisovať ...
teraz mu napíš ...niečo ako ..."sakra, mišo, neblbni, šak sme kamoši, som si myslela, že si robíš prču, ale normálne si ma s tými rečami vydesil...ešte aj môj muž mi tu hovorí, že či so mnou flirtuješ ...tak, dúfam, že to teda nemyslíš vážne a ešte raz mu zdupľuj, že ťa tým poriadne vystrašil ... " ... možno sa spamätá, keď zistí, že si to ukázala aj mužovi ...
PS: nemusíš mu písať, že len tú prvú komunikáciu ...

tinqua
6. máj 2015

@lelulenka ...veď ja to viem pochopiť, ono len to je reakcia prvá čo každého napadne, keď toto vidí....bez toho aby vedel ako to začalo...myslím, že vaše kamarátstvo skončilo v momente keď si to pán v hlávke pretočil. Porozprávajte sa o tom s mužom, neviem akého máš, ale hádam si to nechá normálne vysvetliť bez hádky a nepôjde to hneď riešiť k nim domov. Pretože u nich je situácia citlivejšia.

macka334
6. máj 2015

Nerieš, že prečo teraz po takom dlhom čase. Teraz má takú potrebu, niečo sa možno stalo doma,čo nevieš atď....
Buď budeš odpisovať a reagovať a tak pomaly vytvárať vzťah, alebo to jednoducho stopneš teraz,keď si to neurobila hneď na začiatku a vysvetlíš mu to a nebudeš viac reagovať vôbec.

ivca88
6. máj 2015

V prvom rade by som o tomto podozdreni povedala tvojmu manzelovi - nie že si to nedopatrenim vsimne...prečíta ... a bude ta podozrievat a posere sa ti maželstvo kvoli nejakemu trkvasovi ...
Co sa tyka jeho ? Neodpisuj... maj na háku ...
Alebo mu napís ze ti tento ty konverzácie vadi .... že ty na taketo keci nie si .... a že máš krasne manželstvo ... nepotrebujes flirtovat s inými ....
A ze ak má on prpblem v manzelstve .. nech to rieši zo svojou zenou ci v manželskej poradni .... ale nech prestane na teba skúšať rečičky 15 ročných chlapcov ....
Naozaj .... vyser sa na nho ... inak by sa mohlo stat ze by si bola este ty za zlu ....

nuvaring
6. máj 2015

Zjavne ti to lichoti, keďže si to tu tak kvetnato opísala 😀 a? Veď sa hraj s ním aj ty,trošku popotahuj nitky a uzi si to 😎

ivett1
6. máj 2015

@lelulenka a prečo po rokoch s tým začal?..sa nečuduj, tak asi si nejako zle vysvetlil tvoje gesto, dotyk, reči atď ...a pochopil to ako záujem z tvojej strany ...

ynda
6. máj 2015

pre fakebook sa rozviedlo a rozhádalo veľa rodín... len či je to ozaj za potreby?
keby sa mne niečo také prihodilo (čo nehrozí, lebo viem, koho mám medzi priateľmi) , tak mu môj muž zláme prsty... a ja by som mu isto neodpisovala, nech je to kto chce... nie si povinná odpisovať v noci, alebo zavčas rána.... lebo aj tým odpisovaním, a je jedno, čo si napísala, si dala najavo "záujem"... už len rýchlou reakciou, vysvetlovaním atď...
tak pekne šup, šup, dať to prečítať mužovi, a neste si následky... ty aj ten... tekvica 😝

sharmana
6. máj 2015

@lelulenka ja neviem ako si mohla až tak neskoro pochopiť, že s tebou flirtuje? Ved odkedy len "nejaký známy" vypisuje vydatej žene do polnoci? A celkovo, mi je divné, prečo má na teba telefónne číslo. CHápem že na FB ťa môže nájsť a asi ste tam priatelia, ale napríklad ja si píšem s kamarátkami a nie s ich manželmi, preto ani na nich nemám tel. číslo a naopak. Už celkovo nechápem, čo ti zrazu po 6 rokoch čo sa poznáte pípla sms a napísal ti len tak niečo?
Tým ťa neobvinujem, ale mám pocit, že si nenapísala úplne všetko, lebo takto to nefunguje. Zažila som aj ja, že mi vypisovali ženatí kolegovia, ale tí na mna museli mať číslo, kvôli práci. A viem, že človek pochopí hned pri prvej sms, či ide o flirt. Kto chce, to zastaví hned a kto nechce, tak to naťahuje. Lenže to sa môže obrátiť fakt proti tebe, tak ako tu už písali kočky vyššie.
Ser naňho, neodpisuj vôbec, vymaž komunikáciu. Podla mna mu to zapne a prestane písať a bude koniec celej story.
Ak to ukážeš manželovi, ok, ale ver tomu, že vaše priatelstvo tým pádom skončí. Tvoj muž môže vybuchnúť, ked sa stretnete urobí scénu, do toho ostane vyvalená tvoja kamoška a tá bude obvinovať teba. No konečná, toto by som nechcela zažiť.