Manžel ma sklamal, skutočne iba zveličujem ?

21. jan 2020

Ahojte dievčatá.
Viem,že je tu veľa podobných tém,no chcela by som sa zdôveriť aj s mojím problémom.Manžela minulý rok povýšili a dostal pod seba team (5 chlapov a 2 ženy).A práve tu začali problémy.Jedna z tých žien začala o neho prejavovať záujem.Stale mu vyvolávala,písala sms,email.On tvrdil,že je to čisto pracovné,no ja som začala mať zlý pocit.Viackrát ma oklamal, že s ňou nie je a bol. Raz mi zdvihol mobil,nevedel o tom a počula som ako jej rozpráva o našej rodine,deťoch.Keď som mu to doma povedala,tvrdil,že sedel na obede s chlapom. Stále mi tvrdil,že s ňou zle vychádza,že sa s ňou len háda,že aj ona s ním,ale chodili mu od nej sms so smajlikmi.Až raz dala výpoveď,od septembra.Tvrdil mi,že s ňou vôbec nie je v kontakte lebo odišla v zlom,verila som mu a dnes som v jeho PC od nej našla email,kde mu písala,že ho bude chodiť pozerať do kancelárie,že má pre neho aj naše dievčatá niečo prichystané.Poslala to v októbri.On mi tvrdil,že za ním po skončení nikdy nebola,ani mu už nič iné napísala.Neviem si to overiť,lebo môj muž má prácu pohyblivú,čiže niekedy sedí v kancelárii,niekedy cestuje do regiónu.Vyplýva mi z toho ale,že asi absolútne nemali zlý vzťah,keď mu toto napísala a celý čas ma len vo všetkom klamal. Nechce nič priznať,nadáva mi,že mu neverím,že on mi vždy povedal pravdu,no ja cítim niečo zlé.Tvrdí,že aj na tom poslednom emaily nebolo nič zlé,len ja to zvelicujem.Aký je váš názor?

miriam1983
21. jan 2020

Nie je to len kokegyba a podla toho co pises,s nou uz nieco mal.

petulda333
21. jan 2020

Byt na tvojom mieste, robim paniku ale ako nestranna osoba, to nevidim na milenku. Mozno sa do neho buchla a neda pokoj, a ze ti to nepovedal. No mozno preto, ze sa fakt nic nestalo a len by si sa zbytocne stresovala

lintu
21. jan 2020

Správal sa počas toho obdobia nejako inak? Zmenil sa voči tebe?

Možno si naozaj sadli len ľudsky. Nič medzi nimi nebolo. Len ti nemá o tom za potreby hovoriť, lebo vie, ako by si reagovala.
Či žeby scenár ako z Rodinných prípadov? Nová kolegyňa - flirt - sex - výčitky svedomia (z jeho strany?) - (donútená?) výpoveď - pokus o udržanie kontaktu z jej strany - nezáujem z jeho strany? Toto už, žiaľ, ale nezistíš. Všímaj si, ako sa bude ďalej správať. Naj bez výčitiek. Naozaj nemáš istotu, ako to medzi nimi bolo. Ak nič nebolo, dusnom doma ho k nejakej sukni len privedieš...

blondtana
21. jan 2020

Raz som v akomsi filme počula hlášku, že keď má žena zlý pocit, treba sa ním riadiť 😉. Nehovorím, že je to hneď nevera, ale ani, že je to ok, keď sa s ňou kdesi stretol a rozprával o rodine a ona sa chystá za ním, aj keď už s ním nerobí...

