Smiali ste sa zo mňa, kvôli téme o kvapke na trenkách, ale nakoniec je to tak, je mi neverný, včera sa to prevalilo.
Baby ja neviem čo mám robiť, doteraz to bolo len možno a teraz keď je to tu, zrazilo má to na kolená.
Keby sme neboli manželia, keby sme nemali deti, keby som ho nelubila, bolo by to jasné, ale takto, chce sa mi nežit.
No ale to s kvapkou na trenkach nemuselo vobec nijak suvisiet.... A ako si to zistila? Zalezi ci ju lubi alebo to bola len jednorazovka... Ci mu dokazes odpustit... Kazdopadne ti drzim palce aby si to zvladla a nejak ste to vyriesili ...
@helenalena nádych výdych... žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa varí.... Hlavne nerobiť unáhlené závery a teátra. Musíš si zrovnať v hlave, ako dalej. Ale to sa nedá hned. Musíš sa hlavne emotívne ukludniť, potom začneš rozmýšlať. Skontaktuj sa s niekým, komu s môžeš zveriť, vyrozprávať, chod von s kamoškou, opi sa, vyplač sa.... potrebuješ so seba dostať emocie, ale nie pred mužom. Nemá to zmysel a len sa mu zhnusíš. Možno ešte ni netušíš, že ak niekde prišiel koniec, inde môže prísť svetlý zajtrajšok. Ale to uvidíš, až ked sa "zobudíš".
Chod k právnikovi a porad sa o svojich možnostiach. Aby si nezostala bez penazi v prázdnom byte s detmi
to vážne ?ale tak tie trenky nemuseli súvisieť s tým, že bol neverný :/ ale bolo to vtipné,ako si tu stopu opisovala na trenkách,ale tak to mi je veľmi ľuto, že bol neverný. a ako sa to prevalilo?si ho spovedala,kvôli tým trenkám,či ako? vidno,že máš na to naozaj "nos",ked si ho upodozrievala,asi máme my ženy akýsi vážne šiesty zmysel na toto..:( drž sa...
ASi ťa prekvapím,ale sú aj horšie veci na svete ako neverný manžel....to k tej tvojej vete,že sa ti chce nežiť.Ja práve rozmýšľam,či sa moji rodičia dožijú tejto jari a vyzerá to biedne....to len ako príklad.Takže sa ukľudni,ak treba daj si tabletku,vyspi sa ...a potom porozmýšľaj,poraď sa s blízkym človekom,ktorému veríš a situáciu rieš.Ty sa poznáš,vieš,či by si vedela odpustiť,či by si vedela s ním naďalej žiť...alebo mu zbalíš kufra a čao...
Ako sa ti to nakoniec potvrdilo?
a ako ste na to prišla že naozaj ma nejaku
Nechcem rozpisovať ako som na to prišla, zase len mojou možno prehnanou vsimavostou, najprv zapieral ale teda už sa priznal.
Nechce sa rozviesť samozrejme, vraj nás miluje, ale keď sa sto krát pýtam prečo to urobil, kto to je, či ju poznám, proste ja potrebujem poznať odpovede na tieto otázky, domyslavost má ubíja asi viac ako pravda, tak to mi nechce povedať.
Sľuboval že už mi nikdy neublíži, ale ako mu môžem veriť, ja neviem kade cez deň chodí, zase budem sledovať trenky???? Veď mne už z toho šibe. Ľúbim ho a neviem si predstaviť aký by bol život bez neho ale na druhej strane keď budem odteraz celý život keď pôjde von myslíet na to či naozaj je kde má byť alebo je úplne inde, s nejakou... Je mi z toho zle.
@helenalena vsetko chce len cas. Viem,ze sa mi to lahko hovori. Musi to byt sialene tazke,ale ak sa lubite,tak to zvladnete. Nepytaj sa preco,to je uplne zbytocne,nic ti to nepomoze a akurat sa budes viac trapit. Urobte hrubu ciaru a nepozeraj sa spat. Vela sily ti prajem.
