Manžel mi ide na nervy

14. okt 2021

Ahojte už dlhšie rozmýšľam či sem mám alebo nemám písať vec čo v sebe dusím a neviem si poradiť. Proste NENORMALNE mi ide môj muz na nervy normálne som na neho ,,alergická " sme spolu 13 rokov máme dve deti. Neviem si predstaviť život bez neho ale posledné mesiace len trpnem alebo ako by som to povedala. Jasne mám ho rada vážne by mi chýbal keby niesme spolu. Ale to správanie a to celé aký je mi ide na nervy. A nemôžem sa snim o Tom ani porozprávať lebo s ním sa nedá rozprávať o veciach ktoré sú mu není po srsti. Hneď vrieska a má nervy a mňa nebaví hádať sa. Čo by ste robili ?

1katus1
14. okt 2021

A čo konkrétne také hrozne robí ?

pribinak
14. okt 2021

Aké správanie?

deti95060810
14. okt 2021

moc som nepochopila... na jednej strane si nevieš predstaviť život bez neho a na druhej ti lezie na nervy....jedno vylučuje druhé...🙄

lintu
14. okt 2021

Vyzeralo to najprv na stereotyp a že ho máš asi moc poslednú dobu na očiach, ale po informácií o vrieskaní a hádkach to vyzerá ešte na zaujímavý príbeh. Neviem, ako ste riešili problémy 13 rokov, ale tento budete musieť zvládnuť nejak tak podobne....ak s ním chceš teda ostať a nie je s ním reč.

janickacrazy
14. okt 2021

Možno má krízu stredného veku, vtedy sú chlapi dost neznesiteľni, buď si nájdu milenku, kúpia motorku alebo niečo podobné. Skús sa sústrediť na seba, muža nerieš. Dopraj si veci ktoré ťa bavia, kúp si kvety, choď na wellness, na kávu. Mužovi to možno začne vŕtať v hlave. 😉

amelie2017
14. okt 2021

Aj ja by som bola alergicka na muza, ktory hned vrieska a ma nervy.

andreatytler
15. okt 2021

Nie si nahodou tehotna? Vtedy zenam zacne muz liezt na nervy.

denda007
15. okt 2021

Alebo zaľúbená do iného muža 🙂

elizabet173
15. okt 2021

@andreatytler presne, mojej kamarátke dokonca muž smrdel, nechápala to, ale prešlo to

denden77
15. okt 2021

mne ked lezie na nervy, skontrolujem appku "menstruacny kalendar" a hned viem, kde je pes zakopany 🤣🤣🤣

yvanielka
15. okt 2021

@denden77 Presne toto...keď mi začne vadiť že dýcha, tak viem že na druhý, maximálne tretí deň dostanem ms😀 Našťastie to potom prejde. A prečo vrieska a má nervy? Máte nejaké ťažšie obdobie? Nová práca, stavba domu, deti prvý krát v škole, šķôlke.. nejaké zmeny?

kvetinka75
15. okt 2021

uplne ťa chápem. Mám to podobne. My sme spolu 24 rokov. Niekedy by som ho najradšej niekam poslala ale chýbal by mi keby sa nevrátil 😀. Možno 😀. Možno potrebuješ na pár dní niekam vypadnúť, byť sama , zrelaxovať .

salome123
15. okt 2021

ja sa v takychto pripadoch obleciem a idem si zabehat aspon hodinku.... sama, v klude.... vyvetram hlavu a on sa za ten cas tiez skludni.

maryon1
15. okt 2021

a čím ti ide tak nenormálne na nervy?

asi každá z nás je občas zo svojho manžela vynervovaná/nešťastná/sklamaná/smutná... prípadne z detí, zo svokry, problémov v práci, škole - je toho veľa, čo človeku vie urobiť poriadnu beználadu.
mne keď už mám fakt dosť, pomáha ísť sa sama niekam vyvetrať, bud do prírody, so psom, prípadne sa "vyvenčím" s kamoškami na dámskej jazde, poklebetíme, zistím, že aj iní majú podobné problémy, niektorí ešte väčšie ako ja, a na čas mám pokoj.
ale čo zaberá najviac je, vyrozprávať si všetko. lebo niekedy je problém aj vtedy, že je človek ticho, nepovie hneď, čo mu vadí, a potom sa toho akosi uzbiera, a buch sopka vybuchne, a ten druhý pozerá, že prečo vlastne? keď doteraz ti nič nevadilo.

panipanka
15. okt 2021

tak asi by ti prospelo trosku od neho vypnut. neskusali ste sa porozpravat? ze proste nech ti da na chvilku no nechcem hned napisat pokoj, ale snad chapes ako to myslim.