Minule som tu založila diskusia, ale už ju neviem najst, ako mi manžel klamal, že ma nepodvadza, ale vsetko sa prevalilo. Odisla som od neho aj s deťmi a podala som žiadosť o rozvod. Nechápem ako si mohol ku mne lahat keď bol s ňou:( je mi z toho zle. On mi dal aj do ruky mobil, s tým ze si môžem pozriet ze nikoho nemá, pritom s milenkou mal skrytý chat, ktorý sa bez hesla nedal otvoriť. K tomu sa mi priznal až keď som na to prisla a ešte aj k inym veciam, o ktorých pisat nechcem a nedokážem. Bola aj u nas keď som bola odcestovana:(((( obhajuje sa tým ze sa zamiloval. Videla som ju na fotke, je krasna, mlada a slobodná. Samozrejme ze jej narozprával ze sa planuje rozviesť a ze ma nemiluje, co nie je klamstvo. Ja som s ním bola tiež zo zvyku a dalo by sa to uz nazvat stereotypom, ale nevedela som si predstaviť iný život. On ano. Buďte obozretne a otvorte oci a usta, ked sa vám niečo nezda.
Drzim palce a vela sil.
To bola ta tema, kde manzel chodil sportovat s nejakou zenou?
suhlasim podvadzanie a klamanie nie je ta najlepsia cesta na druhej strane, sama pises, ze s manzelom si bola zo zvyku, stereotypu a evidentne sa uz nelubite, takze ani jednej strane by sa nedalo zazlievat, ak by tu lasku hladal inde 🤷♀️ idealne najskor sa rozist, potom hladat
kazdopadne mrzi ma to 🥲 predchadzajucu temu neviem, ci som citala, tak mozno nemam kontext
Teraz je to veľmi čerstvé a si veľmi zranená, ale tu platí take to že čas rany vylieči.
Za nejakú dobu si zvyknes a nájdeš opäť radosť zo života
takže manžel je s rozvodom spokojný? ani o teba nezabojoval?
@deti95060810 nie.. podľa mna to takto chcel:/
@tinkavvv tu som čítala a mohlo by to byt ono. Pamätám si, ako z nej robil domyslavu, že to je len partička na behanie, idi.t
Aj ty si bola krasna mlada slobodna.. aj do teba bol zalubeny. Neskoro je otvarat oci ked uz vztah upadol do zvyku a laska vyprchala. Skoda len ze ste si to neujasnili skor ze ta klamal podvadzal.. Nevazil si co mal tak to zahodil. Ale tak bude ti lepsie bez neho. Jednoduchsie ako zit v pretvarke ze sa milujete ked uz to tak Nebolo .
mo co dodat .Kebyze si zeny hladaju k sebe rovesnikov a nemali oci pre starcov.Tak by nemali muzi s kym podvadzat.Snad sa tvojmu uz nepostavi.
Presne tak, chcel to tak. Najviac boli asi ta zrada, ale ono niekedy sa clovek boji spravit prvy krok..
Uz akykolvek to je z ktorejkolvek strany...
Musis to hlavne zo seba dostat, dostat ten hnev na neho, hnev na seba, ten smutok a nechat to ist...
Nema to zmysel... Naozaj to nema zmysel sa tym krmit.. Pretoze jedine tebe to ublizuje... Ona nie len tak sa hovori, ze hnev zabija nas a nie toho, na koho sa hnevame... (on to neciti, a hlavne ho to nazaujima)
On si zije svoje... A ty sa zivis smutkom a hnevom... Bolestou...
A aj ked to tak mozno teraz nevyzera.. Raz budes rada, ze to spravil... Ze ta to posunulo vpred.. A ze si tam, kde budes... Neboj sa!!!! Kazdy den vdaka Bohu vychadza slnko.. A kazdy den zapada... Po kazdej burke pride ticho, a pokoj... Teraz si asi plna bolesti, trpkosti, pretoze si bola zranena.. Ale lub seba a daj seba na prve miesto... Clovek, ktory si ta nevazil, nestoji za to aby ta mal...nechaj ho mat to co chcel... Neboj sa.. Cas sa postara, ze raz kazda hruska zovsednie a kazda zostarne...aj to nove vzrusujuce bude raz "okukane"
ked potrebujes plac, ked potrebujes hovor o tom... Tym, ze budes o tom hovorit prestane to mat tu silu, ktoru to ma...