vendulka80
21. jan 2020

Boze ja by som takéto čuzy nakopala dokopala do zadku. To si nevie najst niekoho nezadaneho? Je neviem, ci su podaktoré uz take neschopne alebo si potrebuju dokázať, ze ulovia ženatého chlapa. Zly pocit netreba ignorovať a ak aj on zmenil správanie, výzor, tak bud v strehu. Len je to kazdopadne jeho svedomie. Ty mozes chodit za nim ako pes ale bohuzial chlapi su ako male deti. Staci, ked sa na nich niekto usmeje a pochváli akí su šikovní a nenahraditeľní a uz su paf.
Ja by som pomaly vysachovala hentu nešťastnicu z hry. Ak ti teda na nom este zalezi. Nerýp donho, nechaj to tak a skus hrať jej hru. Ona mu isto trepe aky musi byt úžasný otec manžel manažér a doma si ho nikto neváži a zaslúži si nekonečnú lásku a opateru🙄 a ona by ho hned chcela.
Skus trosku aj ty zmenit správanie lebo tym, ze mu to vytykas, on ma dôvod byt chudáčik a posťažovať sa. Vsetko vyjde najavo a ak aj nieco bolo, skor co neskôr sa to dozvieš.

montemotherone
21. jan 2020

Len aby to nebol jeden z tých chlapov v tíme 🤔 😁
Žartujem. Vieš ono len možno zacítil že ho podozrievaš tak ti radšej nehovoril úplne všetko, aby sa vyhol scénam. V podstate nič nemuselo byť. Skús sa zamerať na seba a svoje sebavedomie. Žiarlivosť nie je vôbec príťažlivá a skôr ňou chlapa vyženieš z domu. Pracuj na tom, aby ho skôr zaujímalo kde a s kým si TY... 😉 Tak si ho skôr udržíš ako prenasledovaním.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janikk54
21. jan 2020

Tazko povedat, ako tiez by som asik mala nervy, no neviem, mohlo by to byt aj tak ze s nou fakt nic nemal a proste mu len robis nervy. Ani neviem ako by si mohla zistit pravdu

erickatt
21. jan 2020

Jaaaj poznám. On s nikym nic... A sms ked som videla. Jasný dôkaz , ale aj tak som ja bola hysterka.. uz je našťastie bývalý a tvrdí inej , ze je verny a niiiiic s nikym nemá..

tatjana1980
21. jan 2020

Ak cítiš, že to nie je OK, pravdepodobne to tak bude...My ženy máme veľmi silnú intuíciu a vieme takéto veci "vycítiť"...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatjana1980
21. jan 2020

@perdulka7 áno, máš pravdu....všetko je v hlave. Ja píšem z vlastnej skúsenosti, mňa ten šiesty zmysel bohužiaľ nesklamal.

fokuska
21. jan 2020

@vendulka80 Take cuzy? Netreba kopat nahodou tych chlapov, ktori maju rodinu, zenu a aj tak si to nechaju a podlahnu?
To chlap je akoze nejake zvieratko, ktore sa nedokaze ovladat, nema ziadnu zodpovednost, cize chudak on je v tom celom nevinne, lebo on nema moznost zmenit to?
To mozno kedysi davno sa tak bralo, ze vzdy bola na vine zena a chudatko chlap nemohol za nic.
Ta, ktora zviedla, lebo co sa lepi na zenateho a aj ta, ktoru mal doma, lebo urcite sa mu dost nevenovala, urcite sa o seba nestarala...

vendulka80
21. jan 2020

@fokuska ale to vobec nebolo myslene, ze len zena je na vine. Lenze pozorujem taky trend, ze ženatý chlap je doslova magnet pre niektore. A presne to zacina vtieranim sa do priazne a poukazovanim na to, ze ona je lepšia ako ta, co ma doma. Akokeby neboli ziadne zábrany. A pre mnohé je ženatý muz hotova výzva. Jasne, ze ked je debil tak skoci.

