Manžel mi neopätuje pozornosť

kristinatamar
5. okt 2021

Už som tu minule pisala do diskusie ze stojim o manzelovu pozornost ale nejako mi ju neopatuje. V skratke ja vsetko iniciujem aby sme isli tam aby sme mali sex atd necitim od neho ziadne objatia pusy a ani pochvaly. S domacnosti aj dcérou mi pomaha uzasne. Posledne dni som uplne taka bez duse. Nie som na nho nahnevana ale ani stastna ba dokonca mam pocit ze keby aj nieco chcel zacat asi ho odmietnem. Pozeral si nahé fotky a videa svojej kamaratky co mu poslala cez fb (on mi to poprel). Pred tyzdnom mi v hádke vytkol ze nech sa necudujem ze ma nepusinkuje atd ked som k nemu nie najlepsia ( Ano obcas mam svoje výpadky ale takisto som mu povedala ze ani on neni bez chyby). Mame 30 rokov a povedal mi ze uz sme stari aby sme mali sex kazdy den. Lubim ho milenca mat nedokážem ale zaroven neviem je to len obdobie ? Opat si dam klapky na oci a nebudem to vidiet a budeme mat “stastny” zivot kde vsetko iniciujem ja?

danulicek
5. okt 2021

odhliadnuc od problemu, ktory riesite - kamaratka posiela zenatemu chlapovi nahe fotky? wtf to ako vazne? zena, nieze klapky na oci, ale klapky z oci dole a zacni si trochu vazit seba samu

dzulli1980
5. okt 2021

Tak sa na neho vyser ... nebuď iniciatívna v ničom ... a tie nahé fotky kolegyne si s ním na rovinu vyrieš ... nie som nejaká stíhačka ani muža nekontrolujem, no po takomto zistení by u nás inak perie lietalo.

kristinatamar
autor
5. okt 2021

@danulicek to mu uz poslala pred x rokmi kedy sme sa nepoznali a on si ich teraz znovu opat pozrel

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristinatamar
autor
5. okt 2021

@cocolino234 on to popiera tie fotky aj videa ale ja som videla ze si ju vyhľadal v messengeri a preco by si ju inak hladal ked jej ani nepisal ani nic a ona mu poslala tie foto jasnze tou info bol rozčúlený a hovoril ze moze tie foto vymazat. Mame 10m dceru. Je mi z toho nanic

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristinatamar
autor
5. okt 2021

@cocolino234 3 roky z toho rok manzelia

tosomja
5. okt 2021

@kristinatamar dosť smutné. Prečo neziadas, aby vymazal fotky a videá? Keď ťa to trápi a je ochotný ich vymazať, stala by som za ním aby ich vymazal predo mnou. Ináč, mňa muž začal odmietať a nakoniec ma ani nelubil 🤷 čo ho chces znásilniť, keď raz nechce?

danulicek
5. okt 2021

ked ich moze vymazat, nech vymaze, ked je taky frajer... mate relativne male dieta a su muzi, ktori po porode zenu nevedia vnimat ako partnerku, ale matku svojho dietata, spolubyvajucu. a proste ta pritazlivost tam casto konci. dovodov moze byt vela, od pohodlnosti, cez zmenu povahy (aj postavy) partnerky az po milenku. ale poriesite to jedine uprimnym rozhovorom bez rozculenych emocii a vycitiek. pre mna ako cloveka je sex dost dolezita sucast partnerstva a ked nie je bez nejakych objektivnych pricin (choroba, problemy, vzajomna dohoda a pod), tak ani partnerstvo nemoze fungovat. ale to si myslim ja. viem, ze su zeny, ktore popieraju svoje prirodzene potreby "pre zachovanie rodiny".

kristinatamar
autor
5. okt 2021

@danulicek to uz som nekontroloval ci to urobil aj tak mi to pride take ze to vobec urobil… mna by nenapdlo si pozerat fotky mojich bývalých kamaratov a slintat nad nimi… Ano sex je pre mna dolezity tiez hlavne sa citit žiadaná

janickacrazy
5. okt 2021

@kristinatamar skús ísť nato opačne, daj pozornosť sama sebe, jemu po príchode z práce daj dieťa na starosť a ty si chod von zabehať, na kávu, ku kamoške, na nákupy alebo hocikde, robiť niečo čo ťa baví, ale bez manžela, kúp si kvety, rozmaznávaj sa trochu, kaderníčka, masáž, čokoľvek, uvidíš, či to zaúčinkuje

kristinatamar
autor
5. okt 2021

@janickacrazy Ano asi to tak urobim. Dakujem krasne za rady. Mam ho velmi rada a nedokážem ani len na druheho chlapa pozriet.

komplikovana
5. okt 2021

30rokov a stary na sex? To kde na to prisiel? Mne sa zda, ze hlada vyhovorky a skutocny problem nechce povedat. Je mozne, ze ho nepritahujes? Skuste si sadnut a pokecat co by potreboval od teba aby ta znova bozkaval a objimal /ked tvrdi, ze to nerobi, lebo nie si mila/ a naopak, povedat co potrebujes ty. Toto su velmi dolezite veci vo vztahu a ak na tom nezapracujete tak vam vztah nevydrzi.

kristinatamar
autor
5. okt 2021

@komplikovana ved to mi pride take divne :/ myslim ze oravdu mi nikdy nepovie a bude sa vyhovárať na pracu zodpovednost aku ma a vek :/ citim sa hrozne

elizabet173
5. okt 2021

@kristinatamar po mrknutí do viacerých tebou založených tém márne rozmýšľam, prečo si sa rozhodla si tohto muža vziať a mať s ním dieťa