Manžel ma zbil

13. dec 2024

Ahojte, včera ma zbil manzel dusil ma vankúšom, rozbil mi ústa a fackal ma silno, vlasy mi ťahal, jeho dôvod bol ten že som ho vyprovokovala, čo mám prosím robiť nepovedal mi ani prepac a hra sa obeť.

lucia147852
13. dec 2024

Ísť k dr so zraneniami, spísať správu, podat TO, zbalit saky páky a vypadnúť čo najďalej

dmmydlova
13. dec 2024

… ísť na políciu spísať TO. Síce vás odbiju možno že to bude len ako priestupok ale aj tak by som sa nenechala.. treba všetko spísať nechať sa vyšetriť a s dokumentáciou ísť to podat.

kajaa24
13. dec 2024

Ist na nemocnicu, podat trestne oznamenie, a zbalit sa a utekat co najdalej,nenechaj sa tyrat a ponizovat takym debilom

rohypnol1
13. dec 2024

Ak bol schopny dusit ta vankusom a rozbit usta , tak hlavne klud a neprovokovat. Aby nenastala u neho skratova reakcia. Nepozorovane zober z domu doklady a deti, pod zamienkou napriklad vysypania smeti a smer najblizsia rodina, susedia, hocikde budete v bezpeci. Odtial do nemocnice a k policajtom. Nabuduce sa to vystupnuje tak, ze sem uz nenapises. Je mi to luto, drzim palce, hlavne teraz nemysli na nic majetkove ani podruzne - ochran seba a deti.

rohypnol1
13. dec 2024

A necakaj na prepac. Toto neospravedlni ZIADNE prepac. Je to nasilnik, bodka. Nezmeni sa, nepolepsi, nevstupi do svedomia. Bez

halabala10
13. dec 2024

Stalo to stalo raz, stane sa viac krát. Žiadne prepáč neakceptuj. Ak by si šla na políciu,tak sa mu dajú tebe aj deťom zákaz priblíženia na 10m.

apolka77
13. dec 2024

Polícia, hneď teraz.

enmery
13. dec 2024

Boa ďalší chudák. Takže nezbil Ťa preto, že si ho vyprovokovala, ale preto, že je to násilnícky magor. Žiadne prepáč ani sľuby to nespravia. Ber deti a seba preč, daj sa ošetriť, aby o tom bol záznam!

autor
13. dec 2024

@rohypnol1 no on sa tvári ako keby sa nič nestalo

enmery
13. dec 2024

To sa tak tvária všetci títo debilkovia. Klasický scenár. Utekaj!Smer lekár-záznam od lekára. A riešiť odchod od neho.

rohypnol1
13. dec 2024

To je jedno ako sa tvari. Neanalyzuj ho a necakaj na kajucne slova. Su ti nanic, tu skoncilo vsetko - ziadna laska, ziadny respekt, ziadna ucta. Ak prepacis toto, tak uz mu das len signal, ze moze zajst este dalej. Nabuduce podrzi ten vankus o minutu dlhsie. Si obet, este si to neuvedomujes v olnom vyzname. Fakt utekaj do nemocnice a na policiu.

vanilkovazmrzka
13. dec 2024

Dalsia tradicna slovenska rodina a ziadna ina

Je mi to velmi luto, ako ti uz poradili, cim skor od neho. To zlo co v sebe ma sa nikdy nezmeni

hellwant
13. dec 2024

Prepac, ale teba manzel zbil a dusil vankusom a tebe ide o to, ze sa ani neospravedlnil a tvari sa akoby nic? To nie je , ze ti v hadke povedal si krava. Zbalit sa- ak mas ist kam a vypadnut. A podat trestne oznamenie na neho.

zuzubb007
13. dec 2024

Všetci sa tak tvária narušený, keby ťa zabil tváril by sa ďalej spokojný, je to psychopat, a ty prepáč na čo čakás na svoje posledné vydýchnutie? To naozaj ešte si pri ňom? Nahlásiť a dovidenia, spamätať sa kým nieje neskoro

kofa77
13. dec 2024

@rohypnol1 dobre pises, ale vies co, daco mi hovori, ze dotycna nepojde nikde...ani lekar ani policia a uz vobec nie zbalenie seba, deti a odchod zo spolocneho zivota..