autor
21. jan 2020

@vendulka80
@fokuska
@tatjana1980
@perdulka7
@erickatt
@janikk54
@perdulka7
@montemotherone
@blondtana
@lintu
@petulda333
@miriam1983
Neviem ako sa k tomu postaviť.Či to riešiť ďalej alebo mu veriť a nechať to tak.On si tvrdí svoje a nechce to so mnou už ďalej riešiť lebo povedal,že nie je čo.Či za ním bola alebo nie,nemám odkiaľ zistiť,aký mali vzťah, tiež nie.Jedine konfrontovať aj ju.Ale to mi príde ponižujúce.

katulik123
21. jan 2020

Podľa mňa nechaj tomu čas. Ak ti klamal ukáže sa to pri ďalších veciach... Takto riešiť to s nou je najväčšia blbosť. Lebo zbytočne by si sa ponížila...

miriam1983
21. jan 2020

Chlap sa neprizna :/ teda kozno su vynimky,ale este som sa s rakym nestretla... ja som mojmu basla hovory,spravy,tiez nic ,,zle,,. Este mi hovoril,ze to he kolegyna,co je id neho stsrsia,aja je skareda,ze ma doma debila a rak. Nakoniec som zistila,ze s nou spava,este som dostala zo spodu zapale,povedal,ze je u jamarata a bol s nou,nebral mi mobil,lebo s nou prave vtedy chrapal... vedela som,ze s nou spava a on mi do oci tvrdil,ze jie. Odomna si veci stahoval rovno k nej a este povedak,ze kna mu strasne oomohla ked som sa ja na neho v.jebala.

autor
21. jan 2020

@miriam1983
Mne tiež tvrdil,že je škaredá a na nete som našla foto a veru nebola. Má tiež jedno dieťa,ale muža som jej na žiadnej foto nevidela.

miriam1983
21. jan 2020

☹ neverila by som mu...

galioska
21. jan 2020

Nechapem a ani nechcem chápať takých chlapov, načo sa hrnú do vzťahov, zakladajú rodiny keď stále riešia vzťahy mimo domu. kde je príčina, či povaha či nudná žena či čo? Možno nieje chlap chyba..často čítam chlap toto hento a čo tie sťažovateľky? Su atraktívne ako v počiatkoch? Udržujú sa? ,,Polievajú,, vzťah?
Stále len jedna strana..

pavucikvet
21. jan 2020

no, vies....chlapi nedomyslaju tak daleko, ze zena si da tu namahu a overi si jeho slova, napr. o skaredosti, atd... Nieco podobne som kedysi mala doma, casom som ho poslala do zadku prave z dovodu, ze som mu prestala verit a nas sex.zivot davno nebol (potom som zistila preco). Takze prestan to riesit, ale maj oci, usi otvorene. A hlavne si zodpovedz v sebe otazku, ci by si s nim vedela ostat, ak ta podviedol. Ja som si na toto vedela. Este by som zvolila jeden rozhovor, kde by som mu nacrtla takyto "vztah", ale v opacnom garde. Ako by sa citil on. A ked by sa tvaril, ze v pohode, tak zoparkrat odist z domu navonana a tvarit sa, ze ved o nic nejde a ides iba s kolegom. A nech neziarli, lebo je strasne skaredy...

autor
21. jan 2020

@pavucikvet
Spytala som sa,ci on by bol v pohode,keby nasiel mne takyto email.Povedal,ze ano lebo v nom nic zle nie je napisane.Tak som sa ho spytala,ci on by vypisoval taketo spravy svojmu nadriadenemu,s ktorym by zle vychadzal a odisiel z prace kvoli nemu.Povedal,ze nie lebo on ma uroven.A ze ona asi nemala.Ale ktovie ako to s nimi v praci bolo lebo jeho neskontrolujem.Ja sedim v kancelarii a on vie,kde ja som lebo som na jendom mieste.On cestuje po polke Slovenska a kancelariu ma v BB,cize hodinu od domu.

