Manžel ma zanedbáva

dafne550
14. okt 2016

Manzel ma zanedbava a sedi vkuse v praci.

dafne550
autor
14. okt 2016

moj muž pracuje až do noci a keď príde domov tak sa naje nič iné ho nezujima

sissy27
14. okt 2016

@dafne550 vysedáva lebo musí, lebo zarába pre vás, alebo vysedáva lebo sa mu nechce domov? čo ty robíš pre to, aby sa mohol domov tešiť? aké máš ty záľuby, koníčky, náplň dňa?

moni244
14. okt 2016

@dafne550 a my máme urobiť čo? prísť za ním do práce, urobiť nonono a dotiahnúť ho domov?

mima4
14. okt 2016

@dafne550 no o tom sa musis s nim porozpravat ty

tykat
14. okt 2016

@dafne550 ...tak furt lepsie ako keby sedel v kuse pri tebe a zanedbával prácu nie?

dafne550
autor
14. okt 2016

neviem, či by si nemal nájsť nejakého koníčka, nemá záujem o nič, či mu ide len o to, aby si užil...

valentina5
15. okt 2016

@dafne550 Asi nedospel do manzelstva, treba sa porozpravat ako si predstavuje vas zivot, ci chce deti, atd... o tom ste sa nerozpravali pred manzelstvom? Vas vztah podla toho co si napisala, je ako ked maly syn pride domov zo skoly, mama daj najest... zarabat treba, ale toto nie je vztah, prepac, ze ti to takto pisem, ale tieto temy, chory svet, mladi ludia, zoberu sa, este nemaju deti a uz si nemaju co povedat. Co robite cez vikendy? Alebo vobec ake mate spolocne aktivity?

obsadenemeno
15. okt 2016
novana
15. okt 2016

@dafne550, si na zlej adrese, toto nie je fórum pre zanedbávaných oteckov. 😉

stardust
15. okt 2016

@dafne550 na zaklade coho si si ho teda brala? Lebo ta pichal do zadku? 😀 😝

anchelita
15. okt 2016

@dafne550 uplne ti rozumiem my to mame v poslednej dobe rovnako bud je dlho v praci alebo ked pride je len ustaty nic sa mu nechce a veci podobne....chce babo a pritom sa milujeme raz za mesiac aj to mozno hovorim vela...nechapem co by chceli ti chlapi od zien...mamr hyperaktivne dieta ties som unavena s neho za cely den a ties mam vyplakavt ako oni :(

valentina5
15. okt 2016

@obsadenemeno nech im tato aktivita zostane, len nech nemaju deti, lebo degenerovanych ludi je uz dost...