Manžel má v práci novú kolegyňu

teddynka23
3. mar 2016

Ahojte, manžel dostal do práce novú kolegyňu a mne to začalo vadiť. Sú čisto mužský kolektív, ona teraz jediná žena. Manžel celý deň sedí v aute a ona samozrejme s ním, kedže ju musí zaúčať a mne to veľmi vadí. Majú sa s kolegami striedať, aby jej každý vysvetlil niečo iné,čo potrebuje a môj manžel ju vzal hneď ako prvý a už to tak pokračuje celý týždeň. Nikdy som nebola žiarlivá, ale toto mi vadí neskutočne. Jasné, že tvrdí, že ona ho nezaujíma, že on ju berie ako kolegyňu, no ja mám stále pochybnosti. Poradte mi, ako to ignorovať?

calais
3. mar 2016

Pane Bože, to sa teraz budeš bať každej ženskej, čo sa mihne v okolí tvojho muža??? Ja pracujem v čisto mužskom kolektíve, sme tam len 2 ženy ... ja a asi 60 ročná žena, a samí chlapi, a predstav si, že nikto ma nechce pretiahnuť ani nič podobné... aspoň o tom neviem..

sintra
3. mar 2016

@teddynka23 neverim, ze si nebola nikdy ziarliva. Taketo pocity sa neobjavia len tak, z nicoho nic. Uvedomujes si, ze zeny su vsade? Je ich viac, ako muzov 😀 Ked chodi po ulici alebo ide do obchodu, to ti nevadi?
Nic s tym neurobis, ked to tak v praci maju, tak maju. Myslis si, ze mu doma nieco chyba, ze mu v niecom nestacis, aby zneuzil situaciu?

majka99999
3. mar 2016

@sintra kuk link v mojom prvom prispevku - "nikdy nebola ziarliva"

marse
3. mar 2016

moj muz robi v zenskom kolektive..su dvaja chlapi a 6zien... keby som mala furt na kazdu ziarlit mam dnes lysinu ako globus , okusane drahe gelove nechty a ucet za mobil ako prasa 😀 😀

troška dovery voči nemu a sebe... snad nie si nejaka stihacka, ale normalna zenska 😉 😉

elise
3. mar 2016

@teddynka23 zbytocne nehladaj problem kde nie je lebo sa to stane. Chapem ta ze soklo, ze do muzskeho kolektivu prisla zena, aj ona moze mat z toho zmiesane pocity, ze robi so samymi chlapmi. Ked mnzel ju zauca prvy tak bud kludna potom naseduju dalsi, skuste ist spolu na kavu, porozpravas sa snou zhodnotis situaciu. Ak manzelovi veris, neries, ak neveris najskor vyries problem u teba.

natalym
3. mar 2016

@teddynka23 Ale no........... Vieš o tom, že keď Tvoj muž bude chcieť tak Ty to nemusíš ani tušiť.......... 😉

sintra
3. mar 2016

@majka99999 aha, to som prehliadla :D Tak to je fakt na psychologa uz

majusik236
3. mar 2016

toto je už choré...čo má dať výpoveď??? musíš mať fasa dôveru k mužovi 🙄 🙄 🙄

moni244
3. mar 2016

@teddynka23 jasné, nikdy si nebola žiarlivá, si na najlepšej ceste stratiť chlapa, takéto stíhačky nik nemá rád

elise
3. mar 2016

@moni244 presne

teddynka23
autor
3. mar 2016

@majka99999 nenapísala som to dobre..chcela som napísať, že nikdy som nebola takto žiarlivá,viem, že stretáva množstvo žien a nevadí mi to..ale akosi to, že ju má nasáčkovanú v aute, mi robí problém 😅

elise
3. mar 2016

@teddynka23 co si sa neprihlasila na vyberove konanie do firmy tvojto muza ty? Mohla so ho mat pod kontrolou.

