Manžel mi vynadal, že dieťa, ktoré čakám nie je jeho

21. nov 2020

Ahojte. Som tehotna cakame prve dieta a vcera ked manzel prisiel domov prisiel opity ... vynadal mi ze to dieta kt cakam urcite nie je jeho ... ze s kym ho cakam ... ze urcite som sa k.rvila a ktovie kto mi to decko spravil. Pohadali sme sa samozrejme aj som ho odstrcila od seba. Celu noc som nespala. Velmi sa ma to dotklo kedze ... manzela som nepodviedla nikdy.

dskjhfdlkdjhl
21. nov 2020

A uz je triezvy?

negymama
21. nov 2020

no co ti na to povedat... je to k***t. a to ze sa pripil ho neospravedlnuje. Alkohol bura zabrany, tak vtedy sa clovek ukaze, aky v skutocnosti je.
takze nic moc perspektiva. ja by som s takym neostala. aj za cenu statusu rozvedenej osamelej matky. ale to som ja.

petka9
21. nov 2020

A manzel este zije? Keby som ho nezabila vecer, tak rano alebo minimalne by po vytriezveni dostal taku naloz pič...ania zeby nikdy nezabudol!!!!!

tanyan
21. nov 2020

ak neskončí úplne s alkoholom, tak sa to bude len zhoršovať. nech si vyberie či mu je prednejší alkohol alebo rodina.

negymama
21. nov 2020

@petka9 tak tehotna sa asi tazko bude mlatit s muzom , lebo dlzny by jej neostal.
naco mlatenie, bitka z neho sprostost nevymlati.
Jedine ze by uz bol po zvysok zivota drahusik a toto bolo vynimocne ale fakt vynimocne vybocenie...a este by musel dlho odprosovat. Neviem, ja mam asi vysoke naruky, ale len raz by moj muz v tehotenstve ci inokedy vyrukoval s mojim kurvenim a ze dieta nie je jeho. uch.

nominativ
21. nov 2020

No nič, je to kkt a toto sa bude s vami vliect celý život, teda z tebou určite. Inak to už nebude. U mamy bol toto začiatok konca a na to, ako jej toto iste o mne ožratý povedal, keď mala brucho, tak na to nezabudne. Zrada, rana... Je mi to ľúto. Hajzel.

limetka69
21. nov 2020

Nepustat do krcmy, pravdepodobne ma velmi mudrych kamosov, co mu rozumy v krcme davaju.

vevesh
21. nov 2020

A ty si este doma?!? Ja by som zbalila kufre a sla podla moznosti bud do hotela, kamoske alebo k rodicom na par dni oddychnut. A potom moze chlapec vysvetlovat....a ak nie, ukazala by som mu dvere a cau👋👋👋👋 aby mi partner vyhadzoval otcovstvo nasich deti- len raz by to urobil a alkohol by ho teda neospravedlnoval....😳😳😳😳

negymama
21. nov 2020

@limetka69 ze nepustat do krcmy. myslis ze dospeleho chlapa uviaze na obojok o stol, ked si chce s kamaratmi vypit? alkohol je silny pan.

limetka69
21. nov 2020

@negymama od pripadu k pripadu. Niektori si daju povedat. Nevieme ci to bol ulet, alebo ci pije denne,ne nepripada, ze by to bolo denne, kedze jej vynadal prvykrat.

77daniela77
21. nov 2020

Dufam ze sa ti ospravedlnil ked vytriezvel.Ak nie,tak by som mu to vyjasnila do buducna ako sa ma spravat ..... a nech sa to uz neopovazi zopakovat 🤔

tncka
21. nov 2020

No tehotna netehotna,prvy pracovny den by som podala o rozvod. To uz je teda privela co si dovoluje. Alkohol ho neospravedlnuje

hopsadobrandejsa
21. nov 2020

Ja Vam zenam tieto partnerstva vobec nezavidim. Stale nechapem ci si takichto muzov vesiate na krk zo zufalstva alebo sa proste snazite zo sedlakov vytesat princov, ale toto je naozaj gol.

