Manžel mi nepomáha

15. apr 2024

Cítim sa hrozne, nemám chuť žiť, som v depresii a môj manžel sa ma ani neopyta co mi je, nevypocuje ma, nepomôže mi. Ešte mi aj povie, že som pi…. Co mám robiť? :( Keď sa s ním rozvediem tak nemám kam ísť…

katica06
15. apr 2024

Mm NEPOMÁHA. Stará sa ako ja. Niekedy viac ako ja.

tenerifka
15. apr 2024

Povie ti, ze si p... a, lebo vie, ze nemas kam ist a moze ti aj na hlavu skocit a aj tak nic neurobis. Ze je to uboziak, to rozpisovat dalej nebudem, ale ano, su aj taki chlapi, ktori sa len vtedy citia ako chlapi, ked si kopnu do slabsieho. Ak by si mala kam ist, ak by si mala svoj zarobok a vedela sa o seba sama postarat, chlap by bol v pozore a v strachu, ze o teba moze prist, nikdy by si nic nedovolil.
Zacni teda tam.....

zmrzlinka2021
15. apr 2024

A predtým bol zlatíčko? No asi nie
Rozved sa s ním. Prenájmi si byt alebo izbu

monillia
15. apr 2024

Máte deti? Si doma na RD? Vždy sa dá všetko nejak vyriešiť. Pomáhať ti nemá, je to ak jeho domácnosť, ma sa spolupodielat. To ,že si u neho p...to by bola u mňa posledná kvapka a hľadám možností ako ísť preč

gribka1
15. apr 2024

Čo znamená nemám kde ísť? Nemáte spoločný majetok?

vyrovnanaosoba
15. apr 2024

Po prvé, depresie treba riešiť
Po druhé manžel nepomáha, ale podieľa sa rovnakým dielom na všetkom
Po tretie, vždy je riešenie
Po štvrté, podaj na rozvod, nájdi si podnájom, ak máš deti, pýtaj výživné.
Po ďalšie, popros rodinu
A posledný bod, struhni mu jednu aj za mňa

vierkainka
15. apr 2024

A pred manželstvom to bol ukážkový chlap však?Asi nie...ale ty si ho ľúbila,aj teraz ho miluješ že?Hm...no gratulujem k výberu partnera 👍 Maj svoju hrdosť a sebaúctu.Najdi si bývanie hoci aj nazad k rodičom, kamarátke, známym...azyl.... hocičo.....Hlavu hore žena a odid cim skôr!

alexis617
16. apr 2024

Napíš mi sukromne

h2
16. apr 2024

@katica06 Čítala si aj príspevok, alebo len názov? Autorka sa zjavne nesťažuje na to, že manžel neumyje riad. Úplne inú pomoc má na mysli.
Autorka, jasné, že si v depresii, keď žiješ s týmto mužom. Prosím ťa, nezostávaj s ním len preto, že nemáš kam ísť. Určite sa nájde aj iná možnosť.

daniela2202
16. apr 2024

@tenerifka 👍👍👍