bonaqa2013
3. mar 2016

prenes sa cez to. tiež som robila v mužskom kolektíve - chlapi sú poriadny beťári - ale nie zas všetci. Manž. dôveruj, nemysli zas na to najhoršie. Aj môj robí so ženami a ja mu nekontrolujem ani mobil, načo.

silaviat
3. mar 2016

ty vole... chudak kolegyna tvoho muza- napadlo ta ze tvoj muz nieje ziaden playboy a ze ona ma mozno 100x lepsieho? nevidela si ju nepoznas ju a uz ti vadi.. ak nezmenis postoj a nezacnes muzovy verit tak vas vztaj je na ceste do upadku .. a nebude to vina kolegyne ... sa daj vprvo rade dokopy .. a zacni mysliet na zauimavejsie veci 😀 😀 😀

guinevre
3. mar 2016

@teddynka23 Nuz, tak, bud si zalozite vlastny business kde buedte pracovat len vy dvaja a ziadna ina zena (alebo muz, keby to jemu vadilo 😀 ), alebo zmeni pracu, a tam ked naaahodou bude nejaka zena, tak rychlo si hladat inu pracu a tak do kola.

Uprimne, pracujem vo vacsom kolektive kde su vacsinou muzi, ale sem tam aj zopar zien. A ano, viem aj kto podvadza, aj kto opustil byvalu kvoli kolegyne, dokonca aj kolegyna opustila manzela a dala sa hned do kopy s kolegom. Je vela muzov ktory su doma stastni, a nepotrebuju riesit ziadnu inu zenu, mne by osobne bolo neprijemne keby kolega s ktorym na priklad pracujem na projekte mal doma problem so zenou ktora je ziarliva, to naozaj povazujem za psycho (okrem ak ju muz nepodvadza pravidelne o com ona vie, tak to neviem naco je v takom manzelstve). Potom je zopar takych co doma mali sekeru, alebo zly vztah, a bola len otazka casu kedy sa rozidu/rozvedu a casto cakaju az do posledneho momentu kvoli detom, az ked stretnu zenu s ktorou si rozumeju - tak ukoncia vztah. Byvala priatelka kolegu, na priklad bola neskutocna stihacka, volala mu do roboty hned co si pridal zensku osobu na FB, vypisovala na FB kolegyniam ktore uplne priatelsky a bez ziadnych inych umyslov okomentovali nejaku jeho fotku atd.
A potom su aj taki (ale tych je ovela menej, poznam tak dvoch-troch) co sa v ziadnom pripade nechcu rozviest, ale su suknickari, a furt si hladaju nejake pipky, verim, ze aj ich zeny o tom vedia, alebo tusia.

Tak, uz zalezi len na tom aky je tvoj muz, a najviac - aky mate vztah.

marse
3. mar 2016

prezradim Ti tajomstvo, ak by nahodou tvoj muz mal niekedy potrebu a chut ta podviest, da sa to urobit tak ze o tom ani nebudes vediet a nemusi ju mat ani nasačkovanu v aute 😉
@teddynka23

pragmaticka
3. mar 2016

jak keby si tomu vedela nejako zabranit, keby sa muz aj do inej zamiloval....😀 Vsetko je tak ako ma byt, ak ta ma podviest, ci opustit koli inej, mozes sa aj na hlavu postavit, ale nezabranis tomu aj keby si ho izolovala od vsetkych kolegyn sveta.. 😉 Miesto toho aby si si robila hlavu koli kolegyni, by si sa skor mala zamysliet nad tym, kde sa podelo tvoje sebavedomie, resp. pracovat na nom! A nemysliet na nic negativne, nech si to este myslienkami neprivolas...a teda nejake ziarlivostne vystupy u tvojho manzela su absolutne no go!

