Ahoj ženičky. Potrebujem radu ako sa zachovať k manželovi ktorý mi nezablahoželal k narodeninám. Vo štvrtok 13.01. som mala narodeniny. Manžel bol pracovne mimo domu a je jeden s tých ktorí zabúdajú na sviatky iných ľudí. Ale keď sa v piatok vrátil domov a ja som mu pripomenula že som mala narodeniny no napriek tomu mi nezablahoželal. Najedol sa, osprchoval a vyvalil pred tv. Neviem ako sa mám zachovať.
@sima338 Ďakujem veľmi pekne srdiečko 😊 Aj ja som veľká citlivka. Celú noc som nespala. Po pravde sa mu aj bojím niečo povedať lebo zvykne byť potom agresívny. To je vždy keď si uvedomí že urobil chybu.
@kukina1212 normalne mu to povedz ako sa citis, ze si z toho smutna. Ale ze chapes, ze bol pracovne vyťažený, tak by si si rada spravila s nim pekny vecer. A pripradne mu dat typ na darcek.
No chudák chlap u mňa doma by mal peklo minimálne týždeň😁😁, ale to nemá byť tip pre teba.😄
@kukina1212 ja by som spravila škandál... Ale súhlasím s názorom predtým že normálne mu povedz ako sa cítiš a ze si z toho smutná... A dodatočne všetko najlepsie☺️
No u nás by už bola ticha domácnosť , ale najprv by bol bordel 😂
Ja citlivka nie som, muz si datumy nepamata, pripominam mu to dost casto pred sviwtkami (mam aj meniny). Takze bud mu poviem co chcem a si to objednam alebo ked viem, ze pojdeme na dovcu, tak to neriesim. Ale vlastne minuly rok mi tiez neblahozelal... Ja by som si objednala nieco po com by mi srdce pistalo, ideal nieco drahsie ako kompenzacia a potom mu povedala, ze dakujes za darcek k narodkam...
@kukina1212 tak, keď mu niečo vytkneš, tak býva agresívny. Ale vadí ti len, že ti nezablahoželal k narodeninám. No tak neviem akú chceš radu. Ja ti poviem, že mu to vytmav a on ti spraví doma ešte taký škandál, že až. Ty musíš vedieť čo si môžeš dovoliť, ty s ním žiješ dlhú dobu, nie my.
@kukina1212 A to je agresivny aj keby ze si v klude sadnete a porozpravate? Potom je to celkom na prd... Vies niektori ludia maju proste taketo veci uplne na haku, napr. ja a manzel si vobec neblahozelame lebo nas to vobec nezaujima, ale uplne chapem, ze su ludia ktorym na tomto zalezi, no len si treba uvedomit, ze to naozaj nevnima tak kazdi. Samozrejme ak je to vec, ktora je pre teba dolezita, tak by to mal manzel akceptovat, idealne mu to pekne bez emocii vysvetlit. Normalny partner, ktory si ta naozaj vazi by toto urcite mal respektovat a pochopit. Dodatocne prajem vsetko naj 🌷!
@kukina1212 predstav si ze prides zo sluzobky, totalne zlozena, unavena - ja som to tiez zazila a smer postel a dajte mi vsetci svaty pokoj. Normalne, ked si oddychne, tak sa o tom pobavte a rieste aj jeho agresivitu - preco je agresivny. Mozno fakt vystihnes zlu chvilu a rypes - toto ani ja neznasam.
Ďakujem veľmi pekne za radu. Som tip človeka čo sa nerád háda a radšej rieši veci kľudnou cestou. Len ma mrzí že pred svadbou sa správal ohľaduplnejšie. Ale to asi každý chlap 😏
@kukina1212 A predtym ste nemali nejaky problem,ze sa takto zachoval? Ze zabudol ok,este pochopim,ale potom bez slova ide na gauc a nepovie ani prepac?