A jedno ti este s osobnej skusenosti poradim, nechaj to tak... Zajtrajsok sa postara sam o seba... Ked to vypustit a nechas plynut... Same sa to vylieci.
@elmivelmi
Ano, urobme z muzov chudatka, ktore sa nechaju zviest a za nic nemozu.
Mimochodom zeny podvadzaju takisto. Toto vobec nieje o veku. Chyba je stale na strane osoby vo vztahu.
@elmivelmi a medzi rovesnikmi sa nepodvadza? Dobra blbost.
A preco (zas) hadzes vinu na zeny, ktore zadanych zvadzaju. To akoze, zadany je s pistolou pri hlave donuteny zahnut? Chudacik nestastny, on to vobec nechcel, on len podlahol... Este ho budeme obhajovat, ze ho nejaka zviedla 🙄
@rebrambora ved jasne ze su vinovati rovnako.Kazdopadne by som mu odfikla gule ,byt jeho manzelkou.A takisto nikdy nepochopim co taka 20r vidi na starim capovi sexy.
Pre autorku- keď chce rozvod, je to to najlepšie , čo sa ti mohlo stat. Zbavis sa právne idiota, ktorý z teba robil hlupanu. Ťažko sa vzdáva niekoho, koho miluješ aj keď je to stereotyp, ale je to ťažké len pre teba. Keď zajtra stretneš “toho pravého”, už na neho ani nepomyslis. Pre teba je bolestný teraz len ten “pocit”. Všetko bude dobre, pre teba len a len lepšie , pretože sa zbavis chuja.
Prajem ti všetko dobre🤗
@elmivelmi lebo vzdy su ti chudaci nestastni (vzdy) len zvedeni nejakou frivolnou zenstinou, keby take neboli tak oni by aj ostali verni. 9 z 10 takych ma doma manzelu, ktora ich nechape, s ktorou ani nemaju sex, a 9 z 10 by sa aj rozviedlo, ale nespravia to kvoli detom a 9 z tych 9 bude tvrdit, ze slecna (pani) je jedina bytost, ktora im rozumie a oni sa bezhlavo zamilovali. (kalerabov co dokazu ti stari capi natlacit do naivnych mladych hlav su cele vagony). To, ze sa staremu capovi mladeho maska zachcela, si akosi opomenula spomenut. Lebo doma ma zodratu zenu, ktora beha s vyplazenym jazykom okolo deti, domacnosti a zaletnika.
Takze nie, nevera nie je o tom, ze mlade zvadzaju starych chlapov. Hlavne ti stari capi potrebuju nejake "vzruso".
@elmivelmi A odkiaľ vieš, že on je 40 ročný "starý cap" a ona 20 ročná? Prepáč, ale píšeš, ako keby iná nevera, než medzi "starým capom" a "mladou šťandou" ani neexistovala. Môj kolega sa napríklad rozviedol s manželkou kvôli žene, síce o trošíčku mladšej, ako on, ale staršej, ako jeho žena. A podobných prípadov je určite veľa.
@elmivelmi kiežby to bolo len v tomto. Aj mladé a krásne ženy sú podvádzané, nielen staršie. To je o charaktere predovšetkým.
Aké veľké máte deti? Nezabudni mu ich pekne dávať. Nech aj mladá slečna zistí, čo je to chlap s deťmi. Ty si za ten čas nájdi čas pre seba, kozmetika, cvičenie. Uvidis, pozbieras sa. Získaš sebavedomie. A neboj sa, slečna zachvilu tiež začne túžiť po dieťati a bude ...
To mi je velmi luto, vela sil.
Presne ako ti radi @hipuska. Ziadne take, ze deti mu nedas. Davaj a pravidelne a na cely vikend. Nech mlada vidi, ze to nie je zabava mat chlapa so záväzkami. Chapem, ze si zranená ale tuto radu casom ocenis 😉😉😉
Je to ťažké.....ale radšej byť sama, ako s ,,chra.unom,,. Nečítala som zrejme tvoju prvú tému, resp.je ich tu denne viac, tým pádom neviem vôbec, ako to u vás bolo ale držím ti palce....