Prosim Vas o radu, s manzelom mame vazne problemy vo vztahu. Pred mesiacom sa nam narodilo dieta a manzel sa mi vyhraza, ze mi ho vezme a odvezie k svojim rodicom.Dieta je plne dojcene, moze nieco take urobit? Pozerala som minule spravy, kde mala jedna zena podobny problem, manzel jej vzal dvojrocneho syna a skryva ho u rodicov.Nasa legislativa umoznuje otcovi vziat dieta matke bez postihu, pretoze obaja rodicia maju na dieta rovnake prava.Az do rozhodnutia sudu teda dieta moze drzat bez toho, aby manzelke umoznil s dietatom sa stretnut. Neviem si predstavit, zeby mi vzal moj manzel nase dieta.Moze to spravit, aj ked ho dojcim? Dakujem za radu. Ziadost o rozvod som uz podala.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zveria-mi-dieta-do-opatery-pred-rozvodom/
tu najdes navod, ako mas postupovat.
suhlasim s @filipal. Toto by som spravila ako prvy krok!!!
dakujem pekne za rady
ahoj nezoberu iba keby si bola alkoholik a drogovala povedz mu ze sa nebojis jeho vyhrazkam skutocne sa nemusis bat
@izza prajem ti vela síl 😔 .........vziat ti ho nemože a dojčíš ho čo by si s ním on počal to ho netrápi preboha a jeho rodičia čo na to??? som tiež rozvedená ale toto som nezažívala odporúčam ak sa teda dá odstahovat sa po rozvode čo najdalej lebo bude vždy zapárat s tým už skúsenosti mám 😒 vela vela energie ti prajem
@marianka79 :neviem, ci to fakt spravi, ale vyhraza sa tym a ked si predstavim, ze mi vezme maleho, tak by som to neprezila.
@izza vyhrážky som už tiež zažila a nič z toho neboj chlapi majú len rečičky a skutek utek 😉
tvoj manzel je slovak???ak je to slovak bol by to unos horsie by bolo keby bol cudzinec tam su uz komplikacie 😒
nemoze ti ho zobrat len tak, je to unos, a to je trestne, chod na neho podat trestne oznamenie skor, nez nie je neskoro
a hned podaj aj na sude navrh na rozvod