@guiseppinka 👍🤣
@barbora0308 Ďakujem veľmi pekne 😘
A pripominala si sa aj dopredu? Lebo ja sa aspon 2 tyzdne intenzivne pripominam, predtym aspon mesiac naznacujem. Mozno caka na vikend, skoci kupit aspon coko a oslavite spolu. Ja by som normalne povedala, ze kedze som mala vo stvrtok narodeniny, tak chcem, aby sme si dnes spravili na tu pocest slavnostnu veceru alebo ze by som bola rada, kebyze si nieco objedname. A kebyze sa i tak k nicomu nemal, normalne by som ho poslala, ze nech mi zatial kupi to a to. No ja som na take veci blba, najradsej mam presne instrukcie kto ma kedy co, pripomenut dopredu, navrhnut si darcek (idealne, nech mi oslavenec aj link posle). Proste mu to naplanovat, ked sam nevie/nechce.
@marca12 No po pravde neviem prečo sa tak zachoval...
@zmrzlinka2021 No veď ja som mu na to nič nepovedala. Bola som kľudná. Zobrala som jeho ponožky a začala štopkať.
@lopka1313 Áno pripomenula som mu to aj týždeň dopredu a aj keď prišiel domov. No čo už. Asi to tak malo biť.
@kukina1212 Vykakala by som sa na jeho ponozky. To co je,on ta ma v pazi a ty mu stopkas ponozky?
@marca12 Nie vôbec sme sa nepohádali. Proste totálna ignorácia.
Zacala som mu stopkat ponozky🤦🏼♀️ Ako fakt?! Co si nejaka podradna sluzobnicka?! By som mu dala magorovi. A este on bude agresivny. Kde na tie “exemplare” chodite
A teda nie kazdy chlap sa po svadbe zmeni.
@sasa1310 Vlastne máš pravdu. Len pohľad iného človeka je vždy triezvejší ako ten koho sa to osobne týka 👍
Teraz tu budu 2 tabory😀 jeden ze ved to je normalne hlavne ze sa stara a ze si si mala kupit sama nieco a druhy ze si ta nevazi a rozvod😂. Moj nikdy nezabudol tak neviem v tomto poradit. Mna by jeho reakcia ranila lebo by som si pripadala ze som pre neho nedolezita. Kazdopadne by som sa opytala jeho ze preco ti nezablahozelal dodatocne ak mate dobry vztah.
@kukina1212 prosim ta nestopkaj dospelemu cloveku ponozky - aspon ta o to poprosil, ci by si bola taka dobra a zastopkala?
Toto fakt nerob, takto si v minulosti chlapi zo zien robili sluzky a chlapi to brali ako standard.
@kukina1212 Osobne by mi viac vadilo, ze moj muz je agresivny, ako to, ze zabudol zablahozelat.
Aj odomňa všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia spokojnosti a správnych rozhodnutí. A Neopováž sa mu kúpiť nabudúce darček.🙂
@kukina1212 narovinu mu povedz že si veľmi smutná ako za sachoval a že si sa tešila ako tvoje narodeniny spolu oslavite - mozno fajn večerou, kino večerom (niečím čo robite spolu radi) a spolu vyberiete pre teba darček. Ano, chlapi majú iné priority/city/vnimanie sviatkov - nech to už voláme akokoľvek, ale je tvoj muž a na tvoje narodeniny by ti mal prejaviť lásku, úctu, potešiť ťa. Mne sa stalo niečo podobné, a ver, že odvtedy si dáva sakra pozor!!!
@kukina1212 Mňa by skor trápilo že býva agresívny, než že mi neblahoželal.
no môj tiež rád prehiadava moje meniny... čo už, pomyslím si svoje a bozaj ma...
dcére zablahoželá a mňa prehliadne - máme meniny v jeden deň...😉
uff, ja ti tak poviem, že mňa by to strašne ranilo...ale ja som citlivka, priznávam. Dodatočne ti prajem všetko len to najlepšie!