to je vzdy tak, ked niekto podozrieva a potvrdi sa to, zrazu ke v keli, vzdy taha za kratsi koniec
zvlast ked mu na tom vztahu zalezi
ak je zalubeny, nema cenu to tahat k sebe
sluby, sluby sa porusuju, cely pribeh ludstva
co sa tyka toho vypytovania, ak sa z toho chcete fakt dostat, NEMA TI NIC O TOM PODROBNE ROZPRAVAT A TY SA NEVYPYTUJ
rozhodni sa, ci to s nim este skusis, alebo nie a tak konaj a nevycitaj
a nepodozrievaj
pises, ze ho lubis, tak sa tak spravaj, ak mu nebudes vediet verit, nedas tomu vztahu sancu
ktovie ako sa chvas v tom vztahu ty, ked ta podviedol
to nie je nikdy chyba len jedneho z partnerov, abstrahujem od uplne debilnych ludi hej, asi si si debila nevzala
No chudácik muzicek,ken pred nim neprejav tú zlosť a neukaz ako Ri to ublizilo,no akurát,taky dôkaz ublíženia by som.mu ukazala a takú scénu spravila,aby si na.budúce rozmyslel či sa znovu niečoho takého dopustí,pimaly aby si bola ta chapava a okolo neho po spickach chodila,to iste,a s kym kde a kedy to bolo?by som ho tlkla kym by pravdu nepovedal, uz ukázal čoho je schopný,ked si bola dobra,verna,starostlivá,teraz mu Ty ukáž čoho si Ty schopná, a ako Ti veľmi ublížil,lebo keď sa mu to takto ľahko prepečie,nebude si z toho robiť ťažkú hlavu,len si da väčší pozor
A mohla by si mi dať link na tú temu,čo si nasla nejaku stopu na.trenkach?
@helenalena Prajem vam vela sil.
@sharmana lahko sa to hovori tazko sa kona ale vsetko co si napisala je jedna velka pravda!
@fatimuska alebo si proste nerozumeju a ani jeden nema silu to ukoncit cestne. zena si nahovara, ze je vsetko ok, pripadne chce dalsie dieta, lebo podla nej je to prave orechové na zachranu vztahu a muz si zatial najde druhu... málokedy je na vine len jedna strana
Necitala som vsetky prispevky,ale moj nazor na neveru - ja si neviem predstavit ze by som odpustila. Stale by som mala v hlave cervika kde je a s kym a co robi- nedokazala by som uz doverovat a zozierala by som sa. Ale nikdy som to nezazila - aj by som velmi milivala, mozno by som odpustila - ale tiez by som chcela poznat odpovede...
@veronikavojvodova je to velmi ťažké, hlavne ked sú deti a ked nie sú obaja manželia finančne nezávislí.... Inak by tu na SK bolo omnoho viac rozvedených, keby neboli na sebe závislí aj po finančnej stránke. A to isté bolo aj v minulosti. Ženy sa nerozvádzali, kam by šli, ked to bola vtedy po jednej stránke hanba, po druhej, samé by nevyžili. Tak ich to nútilo robiť kompromisy a naučiť sa žiť s partnerom, ktorý by si možno zaslúžil skôr po papuli... Ked je chlap naozaj chrapún a sukničkár, v prvom rade sa treba od neho odpútať a zamerať sa na seba, svoj rast, svoj život, svoje záujmy. Potom sa nejako aj tá mysel rozjasní a nejaké tie riešenia sa proste vždy nájdu.
@helenalena za seba ti môžem povedať, že síce som v manželstve toto nezažila, ale v predchádzajúcom partnerstve áno. A vôbec nepomáha chlapovi vyčítať, vyzvedať, robiť scény... Ale lahostajnosť tak to ho rozhádzalo neskutočne A že som si ho prestala všímať a že som dobrovolne otvorila dvere a povedala, že "nech sa páči, tady vede cesta za tvojim šťastím".... Ako znovu dostať vlastného chlapa do neistoty a máš ho naspäť kedykolvek. Ak by toto nezabralo, tak ťa už naozaj nelúbi a tam by som nesilila absolutne nič, lebo by sa to časom aj tak zopakovalo a už aj s odchodom a zbaleným kufrom. Proste si sa mu stala tuctovou, o ktorú nemusí bojovať a musí s nou riešiť každodenné problémy. S tou druhou si len užíval, bezstarostne. A stopercentná pravda je, že aj "príležitosť robí zlodeja", lebo väčšina z nás, chlapov aj žien by v skutočnosti podlahlo, keby sa dostanú častejšie do príležitostí. Aj ked sa tu možno teraz budú mnohé dušovať, že nie. Každý človek prechádza etapami života a vždy vidí niečo iné ako prioritu.
Ale pravdupovediac, nadobudnúť znovu dôveru voči neverníkovi... Tak to by bola pre mna fakt fuška.
@helenalena ked to urobil viac krat tak asi vas tak nemiluje,v takom manželstve by som nechcela byt.Podviedol raz,dvakrat /no podla vašho pisanie v inej teme viac krat/
Zvladnes to,si predsa zena. Otazne je,ci si chcel len uzit alebo tu druhu miluje? Je na tebe ako sa k situacii postavis a ci by si mu to dokazala odpustit a zit s nim dalej. Je takych kopec zien a nie vzdy to musi znamenat rozvod. Velmi ti drzim palce,aby si to zvladla.