teddynka23
autor
3. mar 2016

asi máte pravdu baby..dostalo ma to, pretože doteraz pracoval len v mužských kolektívoch...a vôbec nie som stíhačka, nekontrolujem ho, máme dobrý vzťah..len táto vec ma troška dostala, ale dakujem Vám, že ste mi naložili 😀 máte pravdu, čo sa má stať, stane sa a ja s tým nespravím nič..ono totiž, stalo sa mi to pri bývalom, preto som teraz z toho vykoľajená

natalym
3. mar 2016

@teddynka23 Kľúúúúúúúúúúd. 🙂

guinevre
3. mar 2016

@teddynka23 Rozmysli si trosku aj ako by tej zene bolo neprijemne keby vedela, ze tak velmi ziarlis. Teda, mne by to strasne islo na nervy, hlavne ked nemam o kolegu ziadny zaujem, mozno ju nepritahuje ani trosku, to nevies.

bestmate
3. mar 2016

A co mam povedat ja, muz v cisto muzskom kolektive, tiez je to na zamyslenie, ci? 🙂 🙂

malabiba
3. mar 2016

@teddynka23 pracujem v prevažne mužskom kolektíve...no nemala by som chuť začať si ani s jedným...už iba kvôli pokoju v práci

misel0806
3. mar 2016

@teddynka23 ja si myslim ze z toho robis velku bublinu.. Sme ludia robime s chlapmi zo zenami.. My ked sme dostali noveho kolegu cisto po pracovnej stranke som ho zaucila a bolo nic viac a to ze sa clovek rozprava na tom neni nic zle.. Clovek ked miluje ziarli je to tak ale ked ziarli chorobne je to uz prehnane clovek si vtedy vymisla domysla veci ktore su neni pravdive a hlada chyby natom druhom. Mas dobry vztah tak neries netlac na pilu zbytocne su potom vo vztahu vadenice a nezhodi. Dovera je vo vztahu velmi dolezita aby mali ludia cisty spokojny harmonicky vztah. Drz sa a uber plyn😄😄😄

pimpulka
3. mar 2016

inak mne sa zda ze v cisto muzskom kolektive to je vacsia divočina jako v mixnutom kolektive, tam kde su iba muzi ti uz sami nevedia co so sebou a s tolkym testosteronom a pre....li by este aj srnku....tot moja skusenost:((((

jadelka
3. mar 2016

@teddynka23 mala si niekedy uz dovod ziarlit na manzela?Dal ti uz niekedy dovod zamysliet sa nad jeho vernostou?

jadelka
3. mar 2016

Kazdy si nesieme boliestky preziteho so sebou. Kazdy chce byt tym jedinym v zivote svojho partnera a neexistuje na svete partner, ktoremu sa da verit na 100%,ze za ziadnych okolnosti nepodvedie,nezamiluje sa inde. V konecnom dosledku,ani sama za seba by som ruku do ohna nedala,ze by som sa nikdy nenechala okuzlit inym muzom,aj keby som bola stastne vydata.

tana85
3. mar 2016

@teddynka23 hm, nebudem pisat, ze mne by to bolo uplne jedno, ale presne o tom je vztah, ze doverujes. tak manzelovi doveruj. ak by si chcel zacat s inou, tak to urobi ci tam je nova kolegyna alebo nie. celkom chapem tvoje pocity, ale nejakymi scenami a upodozrievanim by si muza len znechutila a mozno mu prave dala casom dovod...ja by som na svojho muza urobila oci a povedala mu pravdu, ze trochu ziarlim a bojim sa, ze sa mu zapaci ta kolegyna. a on by sa na tom zasmial a uistil, ze lubi len mna. mozes skusit byt na neho rovnako uprimna - nie ako stihacka, ale ako milujuca a zranitelna zena 😉

katuliena82
3. mar 2016

@teddynka23 v tomto ti nikto neporadi, jednoducho by si mala svojho manzela poznat a doverovat natolko, ze ta nejaka jedna kolegyna nebude vyvadzat z miery...vsak zeny su vsade okolo, v obchode, na poste, uradoch, nemocniciach. Kde si nechala sebavedomie? Ty si jeho manzelka

elviku11
3. mar 2016

@teddynka23 vela zien by sa vyliecilo zo ziarlivosti, keby sa lepsie pozrelo na svojich muzov ;)