hellwant
13. dec 2024

@kofa77 tiez sa toho obavam, podla pribehov tu na MK by som sa nedivil, keby s nim v najblizsich dnoch otehotnela- fakt by si nadelila masochisticky darček na Vianoce.

kofa77
13. dec 2024

muz donesie kyticu, dake bizu smuky, ospravedlni sa a zivot ide dalej. kym nepride dalsia bitka.
ja uz na to mam nos, podla stylu pisania tej ktorej dotycnej

lienka.7
13. dec 2024

@autorka bud si troll alebo mentálne zaostala, keď nevieš, čo máš robiť...🤦‍♀️

really8
13. dec 2024

A vsak deje sa nieco? Ked si to vcera neriesila…dneska mu vyfajci, navar segedin a suchaj nohami a neprovokuj. Neviem co ako jedna dospela zena chces pocut

kofa77
13. dec 2024

@lienka.7 podla mna nie je, je to dalsia tyrana zena, bohuzial☹️

really8
13. dec 2024

@kofa77 a bude dobrovolne tyrana aj nadalej

kofa77
13. dec 2024

@really8 bude☹️
mne je tych zien luto, viem, ze my si povieme, ze preco ostavaju, ale ony su v tom tak zacyklene, ze nevidia zvonku ako to je.
a bude to horsie, to, ze pise, ze ju zbil a dusil vankusom urcite nie je prvy prejav nasilia voci nej, ono sa to stupnuje.
autorka, chces to riesit, alebo budes cakat na jeho ospravedlnenie a budete fungovat dalej splocne?

zmrzlinka2021
13. dec 2024

@vanilkovazmrzka to nie je tradična rodina. Tradičná rodina má byť vzťah manželov plný lásky a úcty.

zmrzlinka2021
13. dec 2024

@lienka.7 lenže ona ani nemieni nič robiť

nin12345
13. dec 2024

Boze baby prestante byt hnusne ak ste to nikdy nezazili tak budte vdacne a custe .. neviete si predstavit akou celozivotnou cestou zena v takomto vztahu uviazne. Odist nie je take lahke ako si vy predstavujete z pohodlia vasich gaucov pri milujucich manzeloch. Autorka skus sa obratit na nejake centrum krizove kde pomahaju zenam v tvojej situacii - ty sama vnutorne citis ze situaciu musis vyriesit tak pozbieraj zbytky sil a zacni.

darina77
13. dec 2024

Máš rodičov alebo súrodencov? Obrát sa na niekoho z rodiny

kofa77
13. dec 2024

alebo, autorka, zdover sa rodicom, kamaratke..

laurikasarinkaq
13. dec 2024

Viem že sa to ľahko píše že zbaľ sa a odíď , choď k rodine , podaj Trestne oznámenie a podobne .. a viem že na 80% si tieto správy len prečítaš , tak ako väčšina žien … ale fakt je ten že my vieme už teraz že to nebolo naposledy pretože to proste neexistuje ak to urobil raz .. možno to neurobí o mesiac , možno to urobí o rok alebo o 3 , ale urobí to znova a môže to dopadnúť tak že už sa písania sem nedožiješ .. tak ako moja suseda .. tíraná roky . Ako dopadla ? Tak že jej rodičia ( už len mama) ju prežili a chodia jej teraz zapaľovať sviečku …
Prosíme ťa pekne .. neignoruj to čo ti spravil , a vôbec nežiadaj ospravedlnenie. Ten človek si nezaslúži už ani len to aby sa ti mohol ospravedlniť . Nech si žije s tým čo spravil a s tým že svojim skutkom prišiel o svoju ženu

senta_sofia
13. dec 2024

Vyprovokovala ako? Dala si mu po papuli prva? Ci ako? Toto je u vas bezne? Za taketo veci sa neospravedlnuje, za take sa vypoveda na policii.

really8
13. dec 2024

@nin12345 vies co, keby teraz pridem domov a manzel by mi rozbil hubu tak urcite na mobile netukam modreho konika ale googlim uplne ine stranky