Pri tych pribehoch co si tu clovek precita mate poniektore peknych hulvatov doma.

katus226
22. nov 2020

@hopsadobrandejsa ty sa cudujes nam ženám, ja sa cudujem vam chlapom, ako sa niektori dokazete krasne vyfarbit, len co pride tehotenstvo, prip. svadba. A niekedy dotycneho uz ani jeho najlepsi kamarat nespoznava...

autor
22. nov 2020

Takto ... stalo sa to prvýkrát ... kamarátovi sa narodilo bábo tak "oslavovali" ...
@77daniela77 nič si nepamätal ale že úplne okno mal ... ale pýtal sa ma ráno prečo nespal v spálni ...

@hopsadobrandejsa doteraz aj keď pil čo sa poznáme 5 rokov a z toho rok sme svoji tak ani raz sa neopil až takto ... dokonca ani na svadbe sa neožral
@limetka69 nepije každý deň ... toto bol úlet a dosť veľký ...

Ráno ako vstal tak mu bolo brutal zle. Ja som s ním nekomunikovala ... Poobede som odišla ku kamoške ... volal mi asi 100x kde som atď. ... asi 20 SMSiek ako ma ľúbi že ho to mrzí a nemyslel to tak (hoc nvm ako to sa dá inak myslieť). Ako sa o tom dozvedel nvm 🤔 ... keby že nie som tehotná tak ho prizabijem ...
@petka9 žije ale keby že nie som tehotná tak sme v správach že manželka prizabila manžela ...

autor
22. nov 2020

@katus226 manžel sa tak ožral prvýkrát ... doteraz a to sme boli na svadbách atď to nikdy nespravil ... aj som ostala na noc u kamarátky ... ona nemá problém žeby som tu aj ostala majú dosť veľký dom ale nedá sa to nafurt tak ... čo je "fajn" že som aspoň trochu pospala si. A ako som zapla mobil zasa smsky ... kde si? Veľmi mi chýbaš ... milujem Ťa

mlska19
22. nov 2020

Mater semper certa est,pater numquam.Muzi aj zeny su plni pochybnosti a alkohol vie vytiahnut tie najhlbsie obavy.Zeny vacsinou aj bez alkoholu vytahuju,ze ich chlap uz nemiluje,ma inu apod.,chlapi sa zase boja kukucky alebo ze pp splodenia stratia pre zenu vyznam.A po "chlapackom" podpichnuti od kamaratov,ktore byva velmi caste a podla mna to ti ludia robia,lebo sa sami boja,cervicek hloda,najma ak sa paru dlhsie nedarilo.Mam znamych,dcera cely otec,ale aj tak ktosi z rodiny rozpraval otcovi,ze ktovie,ci to dieta je jeho,ze ved v tej dobe splodenia chodila na navstevu za mamou do ineho mesta a podobne veci.Pri mojom prvom tehotenstve moj tiez prisiel z vyjazdu s kamosmi len tak medzi recou s tym,ze ktovie, ci je to dieta ozaj jeho,zial tehotenstvo dopadlo zle,jeho to potom mrzelo a uz si to nikdy nedovolil.

autor
22. nov 2020

@mlska19 veď toto. Ktovie čo mu povedali ale ... možno aj tehotenstvo tak som sa nezmohla na nič len ho odstrčila a zavrela sa do spálne.

victory7897
22. nov 2020

Podľa všetkého Ťa miluje a netreba sa hneď pre tento úlet rozvádzať, to by tu bola každá druhá rozvedená.. Proste mu prišla takato múdrosť do,, ožratej,, hlavky, možno po nejakom blbom vtipe a s tým vystupoval celý večer lebo mu preplo..niekto bude celý život po alkohole veselý a jeden večer po vypití úplná agresivita čo ho nikto nespoznáva, to sa stáva, keď pomieša kadečo.. ty musíš vedieť koľko ste spolu ako dlho, ako sa správa na triezvo a ako sa stavia k bábätku, či sa vie a chce postarať ..trošku počkaj kým vytriezvie a daj mu jasne najavo že to bolo už,, cez,,.. Ale ja si myslím ze ho to mrzí..

