Pekný večer, dnes sme mali s mužom výmenu názorov a on mi okrem iného povedal, že ľutuje, že si ma zobral. Vraj mu vadí, že som z chudobnej rodiny a málo zarábam. A že vždy musím mať na všetko svoj názor, ktorý sa nie vždy zhoduje s jeho. Napríklad ma presviedčal, že v kúpeľni na plafone nie je pleseň, že to zle vidím. Aj keď som nízka, vyšla som na stoličku, postavila sa na špičky a vystrieľala to savom proti plesni. Samozrejme to zmizlo ale on si omyl neprizná. V novembri tvrdil, že zbytočne prežívame auto, nebude snežiť a jasné, že snežilo. Vždy musí mať pravdu.
A čo má trápi, že prídem pár hodín po hádke za ním zmieriť sa, povedať mu, že ma to mrzí a on, že choď preč. Nemám na teba náladu, proste žiadny rozhovor, žiadne zmiernenie. Musím deň, dva počkať, kým ho to prejde a keď sa mu uraci začne sa so mnou baviť a tvári sa, že všetko ok. Vie, že nemám rada tichu domácnosť lebo ma tým v detstve trestala mama.
Akoby mu nezáležalo na mojich pocitoch. Doľahlo to na mňa takto pred Valentínom. Darček pre neho už kúpený... Som len precitlevena?
dobre čítam že darček? ten len pekne schovaj - na Vianoce ako by si našla...😉
To je blb.
Neni nahodou znamenie vahy? :D
Dobre tomu rozumiem, ze ked Ty mas iny nazor ako on a mas pravdu, tak on je urazeny a Ty za nim doliezas? Ved on by mal prist za Tebou, nie? To fakt si niektore zeny nevazia same seba?🙉
Takto sa nema spravat nie ze tvoj MANZEL. Ale nikto. Uziva si ako ta tresta, a to je chore. Dva dni pockat , kym ho prejde obycajna vymena nazorov?
Prepac, ale je to debil. A mna mrzi , ze toto musis znasat. :( ty sa s nim nebav 3 dni, ziadne varenie a pranie.
Bozk a objatie ziadne? To nie je znak pubertakov, to je laska. Ja s muzom sa bozkavame denne.
Môj muž mi pri výmene názorov asi miliónkrát povedal, že ľutuje, že si ma zobral ... no chudáčik ... ja to už nejako neriešim ... poznám jeho povahu, viem, v akej rodine vyrastal ... za tie roky som sa naučila jednoducho si ho v takýchto situáciách nevšímať, nereagovať, nechám ho deň, dva, nech vychladne, nechodím za ním ... keď si to sám v sebe uprace, sám prilezie ... inak je super manžel/otec, nemenila by som.
@dzulli1980 asi ste už spolu dlhšie že?
Nedoliezaj za nim, vytrestaj ho, nevar, neper, nenakupuj, zavolaj kamoske a chodte na kavu, nech ho aj porazi
@x_mery_x znemenie váhy? čo chceš s tým povedať... však to je najlepšie čo poznám zo znamení...😀
som aj ja...😉
@hazelgracegus máme 13 ročného syna. Proste objímajú a bozkávajú sa len pubertiaci podľa neho. Keď vidím na ulici alebo vo filme sa bozkávať odvratim tvár lebo je mi to ľúto.
@vamajka veď to, nebudem ako vždy doliezat. Išla som spat do obývačky a cumakujem do tmy.
@deti95060810 áno, 15 rokov, zrejme stereotyp z jeho strany ale ja mám 35 a bozkávali som sa naposledy pred 3 - 4 rokmi. A desí ma predstava že to bude ďalších x rokov.
@vvverunkaaa veru žiadny bozk a objatie roky. A po každej i malej výmene názorov ma ignoruje.
@x_mery_x áno, váhy
@zoro9836 sme spolu 15 rokov a máme pubertaka
@brembo máme syna
Hadate sa pre blbosti ty mas pravdu a este za nim doliezas a chces sa uzmierovat a on Ta posle do prdele? A este Ta potom dva dni ignoruje? Ty nemas nikoho skym by si mohla ist von s kym by si sa mohla vykecavat a ignorovat ho? Bozkat sa nechce a sex ?
@deti95060810 bonboniéru zjem a knihu vymením za román pre mňa
Ten chlap ta ma na haku. Berie ta ako matku jeho syna, gazdinu v domacnosti a obcas ako matrac. Nic viac - nic menej.
Prepac ze takto natvrdo, no su veci, ktore clovek dokaze naplno pochopit, az ked to dostane priamo medzi oci.
Mas zopar moznosti, no myslim ze si este prilis mlada na to, aby si dalsich x rokov zila s tymto clovekom a bola smutna a frustrovana. Zivot mas len jeden, tak ho ŽI! A neprežívaj❤️
@miadi veru, po každej výmene ma ignoruje aj keď som ho prosila nech to nerobí, že ma tým doma trestali. Sex bez bozkov.
@brembo snáď áno
Nemal on takych rodicov ? Mm nikdy nevidel zeby si dali pusu Ja som nikdy ani naznak fyzickej nehy medzi nimi nevidela tak chapem ze mm nema rad verejne prejavy no v sukromi to je nieco ine . Ked bude chcet sex mu povedz ze to je pre pubertakov, Aj pri sexe sa da bozkavat Keby len chcel.
@dskjhfdlkdjhl máš pravdu, nevážim si samu seba
Zena neblaaaaaaaaazni🙏🙏
Ale uz aj zacni nieco robit, aby si mohla od tohto dementora cim skor zmiznut
@miadi rodičov mal rozvedenych, zrejme aj tam bude problém. Tri roky sme spolu chodili a bozkával sa ako o život. Dokonca na prvom rande si vypýtal objatie, že ho má rád (ako Olaf 🙂 ) A po 10 rokoch prišiel s tým, že žiadne bozky a objatia
A ďalšia vec, už dva, tri roky žiadny bozk na ústa, či objimanie. Vraj už nie sme pubertiaci. Ale rozviesť sa doteraz nechcel lebo tvrdil, že ma má rád. Aspoň doteraz.