Manžel mi vyčíta peniaze

andreast35
1. máj 2018

Chcela by som sa len tak mozno vyrozpravat a pocut nazor,lebo niekedy uz neviem,co je spravne ako dalej.Manzel mi neustale vycita peniaze,ze na nas plati,kolko co stoji,ja tiez zarabam a staram.sa o domacnost deti sama,on pride s prace a sedi len pri pocitaci,cokolvek pre nas urobi vzdy to mame vykricane,ak mu niecim protirecim,tak hned vyhrazky ako nam nezaplati,neodvezie a vsetko krikom a pred detmi najradsej vy som od neho oduslaa,pretozetoto nieje zivot pocuvat a mat strach cozas bude riesit rozpravat a vysvetlit mu ze ma tym trapi,ze ja nemam na seba je zbytocne

pribinak
1. máj 2018

A preco teda neodides?

beky1813
1. máj 2018

Co si za ten rok zmenila, ci si si vytvorila tradiciu, ze kazdy rok v maji pridas staznosti na manzela?

montemotherone
2. máj 2018

"len tak možno" nie, ale takmer určite sa chceš len vyrozprávať... Si očividne rozhodnutá s tým nič nerobiť, počúvať ďalej krik, a báť sa... A tvoje deti? V tomto budú žiť? Toto budú ich predstavy o vzťahu medzi manželmi? Riešenie problemov krikom, a na druhej strane ...neriešenie a čučanie v kúte so strachom...

bale1rinka
2. máj 2018

v prvom rade: ON na vás platí?prečo to hovorí, platí tebe dáky dlh z tvojej mladosti či čo????
ste rodina alebo dvaja partneri čo vychovávajú SVOJE deti samostatne?
tak si dajte PRÍJEM vás dvoch DOKOPY vydeľte dvomi a každý dech má rovnaké starosti, čiže PO LOPATE:
tvoj príjem 500, jeho 800, dokopy VÁŠ príjem mesačne 1300:2=650, nechaj si 650e, on 650e. Všetko tak plaťte, každý zo svojich 650e.
nájom((ak je nájom napr. 170e:2=85e ty, strava( ak prejete všetci 250e:2=125e ty/mesačne(tu treba odkladať bločky a všetko mu ukázať, koľko ide na deti, koľko na NEHO, koľko na TEBA),oblečko, dlhy, poplatky za škôlku,benzín, čo ja viem ešte čo...proste všetko...a na konci mesiaca si sadnite a uvidíte, hlavne ON. Hrozne jednoduché, by som mu ukázala FAKTY!

patka_673
2. máj 2018

presne tak ako pisala bale1rinka, takto mu to pekne rozrataj a ak to aj tak nepochopi tak odid, zbytocne budes vysvetlovat niekomu kto nechce nechapat...

savmebej
2. máj 2018

@andreast35 prepac ..ale co je to za deb.la co vycita peniaze vlastnej rodine,detom?

obsadenemeno
2. máj 2018

jeziskove huslicky, dalsi exot do zbierky........
tak mu napis ze kolko TY robis prenho....... ked sa bojis ozvat.

moonlight1210
2. máj 2018

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/spolocne-byvanie-3/

ak to dobre chapem, tak ste sli byvat spolu po rokoch manzelstva, ked ste zili kazdy osve. ty s detmi u svojich rodicov a on chodil za pracou a zil v podstate u svojich rodicov (alebo len u mamy).
dokonca pises, ze ste sli spolu byvat, az ked dcera sla na strednu. co moze byt kolko? cca 14-15 rokov "manzelskeho" zivota osve?

je to dost neobvykly sposob manzelstva a po tych rokoch nie je cudne, ze ste obaja zvyknuti na svoj zivot, svoj pokoj, svoje zvyky a ze mate svoje ocakavania na spolocny zivot a nasledne si idete na nervy a po krku.
a vôbec sa nedivim, ze tvoj muz neprejavuje prilis snahu sa prisposobit spolocnemu zivotu. roky zil staromladeneckym zivotom, vidal vas obcasne a inak si relaxoval po svojom.

je to ako zboznovat deti a naplno sa im venovat, ked si obcasne pozicas synovcov a netere od sestry, ale potom jej ich vratis a zrelaxujes v klude doma. a mat svoje vlastne deti, ktore su s tebou 24/7 a nemozes si vybrat, kedy sa im venovat budes a kedy nie.

tak sa teraz necuduj, ze na vas nema trpezlivost, ze nespokojnost potom prenasa do roznych oblasti a uz mu vadi na vas vsetko a vnima vas ako gulu na nohe.

vy ste si manzelstvo tak povediac prechodili do stavu kamosov a spolubývajúcich, ktori maju zrejme obcas aj sex (a vtedy je chvilku klud). ste skor ako dohodnute manzelstvo.

11mirka22
2. máj 2018

@andreast35 ak sa smiem spýtať, čo ti bráni odísť? Peniaze? Ak len to ta drží pri ňom, tak odid. Píšeš, že ste manželia, tak z toho čo ste nadobudli počas manželstva ťa po rozvode bude musieť vyplatiť, a potom si zariadis svoj život. Dovtedy ti snáď pomôžu rodičia.... Alebo ho ešte stále miluješ a veríš, že sa zmení? Tak potom si asi taká naivná ako ja. 18 rokov mi trvalo, kým som pochopila, že sa nezmení... Už som dva roky rozvedená. Prežila som to, a je mi oveľa lepšie. A aj ty už máš deti vo veku, kedy to dokážu aspoň trochu pochopiť. Možno budú zneužívať situáciu, ale pochopia. Život je krátky, nepremarni ho cakanim na godota!

strigonn
20. feb 2021

@andreast35 to vždy tak keď miesto lásky k mužovi hľadáte bohatého debila 😀🤘vecsina slobodných a bezdetnych žien si myslí že krásny a bohatý muži hľadajú práve ich.. No keď dostanú co chcú,nedajbože urobia babo už taký super niesu.. Hľadajte mužov co sa do vás zamilujú a nie odvezú v super aute ci kúpia každú ch ilku darček 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣.. Keď sa ti nepáči chod od neho preč a náš pokoj

patka_673
25. mar 2021

@strigonn kazdy si je strojcom svojho stastia...navyse pre kazdeho vyraz stastie znamena nieco ine...plus tato tema uz je dost stara takze si myslim, ze autorka uz ma davno svoj problem vyrieseny..

strigonn
25. mar 2021

@patka_673 Tvoj názor Ti neberiem, no výrok že jazdy je strojcom svojho šťastia je blbosť.. Pozeráš veka filmov a realita Ti uteká pomedzi prsty.. Prajem krásny život a veľa šťastia