kvetinkakk
22. nov 2020

@tncka z dôvodu? Omg. Tvoj chlap keď sa na teba škaredo pozrie, sa už mu vyhrážal rozvodom?

moonlight1210
22. nov 2020

Odpisala by som mu nech ma teraz neotravuje vyznaniami lasky s krizikom po funuse, ked to takto dokopal. A nech sa ide vyplakat k tomu, ktory mu tuto sprostost nakukal.
Lebo, keby bol spravny chlap, rovno by mu jednu vytal zaucho, ze si dovolil vobec mat take reci na jeho manzelku a dieta. A ze som nevedela, ze si beriem chlapa, ktory miesto aby dotycneho burana nakopal do zadku za urazku ako manzelky, tak aj jeho samotneho (ved sa mu vlastne do tvare smial, ze je parohac), este ide nadavat svojej zene.
Co je prejav zbabelca, ze do zeny si dovoli, ale pred inym chlapom, co sa mu vlastne posmieva rovno do oci a bavi sa na nom, panackuje ako pudel a brata sa s nim pri pohariku ako s najlepsim kamosom.

autor
22. nov 2020

@kvetinkakk určite nedám na súd o rozvod kvôli tomuto hneď 🙂
@victory7897 rozvádzať sa nebudeme teda zatiaľ. Toto že alkohol "zaslepuje". Tiež si myslím že miešal a tak to dopadlo.

november1111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. nov 2020

@november1111 no prisahá mi že už nikdy nebude miešať. Zaujímavé je že keď nemieša vie kedy má dosť no keď pomieša tak "koniec" ...

Dievčatá nerada to priznávam ale hoc aj keď sa stalo to čo sa stalo chýba mi ... no nemôžem a ani nechcem to nechať len tak. Od rána ma bombarduje smskami ... Ako mi je atď. Mám chuť mu napísať či zavolať a kričať na neho či trz mu chýba ku.evníčka že zrazu mu záleží na tom dieťati ... na druhú stranu do piatku čo sa to stalo sme riešili výbavičku ako sa bude volať či na koho sa bude podobať ... tešil sa keď sa narodí a bude ho mať v rukách ...

zuzanka.zuzu
22. nov 2020

@vevesh prečo by sa ona mala baliť? ja by som vyhodila jeho a domov "pustila" až po totálnom odprosení, psích očiach, mega čokoláde, superdrahej kytici, novom aute, diamantoch, čojaviemčoešte.... 😀

victory7897
22. nov 2020

Trošku ho nechaj ešte vypotit sa, ak teda sa dá u kamošky ostať,.. Napíš mi sms že u nej ostávaš do pôrodu, a dáš na testy otcovstva, aby mohol platiť alimenty.. proste tie reči tohto typu nech mu aspoň stisne riťku.. Aby si trošku vstúpil do svedomia a hanbil sa ako sa patrí, na dlhý čas.. Lebo oni aj rychlo zabúdajú na svoje prusery ;)

karpina
22. nov 2020

On pochybuje o svojej plodnosti?? Možno mu jeho frajla vytkla, že je neplodný :D

stanulienkat
22. nov 2020

@katus226 no ja suhlasim s
@hopsadobrandejsa .
Tiez pozeram,ci je vacsina zien takych zufalych,alebo takych drbnutych. Ake pribehy sa tu docitam,normalne by som brala obciansky tym zenam. Kazda si mysli,ze kvoli nej sa zmeni?? Alebo sa robi pred svadbou schvalne slepa?? Takze chyba je vacsinou v zenach,co si zavesia na krk.

autor
22. nov 2020

@karpina není mi do smiechu ale toto 😀😀😀

autor
22. nov 2020

@victory7897 toto je dobré 😀 no 3 mesiace určite tu neostanem ale to s testami je dobrý nápad 🤔🤔🤔