Manžel mi nie je oporou

10. sep 2023

Som tehotná už niekolky krát. Vyšlo to iba raz, mame teda 1 zdrave, uzasne dieťatko. Po 2 potrate sme absolvovali vyšetrenia a robili sme všetko pre to aby to bolo dobre. Muž dieťa chcel. Tehotenstvo však nevyzerá dobre, uvidíme ako sa vyvíja o pár dní, ale mam z toho zle pocity vzhľadom k minulosti. Keď som sa dozvedela, že to možno skončí znova zle, moja psychika začala silno pracovať. Nezvládam to už. Môj manžel sa tvári ako keby sa nič nedeje. Ako keby sa to jeho netýka, keď som mu povedala, že ak toto Tehotenstvo nevyjde už to nechcem ďalej skúšať, viete čo povedal? Že ved aj iné ženy majú potraty a majú deti viac a keď nebudem chcieť ja tak on si nájde inú ženu. Podotýkam, že jeho spermiogram je katastrofálny. Toto nekonečné čakanie by som zvládala omnoho lepšie, keby stojí pri mne. Lenže on ma ani neobjime, ani mi nedá pusu jednoducho nič. Keď som mu to povedala, tak to mal naďalej doslovne na háku. Samozrejme ešte neviem ako to dopadne, možno nakoniec dobre, ale náš vzťah už teraz veľmi utrpel.

luccija
10. sep 2023

Bojíš sa...nie každý muž to vie vyjadriť či ženu slovne podporiť.Ale bolo to od neho sprosté, ale ako sa poznám tiež by som mu povedala, že môžeš mať dieťa s niekým iným.Neviem, ak by som mala mať druhé dieťa po potratoch čakala by som viac podpory a záujmu.Nech to dobre dopadne!

anjelicek26
10. sep 2023

Kazdy preziva strach inak, ty sa bojis o to male - on sa boji hlavne o teba... ja som sa o tom rozpravala s mojim manzelom a on je nastastie typ, co povie, co je vo veci, on sa boji, ako by som pripadny dalsi potrat znasala ja, pretoze ma to vtedy neskutocne polozilo, plus ten strach, co mam v terajsom tehotenstve je neskutocny, silny a stale pritomny. Len nejako prezivam do dalsej kontroly a vzdy tam idem s pocitom, ze srdiecko uz nemusi bit. Mame styri zdrave krasne deti a pred potratom by ma v zivote nenapadlo takto rozmyslat. Teraz to neviem vytesnit s hlavy... On pri tebe stoji, ale toto je pre chlapa strasne tazka pozicia. Hlavne ked povie, ze to uz dalej skusat nechce, uvedom si, ze to hovori preto, ze ta chce ochranit dalsej bolesti...

filipka250
10. sep 2023

Fuha,nerozmyslala si, ze si pobalis kufre, nech to uz dopadne akokolvek? Prepac, je to debil. Ziadna zena si nezasluzi taketo spravanie, obzvlast v tvojej situacii.
Velmi silno ti drzim palce, nech je vsetko v poriadku.

autor
10. sep 2023

@anjelicek26 ja som povedala, ze to už ďalej skúšať nechcem a on reagoval, že tak si nájde inú ženu.

ema22270
10. sep 2023

Ked povedal, ze ak to nevyjde, ze si najde inu zenu, nie je to ok. V tejto situacii ti ma byt oporou, psychika vela robi a nie ti este rozpravat taketo veci...

dzulli1980
10. sep 2023

Mne by stačilo, keby povedal, že keď mu nebudeš chcieť porodiť ďalšie deti, nájde si inú ženu ... sorry, nie si žiadna nosnica ... kus necitlivé, sprosté, egoistické z jeho strany ...

autor
10. sep 2023

Taktiež som ho prosila, aby išiel so mnou na kontrolu, kde sa dozviem ako na tom sme, ale povedal, že si voľno ušetrí radšej, keď ho bude naozaj potrebovať. Na jednej strane to chápem, no na druhej mi to prišlo znova tak, že to celé berie na veľmi ľahkú váhu.

maranta_leuconeura
10. sep 2023

Neobijme ta, neda ti pusu... a to dieta ste ako splodili, bol pri tom?

Cele mi to vyznieva ze ta ma len ako pestunku prveho a maternicu pre dalsie

mikadooo
10. sep 2023

Zvláštna reakcia z jeho strany... By som sa zamyslela, či ma náhodou nemá len na rodenie detí alebo čo 🤔🤔🤔.

retatka
10. sep 2023

Blbeček,otrasné správanie k tebe má.Nič by som s ním už neskúšala .Môže byť šťastný ,že máte aspoň jedno zdravé dieťa .Čo by za to iné bezdetné páry dali .Nech si hľadá druhú ženu .

svetlonos
10. sep 2023

Mas muza kkta a berie ta alo chodiacu maternicu! Nebola by som s takym chladnokrvnym chlapom. A veru nech si tu novu najde radsej a supne s nou naraz trojicky, nech sa nezadtavi dement jeden 🤯
Nemam slov.

nevenka
11. sep 2023

Mna by zaujimalo, vzdy v takychto temach, ako reaguje na podobne vyjadrenia zena, autorka. Akoze co, on Ti povie, ze si najde inu zenu a Ty co, sklopis zrak a ticho places do vankusa? No ja by som mu splechla do tvare cosi, vycistila zaludok, ze by az kukal. Ano, bolo by mi luto, co mi povedal, ale nenechala by som si to. Co si mu na to povedala?
Tak toto inak svedci o tom, ze o lasku z jeho strany fakt nejde...😔

kika147
11. sep 2023

Akože toto keby mi povedal neviem či by som si snom robila deti

lujza123
11. sep 2023

Ja si myslím že prežívaš veľmi ťažké obdobie. Možno to nebol dobrý nápad pokúšať sa o dieťatko keď ešte vôbec nemas spracovaný predošlý potrat. Muž tomu nechápe, pre chlapov je dieťa dieťaťom až keď sa narodí, myslím že tomu spojeniu matky a dieťatka počas tehotenstva vôbec nerozumejú. Sama toho tvojho poznáš a vieš či to čo povedal myslel aj vazne alebo to povedal v hádke
Držím ti palce nech ti to dobre dopadne, skús si nájsť podporu u kamarátky či žien tu na fóre ktoré budú rozumieť tvojmu strachu.