Manžel mi ani nezablahoželal

lilika2891
29. sep 2020

Dobré ráno som veľmi sklamaná a smutná včera som mala narodeniny a manžel mi nezablahozelal pritom o tom vedel lebo mi volali a písali známy ešte mi povedal ze zrazu mi každý blahoželá pritom je to rovnako každý rok aj napriek tomu on nič ešte mi naschvál znepriemnoval deň bol hnusný naschvál mi nadával veľmi ma sklamal 😢

hindakus
29. sep 2020

A neblahozelal v den, kedy ste to oslavili s rodinou?

pribinak
29. sep 2020

Povedz mu, že sa tá to dotklo a urob tichu domácnosť

sense
29. sep 2020

Tak mu povedz ze ta sklamal...ale toto zrejme nie je 1x....

moonlight1210
29. sep 2020

@lilika2891 mna by zaujimal dovod, preco to urobil. Urobil to “len tak” z nicoho nic? (Z tvojho pohladu.)
Alebo mate oficialne blbe obdobie, castejsie sa teraz podpichujete, kritizujete, hadate?

natalka13
29. sep 2020

Fuha, stastne manzelstvo toto nebude. my si na daroch nepotrpime,ale aspon pusa a prianie musi byt.

lubiss
29. sep 2020

tak sa s nim nebav a ignoruj..nech rozmysla debilko ze preco

lauriema
29. sep 2020

@lilika2891 och, no čo viac dodať ako to ze to od neho nebolo vôbec pekne, nezabudla si aj ty na jeho narodeniny náhodou?

lilika2891
autor
29. sep 2020

@moonlight1210 nie ja sa snažím ako viem ale on je strašne čudný za všetko zlé v jeho živote môžem len ja je strašne naladový už neviem ako sa sním mam baviť z ničoho nič sa nafuka a tak ale na narodeniny sme si vždy aspoň niečo pekné povedali a správali sa k sebe pekne ale toto bolo prví krát strašne ma to mrzí

lilika2891
autor
29. sep 2020

@lauriema ani raz za 8 rokov co sme spolu

livka283
29. sep 2020

@lilika2891 áno poznám, odignorovaná 30 atď.... mamke skoro nohy išiel polámať, keď mala sviatok, už je exmanžel a súčasnej partnerke dopraje všetko, čo partnerke plus mínus patrí , snáď je už šťastný

lilika2891
autor
29. sep 2020
lauriema
29. sep 2020

@lilika2891 tak poto je prepáč ale chrapuň

jovana9
29. sep 2020

Z tej situácie sa to javí ako keby na Teba z nejakého dôvodu žiarlil. Blahoželajú jemu známy, keď má sviatok? Nie sú jeho narodeniny pre neho z nejakého dôvodu nepríjemné? (Príčiny môžu vlastne veľmi súkromné) Možno sa sám cítil pre Teba nepodstatný oproti iným gratulantom.
Ignoranciou a pod. si podľa mňa manželstvo nezlepšíš. Normálne sa s ním porozprávaj, povedz mu, že Ti to ublížilo, príp. sa skús spýtať na prežívanie jeho narodenín (teraz alebo neskôr, keď bude tá príležitosť).

jovana9
29. sep 2020

Inak, všetko najlepšie 😉

lilika2891
autor
29. sep 2020

@jovana9 ďakujem

terka224
29. sep 2020

Ani mne priateľ, proste mal ma na háku, asi ako aj manžel teba. Preto to je vlastne aj bývaly 😃

tykat
29. sep 2020

@lilika2891 ...tak si urob niekde peknu malu oslavu s najblizsimi a jeho nepozvi.

lilitela
29. sep 2020

@livka283 Inak nie je to zvlastne, ze druhej partnerke ano? CI je to este novy cersvy vztah? Lebo ja tiez kolkokrat premyslam, ze ci ta prva zena kolkokrat len nevyslape tej druhej cesticku (a naopak teda tiez). Ale ci mu to vydrzi, lebo casto co ja vidim okolo seba, tak clovek sa az tak nemeni, teda nie k lepsiemu, a casom sa zacnu tie "zle " vlastnosti prejavovat aj v inom vztahu a skor je to o tom, ze na aku zenu natrafi, ze ci jej to tiez bude vadit alebo nie.

tosomja
29. sep 2020

Stane sa, že človek zabudne, hlavne v zhone, v strese, má nejaké problémy, či niečo na práci...
Ale ak o Tom vie, aj napriek tomu len kuvne plecom, je to neúcta voči tebe. Určite mu to povedz, že si z toho smutná. A ďalej nerieš, buď si to k srdcu vezme, alebo nie. Nabudúce ignoruj aj ty jeho.

viki128
29. sep 2020

Čo myslíš tým že to nadával.. Ak by mi muž nadával tak s nim niesom..

anita6666
29. sep 2020

No vidíš...stačí nemať manžela a neriešis takéto ptakoviny

livka283
29. sep 2020

@lilitela to je už tretí jeho vzťah po rozvode, ale už sú spolu rok, s touto si sadli, dokonca šli na dovolenku bez nášho dieťaťa, malá to zle znášala. Ja ju beriem všade aj s novým partnerom. S nami ex chodil len s jeho rodičmi na dovolenky.... Asi si sadli, hlavne ona nemá deti, má po 35,môj ex nechcel o druhom ani počuť, ani už deti neplánuje.su dvaja v 6izb dome kde je ticho a kľud a sú takto šťastní...

lsimo
29. sep 2020

@anita6666 heh myslíš, že y práve tento smer bola výhra?

s_a
29. sep 2020

mňa by skôr trápilo, že mám muža, čo mi zvykne bežne nadávať a je ku mne nepríjemný..

ankare
29. sep 2020

Je to somar...

lilitela
29. sep 2020

@livka283 Bohuzial, deti su urcita zataz, a nie kazdy to da. Nie kazdy vidi aj to pozitivne a vie z toho nacerpat a tesit sa, ze ich ma. Tesit sa naozaj, nie z nejakej spolocneskej povinnosti.

deti95060810
29. sep 2020

Ahoj...ja mám narodky dnes... mne nebude vadiť keď polovica gratulantov si nespomenie....
nebudete oslavovať napr. v nedeľu a vtedy si zablahoželá? Lebo keby si aj nikto nespomenul - mne je to úplne jedno....😉

vanilka83
29. sep 2020

Jednoducho mu to povedz a na rovinu!!!

vanilka83
29. sep 2020

A normálne by som sa kvoli tomu aj pohadala ak ste si do teraz normalne davali darceky blahozelali si atd... Tak musí mat nejaky problem a ked bude mat narodeniny on by som ich odignorovala uplne rovnako. Ved za to ze ma kramy nemusi byt hnusny aj na tvoje narodeniny. Zober baby a chodte oslavu spravit riadnu do rana do baru. Nech sa aj potentuje.

si_sa_6
29. sep 2020

prepáč, ale podľa mňa musíte mať nejaké problémy, keď ešte aj píšeš, že bol na teba hnusný. nevidí sa mi, že vo vzťahu, ktorý by bol ok, to malo takto fungovať, asi by ste si mali proste vyložiť všetky karty na stôl