nairia
21. jan 2020

viem, ze ta to zasiahlo a sklamalo, ale mozno ozaj za tym nic extra nie je... to, ze ti klamal a zatlkal, to nasere a toto nepochopim, preco chlapi robia, aj ked vedia, ze ty uz pravdu vies 😠 ALE! stretla som sa (aj osobne) s vysvetlenim, ktore v podstate chapem, ale kedze som zena, tak mi to skratka nechce hlava len tak lahko zobrat, ze vie, ze to v tebe bubla pri zmienke tej osoby, aj ked vidis spravy, maily, tak sa snazi teba a hlavne seba chranit od hysterickych scen, lebo skutocne medzi nimi nemusi nic byt... podla mna efekt to nema ziadny, lebo my zeny aj tak na to v konecnom dosledku prideme, najdeme, dohladame a potom je ten tajfun este vacsi ako v pripade, keby sme vedeli priamo od partnera, ze sa s nou stretol, ze mu napisala, ze mu zavolala a tak... treba to asi normalne prediskutovat... ide o to, ci okrem tejto peripetie mate ine problemy vo vztahu alebo nie... ale viem, ze sa to cloveka dotkne, len niekedy svojim konanim viac zla narobime ako je treba...

pavucikvet
21. jan 2020

trochu som sa pousmiala...Toto som pocula aj ja, ze keby to bolo naopak, tak by neziarlil. pravdepodobne s nou uz nieco mal. Mozno ho vydierala a on to stopol. No urcite by ziaden chlap nebol v pohode, ak by jeho zena sla na kavu s inym chlapom. Dokonca ani ten nevernik.

katkati
21. jan 2020

Nemal ti klamať,, keby mal čisté svedomie a mal "úroveň" ako o sebe hovorí, tak by sa hanbil ako pes, že si ho pristihla pri takom klamstve. Robí si z teba srandu, že klame kvôi tebe? Ver tomu, že klame kvôli sebe.

autor
21. jan 2020

Vo vztahu riesime vselijake problemy uz davno,no nic vazne.On sa vyjadruje,ze jemu by to nevadilo len preto,ze nikdy v takej situacii nebol.Ale co si mam mysliet ja,ked je kazdy den niekde inde,ani neviem kde,ma pruznu pracovnu dobu,cize chodi vzdy inak,z roboty maju stale nejake meetingy,teambuldingy,skolenia,kde aj prespavaju.Ako mu mam potom verit?Ved on ma idealnu robotu na neveru.

deti95060810
21. jan 2020

kto raz oklame - klame stále. A niektorí sú v tom ozaj experti. Vôbec sa ti nečudujem že takto sa plašíš...

virginia
21. jan 2020

Nechaj to tak, nepatraj. Naco by si to robila? Ak sa dozvies nahodou, ze Ta podviedol, rozvedies sa? Rozbijes si rodinu? Ak je nevernik, pride dalsia, ovela hrozivejsia a uz pred tym neujde, ale dovtedy si uzivaj rodinu. A ak s nou nic nemal, tak aspon nebudes za ziarlivu stihacku. A ano, je klamar, ber to ako fakt, bohuzial klamarov je fakt vela ☹.

pavucikvet
21. jan 2020

tak ho drz v napati aj ty a mozno si rozmysli...., ani moj ex si nemyslel, ze by mohol so mnou skoncit... a tak s nim leteli dvere, ze sa nestihol cudovat. A to prosim pekne tiez kazdu chvilu v inom meste, prespania kade tade a potom casom som zistila, ze sa k.rvil. Ale prestal so mnou spavat, takze moje podozrenie bolo o to silnejsie. Mamicku som mu odmietla robit, takze siel..a teraz? aky isiel, taku nasiel. 😀.. strasne sa bavim na nom.

autor
21. jan 2020

@pavucikvet
Tiez si uz pripadam,ze som dobra,len aby som sa o deti starala a doma upratovala,varila a prala.Lenze moj muz voli taktiku,ze najlepsia obrana je utok.A zacne utocit na mna,ze si len namyslam a chcem sa hadat.A zo seba robi svateho